Rahova sau apropiere..... (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata tuturor.
Noi suntem mai bine azi, doar caldura asta ne toropeste. Nu m-am mai cantarit dar cred ca de la atata caldura am mai slabit un pic. Chiar sunt curioasa. Voi ce stiti, mai dureaza mult canicula asta? Ca eu am auzit aseara la TV ca asa o sa fie si in urmatoarele zile...M-a deprimat teribil, sper sa nu fie adevarat!

33 I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor, ce faceti? pe unde v-ati ascuns de caldura?
noi astazi am serbat in sfarsit "ziua" de ieri, am iesit toti 4 la restaurant si ruxi s-a comportat exemplar hi hi(a mai dat ea furculitza pe jos) dar in rest a fost taaare cumintica si ne-am simtit f bine.
desi am bagat f multe fructe in ruxi 9cred ca daca mancam eu atatea stateam toata ziua pe wcea tot asa face kk...sper sa-si revina.
lui alex aproape i-a disparut iritatia.
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Monica sa stii ca nici a mea nu iese afara, iar. Desi de vreo 3-4 zile mananca destul de multe fructe, aseara a baut apa in timp ce manca iaurt, la modul un gat de apa, o lingurita de iaurt. A mancat ciorba acra. Degeaba.
Mor de caldura asta, m-am saturat, iar au prelungit acum cica pana pe 3 august e asa cald...of. Si am mai copt si 5 kg de vinete, ma doare si capul de la fum....

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

da...dar cine o sa aibe zacusca la iarna?

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna fetele!
Eu de-abia mai reusesc seara sa deschid calculatorul,sunt rupta de oboseala, iar acum mai am si o varza pe foc, va dati seama cum e la mine in casa de cald?
In rest toate bune, Alexa mananca neasteptat de bine, nu mai sta locului o clipa, toata ziua zice TATA, ....
Noi in weekend vrem sa plecam la Voineasa , iar fara fata, doar noi si viitorii fini.
Pupici !

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Eu uneori am senzatia ca nu se mai termina cu caldurile astea. Azi-noapte m-am trezit ca nu mai puteam respira de cald...
In rest suntem bine, azi am fost sa-mi fac niste analize, sper sa fie totul OK.
toate vecinutele.

33+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

buna fetele,
si noi suntem mai bine, alex chiar nu mai are nimic si ruxandra a inceput parca sa faca kk mai moale(se vad fructele...unele chiar bucatele...nu toate doar marul ca uita sa mai mestece uneori)...ce ma incanta este ca a inceput sa vrea sa pape fructe nepasate...musca din ele si nu se lasa pana nu termina tot...
va pup pe toate, noapte buna si un we fain

monica

Mergi la inceput

Bravo Ruxi! Ale e in greva...ma zapaceste, nu doarme, nu mananca si vorba lui Lexi parca nu se mai termina caldurile astea. Am zis ca ploua mai devreme, se inorase, batea vantul....si pe urma a iesit un soareeeeee de imi venea sa plang. Vreau o ploaie si racoare.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

hai fetelor...nu fiiiiiti......cum mai plangeam noi dupa caldura acum cateva luni, va mai aduceti aminte
ale saracutza...pai pe caldura asta normal ca nu poate nici sa pape nici sa doarma
eu bantui pe-aici, am mai avut si eu ceva timp sa ma ocup de mine(epilat, pedichiura, etc)...
ieri imi sarise telescopul de la un ceas pe care-l am de acum vreo 6-7 ani si tati s-a gandit sa-mi faca cadou unul nou decat sa mi-l repare pe cel vechi...cica pot sa-l incadrez si pe-asta la cadou de ziua noastra...ura...am ceas nou
va pup pe toate, noapte buna

monica

Mergi la inceput

Bravo Monica, sa porti sanatoasa cadoul; si eu vreau un ceas nou, mai ales ca mai am asa putin si incep serviciul .

Fetelor azi avem o sarbatorita, inca nu e prea tarziu sa o felicitam, imi pare rau ca nu am fost atenta mai devreme. La multi ani Vio!
Dati cu subsemnatul, va rog, aici.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput