Rahova sau apropiere..... (19)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Lexi, merci! Dar eu cred ca sunt mai pretentioasa. Nu prea imi plac cele de la Primii Pasi. Le-ai vazut pe cele recomandate de Buburuza-Shop la subiectul meu? Alea sunt super. Si cica intra saptamana viitoare in magazin.
Si cred ca si la farmacia Help Net sunt jucarii stimulative. Eu vazusem la cineva un cub asa cum imi doream, dar n-am stiut ca au tot timpul jucarii. O sa ma duc sa dau o raita si iti zic si tie.

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Hai ca vin cu una proaspata:
Adineauri eram in sufragerie cu putina treaba si Tudor prin bucatarie cu o lingura in mana. Sta ce sta pe acolo cand il vad ca vine in sufra batand cu lingura intr-un recipient de plastic. Ma uit mai bine, era cana de la storcatorul de fructe, in care mai ramasese ceva suc pentru ca nu avusese tot loc in biberon. Evident acum era goala. Tot sucul era pe body-ul alb al lui Tudor si pe jos prin bucatarie. Daca l-am lasat pe marginea mesei.
Si asta vine dupa ce ieri a spart un pahar lasat tot pe marginea mesei. Din pacate ieri un ciob i-a sarit in buzita si acum avem o dunguta mica. Dar a fost curajos baiatul mamei, daca nu vedeam picaturi de sange nici nu stiam ca e taiat.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
noi suntem bine, ruxi iar s-a trezit cu noaptea in cap de frica sa nu ma piarda asa ca l-a dus tati pe alex la gradinita
lexima bucur ca esti bine... bebelinei ii place mult la mami in burtica si vrea sa mai stea acolo...
andrea, spor la cautat jucarioare situdorelului nazdravan.
cristina, lasa ca nici cumintica rau nu e bine sa fie(eu cand erau astia mici prea cuminti le puneam mana pe frunte sa vad au ceva febra, sunt bolnavi)dar parca nu mi-o inchipui pe ale facand asa cum ai zis tu...
vio, anculina, mia, cristinaT, mamaluialin,andreap, unsi pentru voi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pai fiti atente: azi in parc singura (mama ce nu-mi place dimineata cand nu e nimeni cu mine ). Pe o banca in cupola 2 babe, una cu un bebe mic in carut, una cu unul mai maricel, de 1 an si o luna. Ale se duce spre bebe mic, eu o plachez, nu ajunge la carut...dar insista. Moment in care baba cica "las-o sa vina, ca asa ii rup urechileeee, uite asa i le intorc" (si gesticula in timpul asta). Ma uit, tac, inghit...copilul chiar nu facuse nimic.
Momentul 2: pustiul de 1 an cade si plange. Il ridic (era langa mine)...moment in care Ale probabil a vrut sa il faca sa repete acrobatia si il trage de bluzita. Atat...dar ala se pune pe urlat iar. Si baba 2 cica "vai dar ce rea esti, deloc nu asculti" si apoi incep amandoua catre mine: ca nu trebuie sa o las asa, ca trebuie sa o cert, ca sa ii dau peste mana sau la fund...fetelor m-au tocat babele alea de sa ma iau cu mainile de cap. Le-am raspuns ca nu e solutie bataia (desi mai dau si eu cate una) ca asa invata copilul ca violenta e o solutie, le-am zis ca nu era asa ca s-a schimabt acum, ca nu intelege deloc oricat explic...si pana la urma le-am trantit-o ca sa vina sa imi spuna asta cand or avea piticii 2 ani ca si a mea cand era bebe dormea in carut si tare cuminte mai era...ca teoria e buna, practica ne omoara. In acel moment bona unei fetite care ne stie ca ne vedem zilnic cica "lasa ca poate bunica se va impune mai bine" si urmeaza raspunsul unei babe din cele 2: cica "dvs sunteti mama?" Pesemne par bunica....sau cel mult bona (ca tot ma iau toti de vanzatoare...aspectul asta domne ma omoara....).
Asa ca eu una, stiind copilul meu care era chiar fraier...ca acum las aimpresia de copil needucat...imi vine sa mor...dar pe astea de azi le-as fi batut ca pe bune chiar nu facuse nimic Alexandra...
Da...a tras de bluza....asta e...ea de cate ori si-a luat-o?
Of!

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Andre_ea numai ce ne-am despartit...ce crezi ca am patit? Cand am iesit din parc s-a rasturnat putin Ale cu masina, dar nu a cazut (ma grabeam ca veneau masini si sunt niste gropi acolo pe strada, chiar la iesire). O pun din nou pe masina, o trag, ma vede chiar o doamna care ma stie si cica "v-ati modernizat", plecam mai departe (inca nu eram in coltul strazii) cand simt ca schioapata masina.....am pierdut o roata. Nu am gasit-o sub nici o forma, nu stiu unde a disparut, m-am uitat putin pe sub masinile parcate dar nu am dat de ea si nici nu mai puteam sta ca se cam speria asta mica pentru ca ma vedea ca ma aplec, nus tia ce se intampla... asa ca am venit acasa cu Ale pe jos si masina suspendata....ca sper sa gasesc maine roata....

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

cristina, nu te mai enerva de ce zic babele(intotdeauna sunt cam exagerate...nu zic ca nu sunt si exceptii) tu ai vazut f bine ce s-a intamplat asa ca nu ai de ce sa-ti faci procese de constiinta Ale o sa creasca ea si o sa inteleaga ca nu este bine ce face mai da-i putin timp.
cat despre aspectul fizic(daca-mi ziceau ele mie ceva) le spuneam dar dumneavostra cine sunteti strabunica?
eu ce sa mai zic, la scoala cand ne pusesera paza ma intreba ala aproape mereu dar ce dvs sunteti profesoara???si se uita asa la mine de parca aveam fatza de femeie de servici.dar eu ma duceam imbracata in blugi sau pantaloni nu ma elegantzam...
sau elevi care daca ma vedeau ca stau la poarta sa astept un copilash mic care nu stia unde e sala...auzi sa ne zici si noua cand vine profa de mate da???(aia probabil ca-si inchipuiau ca sunt portareasa)
si exemplele pot continua...
si pe tine si pe ale...ce-i mai face urechiusa?

monica

Mergi la inceput

Urechiusa e mai bine fata de cum era dar tot e vanat destul de rau. Bine ca nu a fost mai rau, sa se fi lovit in interior Doamne fereste!

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Offffff Cristina! Acum cand m-am apucat sa scriu mi-am adus aminte ca am vazut un surub de la o roata iesit mult(probabil sarise piulita) si am zis sa-ti zic dar tu nu erai acolo si am uitat. Ce rau imi pare! Sper sa o gasesti maine. Ce sa faca cineva cu o roata?

Cat despre

quote:
mama ce nu-mi place dimineata cand nu e nimeni cu mine
, da si tu un bip ca poate imi misc si eu fundul dimineata. Copilului i-ar prinde bine.

POZE

Mergi la inceput

cristina, bine ca nu a cazut ale sa se loveasca...daca nu gasesti roata de la masinuta vezi ca in metro parca am vazut mai demult tot felul de roti si rotite de toate marimile, pentru tot felul de chestii...pe undeva pe langa raionul cu suruburi si alte chestii de-astea....dar acum nu poate merge tony cu o lanterna sa se uite dupa ea? eu tot asa am pierdut o suzeta odata si am gasit-o a doua zi dar calcata de masina si spartadaca ma intorceam dupa ea o gaseam sigur si abia o luasem daduse 120 000 pe ea

monica

Mergi la inceput

Nu e acasa Tony si nu era nici Andrea_p cu mine ca altfel ma uitam mai mult. Dar asa, numai eu cu Ale in mijlocul strazii...nu am avut ce sa fac. Sper sa dau de ea maine, daca nu, macar retin informatia ta cu Metro. Imi pare rau ca e prima data cand am iesit cu masinuta, abia a primit-o...si culmea a sora-mii rezista de ani de zile.
Asta e, bine spus, important e ca Ale nu s-a lovit, masina da-o incolo.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput