Mamici de sept-oct 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by katia

Hahahahaha! Ce mishto Try!!!!!!! Lui tati al meu i-a crescut burta si de cateva luni bune se chinuie s-o dea jos si nu poate....plus ca are perioade in care nu se poate trezi dimineata si zile in care se plangea ca are greturi Nu glumesc...eu cand am citit pe net despre asta am zis ca nu e adevarat si ca probabil sunt doar coincidente...dar acum tind sa cred ca nu e asa. Barbatul meu s-a ingrasat evident de cand sunt eu insarcinata

Al meu a pus pe el la ambele sarcini. S-a ingrasat cu mine si cand am fost gravida cu alex, si acum. Dar nu-i bai ca da jos dupa ce nasc. Are 9 luni la dispozitie sa piarda surplusul de kilograme, nu?
Babele spun ca daca barbatul se ingrasa odata cu femeia in timpul sarcinii, ai baietel. La noi s-a potrivit. Nu cred eu in d-astea, dar m-a amuzat ideea.

.......in 26+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

katia, hai sa-ti zic cum ai reusit! le-am schimbat eu!
sper ca nu te-ai suparat!

acum am si eu o intrebare pt voi: mi-a dat dr de facut culturi din col si anume analiza ce priveste streptococul! m-am exprimat ca o cizma dar e scris prescurtat si din mom ce nu stiu ce reprezinta...
zicet-mi si mie fetele din buc, daca ati facut-o, unde si cat v-a costat! dr mi-a zis sa ma duc la dr de fam ca teoretic am dreptul la gratuitate....dar parca m-as indoi...

va multumesc!

raluca 31+
cu alexia-maria
yahoo
webshots
...vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

lexi, bine ai venit! abia astept pozele!
sper ca v-ati distrat bine!

vezi ca pe 1 august dr noastra intra in concediu pt 2 sapt! dar cred ac oricum te duceai pana atunci! eu sunt cam disperata ca pana pe 15 august cand vine ma simt cam "in aer"! mai ales ca o sa treaca 1 luna si 5 zile de la controlul de ieri! mi-a dat totusi un nr de tel de la un dr care-i urmareste pacientele cat timp e ea plecata!

raluca 31+
cu alexia-maria
yahoo
webshots
...vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

...eu imi astept sotul sa vina sa ma ia sa mergem la medicul de fam...si nu m-am abtinut sa spun cate ceva de el..ca vad ca tot vorbiti.

Si al meu s-a ingrasat, nici lui nu-i vine sa creada, dar pt. ca de cand stau acasa ii fac in fiecare seara sandvisuri pt. a 2-a zi (inainte nu pupa nimic )..si pt. ca nu mai vede sex..decat la tv la ore tarzii ..dar si atunci...ii pica ochii in gura de somn...si se culca mormaind...ca el nici la tv nu mai are noroc sa se uite.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Bine ca esti tu desteapta Ralu ....daca tot ai facut-o zi-mi si mie cum ca vreau sa pun 2 pozici cu mine la 26 si 29 saptamani (si cum traseul de parcurs a ramas o enigma pana la postarea ta, normal ca nu reuseam sa le asez in ordine)
Si eu care ma bucuram si ma laudam ca ce desteapta sunt.....
Lasa ca ma razbun eu
Nu stiu nimic despre col...decat ca il am in mod sigur

Pupici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Cred ca Cri i-a luat la bataie pe toti angajatii ...nu-i prea indicat sa se puna cu o gravida...

Clara03..asteptam DPN-ul tau..ca nu ni l-ai dat.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Ralu..trebuia sa taci...sa nu-i spui...sa o vedem acum cum se chinuie si se intreaba de ce prima oara a reusit si acum nu

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Fetelor, am uitat sa va zic....eu de pe la 12 am un junghi care nu ma lasa in partea stanga in spate. E localizat cam unde ar durea rinichii da nu e durere de rinichi sigur ca pe aia o cunosc. Simt de paca mi-ar infige cineva un cutit in mod repetat cam la interval de 10-20 secunde......eu stau de la 12 cu durerea asta care mi-a mai trecut putin, vreo ora ca am luat o nospa. Este cineva mai priceput in asa probleme pe aici la ora asta?

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Am citit pe sarite din urma si vreau sa mai scriu 2 randuri, in primul rand pentru a-i spune Roxanei ca sunt cu gandul alaturi de ea si sper din suflet sa se rezolve totul cat mai bine pt. ea si bebe.
Cri, multumesc ca ai intrebat de mine!
Ralu, eu maine merg la control dupa care sa vedem cand ma mai cheama. Daca zici ca pana pe 15 aug. o sa fie in concediu inseamna ca dupa 15 merg si eu la ea...
Gata ma duc sa trag un pui de somn langa sot, ca tare imbietor mai doarme

30+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Inni, sa stii ca deja ma apucasera nervii......ca nu intelegeam ce puii mei am facut prima oara.... Asta pana am zis hai sa vad ce-at mai scris.........si dau peste mesajul domnisoarei Ralu!!!!

Mergi la inceput