Concurs de frumusete al aspirantelor optimiste !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

AMELY, toate declaratiile scrise aici sunt superbe. Chiar si cele care nu sunt scrise se pot subintelege. Este fffffffff greu pt toate. Nu toata lumea se poate exprima f bine in scris, dar gandurile fiecareia dintre noi se intrepatrund si au aceeasi esenta: ingerasul care ne lipseste. In ceea ce ma priveste toate suntem castigatoare pt forta si determinarea cu care mergem mai departe, indiferent de obstacole.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Vin si eu....

Puiul meu.... sunt asa de fericita ca de acolo, de sus, ne-ai ales pe noi sa-ti fim parinti. De cate ori vedeam un copil, ma gandeam ca poate fi copilul meu si imi doream sa semeni cu el, dar nu, tu esti unic, nu poti fi comparat cu nimeni, esti al nostru si ai venit sa ne implinesti visurile. Pana acum nu stiam ce inseamna cu adevarat viata, dar acum stim , deoarece tu esti centrul universului nostru.Noi am fost alesi sa-ti aratam calea in viata iar tu sa ne-o luminezi pe a noastra.Mi-ar fi placut sa nu pierdem atatia ani din viata si sa traim mai mult impreuna , dar niciodata nu este prea tarziu , important este ca ne-am gasit si ca avem ocazia sa petrecem timpul care ne-a ramas impreuna.

Nu prea ma pricep la proza, eu eram mai tare la matematica .
Apropo de intalnire. Si eu vreau sa va cunosc. As vrea sa tineti cont ca eu sunt in concediu intre 30 August si 06 Septembrie. Deci sunt dispnibila oricand dupa 07 Septembrie.

Marusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

fetelor sunt aci si va citesc!!
bun venit noilor cocurente frumoase declratii..
stabiliti voi ce si cum ca io de oriunde oi fi tot intru sa va premiez

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Marusca bine ai venit printre noi Esti concurenta cu nr. 15, superba declaratie!! Nici nu trebuie sa fii priceputa la proza, e important sa-ti descarci sufletul si dorinta pentru bebe va razbate cu siguranta din vorbele tale. Ceea ce s-a si intamplat!!
Fetelor e bine in septembrie, dar pe cat?

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Ioana: Sper ca in septembrie , cand ne vom intalni tu sa fii deja, ca dupa ultimele informatii tu ai cele mai multe sanse dintre noi

Marusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, poate credeti ca am innebunit si ca simt nevoia sa imi fac rau. Desi sunt z2 si am sufletul varza, nu ma pot abtine si citesc iarasi si iarasi minunatele declaratii date de voi. Plang, imi revin, iar plang si tot asa. De la voi imi iau puterea de a merge mai departe. De la fetele astea curajoase care nu se dau batute am invatat si eu sa sper, si sa merg mai departe orice ar fi si oricat va dura.
Ceea ce vreau sa spun, si am impresia ca acum nu sunt prea coerenta acum, este va iubesc enorm si ma rog sa vina ziua in care toate ne vom bucura de puiutii nostri.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Marusca bineee spus..asa asa..si cand ne vom intalnii ne vom bate toate pe paharul lui Ioana sa bem dupa ea

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Fetelor sinteti pur si simplu minunate!...
Vreau sa multumesc tuturor pt emotiile pe care le-am trait citind mesajele voastre ...
Fie ca in viitorul apropiat Dumnezeu sa-si aplece ochii asupra noastra si sa ne binecuvinteze cu copilasul mult visat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ioooooooooooiiiiiiiiii,nu mai termin de bocit!

vreau sa o votez pe CATTYYYYYYYYYY!stiu ca n,.am dreptu...dar vreau sa influentez stimatul juriu!

catty....catty....catty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mie imi place f mult acest subiect si vreau sa fac parte din juriu.dk tot ziceti k nu se inghesuie nimeni.eu va vreau.

si pt k m-ati provocat trebuie sa scriu si eu ceva fetei mele,Oani:
papushica mica,iti multumesc k ne luminezi viata.de cand te-ai nascut am devenit mai buni,mai toleranti si mai intelegatori.ne-ai(me&your dad) ajutat sa ne autodepasim si asta doar din dragostea noastra care s-a ramificat atat de mult catre tine.si e atata iubire intre noi 3 ca uneori am senzatia ca s-a oprit timpul.
tu esti Soarele nostru,atat de puternic incat stralucesti si noaptea.esti tot ce am sperat k vei fi(in ultimii 6 ani in care te-am asteptat cu inima stransa)+de mii de ori mai mult

sper sa nu va supere incursiunea mea.

imi doresc tare mult sa va aud k sunteti sper k acest subiect sa va poarte noroc,sunt sigura k veti fi toate castigatoare si veti arata aceste randuri puisorilor vostrii

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput