Rahova sau apropiere..... (19)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cristina, dar daca abia a primit-o oare nu puteti spune la magazin(daca mai are bonul pers care a cumparat-o) ca nu a fost completa? o minciunica mica acolo...ati laut-o in cutie facuta bucati sau intreaga? noi asa am patit cand am luat ceva pe bucati, lipseau piese...si atunci a fost pe bune...si ne-a schimbat-o imediat...stiu ca astea trebuie sa aibe garantie macar 30 de zile
bafta
noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

A luat-o mama din piata, in punga, gata asamblata. Cred ca nici bon nu are, nici atat garantie...si cum sa zic ca ii lipseste ceva cand se vede ca e "rulata".
Vedem maine....

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Andre_ea, am vazut si eu jucariile pe care vor sa le bage pe Buburuza. Sunt tare frumoase, dar la cum arata nu cred ca vor avea preturi mult mai mici decat jucariile Chicco. Iar eu nu-mi permit sa dau 600.000 pe o jucarie in conditiile in care unui copil nu-i cumperi doar una...

38+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

buna fetelor,
asa este...o jucarie de calitate costa destul de scumpdar cel putin cand este mic, mic cam trebuiesc cumparate jucarii bune ca sa nu se desprinda piese mici din ele, sau puf sau mai stiu eu ce...
cristina, voi ce-ati facut? ati gasit rotita?
eu cred ca am mancat ceva prea sarat ieri ca azi imi simt degetele de la maini cam umflatele...abia pot sa scriu
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Nu am gasit-o...., asta e, la gunoi!
Si eu m-am aruncat in niste feta de vreo 3 zile si beau la apa de pleznesc si mi s-au umflat ochii...de fapt sub ei...nu am mai patit asa ceva...dar tot nu ma las pana nu termin branza .

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

mai asa sunt si eu chiar daca stiu ca de la ceva mi se trage dar totusi imi place la nebunie nu ma las de mancat

imi pare rau ca nu ati gasit rotita...incearca cand ai drum la metro poate gasesti

monica

Mergi la inceput

Tineti-mi pumnii la noapte. Cu chiu cu vai am adormit fata in patul nou...cred ca s-a speriat. Sper sa nu cada...e mult mai inalt decat as fi vrut eu....am pus 2 saltele langa dar tot exista locuri unde s-ar putea lovi...Am emotii.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

sa-l stapaneasca sanatoasa si fara cazaturi
stiu ca am vazut pe undeva niste "aparatori de pat"(nu stiu daca este tocmai termentul exact)...se prindeau de partea de lemn a patului(nu sunt asa inalte ca barele patutului de bb-eu) dar nu te lasa nici sa cazi prin rostogolire.
cum a iesit patutul? nu pui poze sa-l vedem si noi?
noapte buna tuturor

monica

Mergi la inceput

N-am apucat sa il pozez, nici netul nu merge bine (vad ca messengerul imi da eroare, nu se conecteaza), vi-l arat maine. E dragut dar ma enervez ca nu i-am zis aluia clar sa aiba in jur de 30 cm cu totul...el mi-a aratat atunci o bucata de lemn la care lucra si a zis "asta e un pat" si am crezut ca aia e inaltimea (ca despre aia vorbeam). A zis ca doar ce mai iese din el cativa cm de saltea. Dar nu e asa, peste sertar mai e un lemn, vreo 5-7 cm plus cca jumatate de saltea.... E inalt rau, nu imi place deloc inaltimea, mie mereu mi-au placut paturile joase... Si aici nici nu era vorba de placere cat de prevenire...
Stiu de aparatorile alea...sa vedem cand mai pot sa dau bani si pe ele ca suntem cam pe gol....

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

lasa crisina nu te necaji, fata o sa creasca si nu o sa mai cada din pat(acum cat e mica ii cumperi aparatori) dar eu zic ca e bine ca e mai inaltutz pentru perioada de iarna cand este destul de frig si ai vazut ca se simte totusi frig daca patul este mai jos....

monica

Mergi la inceput