Rahova sau apropiere..... (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna!
Tocmai ne-am intors de la cumparaturi. Am luat patut, salteluta si lenjerie de pat pt. bebe...sunt asa dragute!!!

33+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
vio, la multi ani! multa sanatate si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti in viatza
lexi, sa stapaneasca sanatos bb-ul toate lucrusoarele cumparate.
cristinasi multumesc(mi-e cam micutz ceasul...adica nu e mic dar e cam fix noroc ca a mai luat cineva unul la fel cu al meu si ii e mare...hi hi si ceasul are o inchizatoare care se poate scoate...asa ca mi-o da mie si mi-l prelungesc pe-al meu...m-am scos...altfel, ce ma faceam)
noi azi am fost in curte la gratar, a fost super, copilashii s-au jucat pana cadeau din picioare de oboseala.
va pup pe toate, sa aveti o noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Monica, multumim!
Ce-i linistea asta pe-aici? Se pare ca ne-a toropit caldura de tot...

33+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

fetelor, ce mai faceti, ce mai ziceti?
noi suntem bine, ruxi aproape si-a intrat in normal, ii dam un laxativ fff usor...un fel de ulei si acum sta bine cu kk-aul
ne-a iesit si noua un canin si toata ziua mi-l arata ruxi...e taaare mandra de el desi nu se vede decat un mic coltishor
va pup pe toate si sper ca sunteti bine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu sunt pe aici, in continuare sper sa se racoreasca vremea ca mi s-a luat de caldurile astea....si imi fac de lucru sa nu ma mai gandesc cu ce viteza mi se apropie ziua cand trebuie sa merg la serviciu.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

cristina pana la urma ce faci cu ale...o duci la soacra ta? sau vine dansa la tine?

monica

Mergi la inceput

De dus acolo nu o duc sigur, e imposibil, eu intru la 7 asa ca la 6 plec de acasa, nu o scol pe fata la ora aia nici batuta. O sa deschidem discutia sa vedem daca accepta sa vina aici, daca nu o sa caut alta solutie.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

of, ce dimineatza trebuie sa pleci...macar te intorci devreme?

zilele trecute vorbeam cu o prietena de-a mea din state si zicea ca ea si sotul(amandoi lucreaza in invatzamant acolo)stau pe rand cu baietelul lor...unul dim si altul dupa-amiaza...la noi nu se poate ...pleci dimineatza si te intorci seara si tot salariu de kko ai

sigur soacra ta o sa accepte sa vina la voi, chiar ca ti-e imposibil sa o duci la ora aia...si cu masina si fara

monica

Mergi la inceput

Neata!
Da...programul meu e 7-15, asa ca, in conditiile in care voi merge cu masina probabil voi putea pleca la 6 jumate de acasa si pe la 15,30 ma intorc.
Marele nostru noroc este ca Tony lucreaza in ture (24 cu 48 sau cu 72) asa ca doar 2-3 zile pe saptamana va fi nevoie de ajutor...sper sa se descurce el cu ea pana ajung acasa. Asa a stat o data...dar mereu sa fie cu ea nu stiu cum va fi.
Si nu...chiar si cu elicopterul dusa, chiar ca e fff aproape, nu scot copilul din casa mai ales ca va fi toamna-iarna... Si mai e ceva - si asa va resimtit o schimbare, ca deh, eu dispar din peisaj, daca nici nu are patul ei, jucariile...macar locul sa nu i-l schimb.

Apropo - vrem sa-i facem pat....unde sa caut saltea? Ca in functie de dimensiuni o sa dau comanda pentru pat, dar vreau sa iau o saltea mai buna (am inteles ca sunt unele antialergice - va pricepeti?) si pana nu stiu exact ce am cumparat nu pot da comanda mai departe.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput