Rahova sau apropiere..... (19)
Raspunsuri - Pagina 8
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
dory,
am vazut pozele din moldova...vreau si ioooo
...ce frumos cred ca fost...am vazut mai demult la un subiect intrebai daca sa o iei si pe cea mica cu tine, pana la urma ai lasat-o acasa, nu?
lexi
ma bucur ca esti mai bine
cristina
voi ce faceti? cum suportati caldurile?
noi suntem bine, astia mici profita de vremea frumoasa la maxim
va pup pe toate
monica
aissa spune:
Salutare....
Lexi imi pare rau ca nu te simti asa bine
.
Dory cum a suportat pitica atata drum? Acum o sa ma uit si eu la poze.
Monica suntem bine...numai ca am schimbat programul, ies afara devreme dimineata pe la 8, noroc ca e Ale matinala, iar seara pe la 7 am curaj sa ies. Cat doarme ea merge aerul, cand se scoala il opresc... Suntem bine dar vreau o ploaie, vreau frig, nu mai vreau aerul asta...si cica pana joi inca se incalzeste 
Cristina si ghighiloi
aissa spune:
Dory ai cumva o sora care are si ea un bebe mic si care se plimba prin parc in Sebastian? Imi semeni cu cineva fantastic.
Cristina si ghighiloi
monica-elizabet spune:
azi am facut spanac si ruxi nici macar nu a vrut sa se uite la el
(de fapt eram sigura dinainte sa-l fac ca ea nici nu o sa-l guste)...alex in schimb a papat tot![]()
acum ruxi are o "pata" pusa pe peste...mananca peste cu o pofta ce n-am mai vazut...eu vreau sa-i dau pui sau vita si ea nici una nici alta ma intreaba "pete... pete??? "
si atunci repede ii scot o bucata de peste de la congelator si-i fac ca nu se stie cand mai am ocazia sa-i dau
...trebuie sa profit.
alex s-a cam bronzat un picutz ieri la piscina, am uitat sa-i dau cu crema
, ruxi care este mai negricioasa nu are nimik dar el...era un picutz roshu pe burtica fiindca a stat cu burta la soare
asa ca azi am luat o mica pauza si am pus in functiune tot felul de

va pup, noapte buna
monica
Dory232002 spune:
Buna fetele!
Monica,
intradevar nu am luat-o cu noi pe pitica , ne-am gandit ca pt. o perioada asa scurta si mai tot timpul in masina nu o sa putem face fata nici noi nici ea.La anul o sa fie ceva mai mare si cu siguranta o vom lua cu noi oriunde vom merge.
A fost absolut superb am vazut multe cetati, manastiri, peisaje deosebite si multe orase, mult mai linistite si curate decat Bucurestiul 
Aissa,
nu mai am nici o sora, am un frate![]()
Voi cum suportati caldura?noi suntem destul de bine, de cateva zile mancam ft. bine, sper sa o tinem tot asa
.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
anangel_lexi spune:
Neata! Off, mai fetelor, daca mai tine mult caldura asta cred ca peste 2-3 saptamani ma trezesc cu bebe...Am avut niste dureri de burta aseara...cred ca erau contractii, dar nu semana una cu cealalta. Ba ma intepa jos, in zona ovarelor, ba toata burta, ba ma durea in partea stanga...si de fiecare data mi se intarea burta. Erau si foarte lungi si dese durerile astea: durau cam 1 minut si pauza intre ele era de 1-2 minute. N-am mers la spital pentru ca ma gandeam ca daca n-am eliminat dopul, n-are ce sa se intample, nu? Am luat un No-Spa si m-am simtit ceva mai bine. Insa chiar si acum ma inteapa burta jos, in zona ovarelor, mai ales cand ma ridic de pe scaun...
Hai ca v-am zapacit cu problemele mele. Va pup si va urez o zi racoroasa.
32+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
astazi implinim 9 ani de la casatorie si chiar astazi o inmormanteaza pe nasha noastra de cununie

a murit de cancer...Dumnezeu s-o odihneasca.
azi noapte ruxi a inaugurat patutul fara o laterala, i-am scos-o ca sa poata sari mai usor de la noi la ea in patut si invers...a dormit bine in patutul ei...alex zicea ca daca nu mai doarme ruxi in patut se culca el
ca acum ii place dar nu mai are asa mult loc![]()
lexi, totusi eu zic sa mergi la un control asa de rutina, fara eco sau altceva...dr-ul imediat isi da seama daca ceva nu-i in regula pe-acolo desi si eu imi aduc aminte ca aveam contractiinedureroase...mai ales cand se misca bb.
va pup pe toate
monica
anangel_lexi spune:
Buna!
M-am intors de la doctor, e totul bine, inclusiv lichidul amniotic in cantitate normala, diagnosticul e toxiinfectie alimentara, mi-a dat sa iau 2 pastile de Imodium/zi 3 zile la rand. Bebe s-a intors cu capul in jos, cand m-a controlat doctorita s-a speriat un pic ca l-a ciocanit pe bebe cu degetul in cap![]()
32+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
monica-elizabet spune:
bine ca este totul ok cu bb, stai si tu mai linistita, respecta tratamentul si odihneste-te...numai bine
monica
monica-elizabet spune:
am fost la dr initial pentru alex care avea o mica iritatie pe piept si am zis...hopa...l-a napadit vreo rubeola...am dat peste o doctoritza care a zis ca numai din analize de sange isi poate da seama de la ce este...asa ca i-a luat lui alex sange din vena(nu va pot explica cum a usa va povestesc prin ce am trecut noi astazi
rlat
)...noi in timpula sta ii promiteam tot ca-i cumparam tot ce vrea el numai sa stea cuminte
am primit si rezultatele intr-o ora si ne-a spus ca este o alergie si sa-i dam ceva similar cu peritolul
...din vorba-n vorba ii spunem ca ruxi cam plange ueori cand face kk si ea ne intreba daca kk-aul este normal sau tare...sotul ii spune ca normal si dr-ita zice...aoleu pai atunci sa nu fii inghitit ceva si poate nu poate sa-l scoata afara
...trebuie neaparat o radiografie...da-i si fa-i nu una ci 3 radiografii
fiindca d-ra ruxi se misca si nu ieseau bine9am iradiat-o de-am zapacit-o)...rezultatele au aratat ca nu are nici un corp strain, dar totusi are destul de mult kk pe care nu-l elimina asa cum ar trebui si ea ne recomanda sa-i facem o mica clisma...
eu cand am auzit am zis...hait...pana aici ne-a fost...asta e chinuitoare de copilashi, am cazut de comun acord cu sotul ca nu-i facem asa ceva ruxandrei, si asa elegant am plecat de-acolo
...am zis ca zilele astea o sa-i dau mai multe fructe decat de obicei, mai multe lichide si o sa respectam totusi ce ne-a dat ea un medicament care cica regleaza tranzitul intestinal.
adevarul este ca ea face kk de vreo 3-4 ori pe zi(uneori) nu-l face pe tot...asta e senzatia mea, scoate putin...apoi se ia cu jaoca si uita sa mai faca kk...si dupa vreo ora incepe iar...dar din cate-mi aduc aminte si alex facea la fel cand era mai mic...acum face o singura data pe zi...
nici acum nu-mi vine sa cred prin ce am trecut astazi...
va pup, noapte buna
monica