Mamici de sept-oct 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Tati cu simtome de gravide?
Am si eu unul.
De ingrasat nu s-a ingrasat....sau cel putin nu se vede vre-o diferenta.
Dar are insomnii, stari de rau si dureri de cap, e uracios dimineata si nu vrea sa se scoale sa plece la servici, nu are chef de lume pe cap.
Se uita dupa haine de copii si citeste pe net despre tot felul de stari pe care le au femeile gravide, despre patuturi, caruturi etc.
Compara preturile la sapunuri de bb in fiecare farmacie in care intra.

HIHI, tati gravizi....

26+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna ziua la toate! Sunt noua aici, si sunt si eu viitoare mamica de oct.

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare: cum sa pun un smile cu sapt.de sarcina, ca nu stiu. Cine ma ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

SALUTARE BURTICOASE!

Am venit de la intalnire!unde am fost eu, Cri si Tasia, si poze ioc! am uitat complet. Nu daaaaaaaatiiiiiiiiiiii!

Impresii? pey, fetelor, NU va intalniti cu Tasia, daca vreti sa mai fiti fericite vreodata. E frumoasa, subtire, nu-i plac dulciurile sau carnea, ii plac, in schimb legumele si fructele, nu fumeaza, nu bea cafea, e tanara, a facut dans artistic, ceea ce inseamna, ca pentru ea, o ora de aerobic e plictisitoare si insuficienta, deci, fetelor,... fara cuvinte, eu cu Cri eram niste umflatele, care se plangeau de toate si gafaiau,nasol, ce mai! Lasand gluma la o parte(desi ceea ce am zis despre Tasia e adevarat), a fost frumos, am mancat, am vorbit, am descoperit ca eu cu Cri suntem aproape vecine, am facut planuri deja de plimbat copiii, a fost superb. Iar Cri si Tasia sunt niste finute si dragute.

Pufy, mi se pare mie, sau si azi nu e prea roz situatia? De fapt, ieri, ce ai avut?

Eloise, mergi mai incet si uiata-te cu atentie pe unde mergi, ca de la burtica, nu mai ai nici campul vizual asa bun. Nu ne mai speria!

Alessia, nu-i zic lu' Vio(sotul meu) ca e motanelu' castrat, ca are o reactie... i-am propus sa facem acelasi lucru cu cutzu' meu, si a reactionat de parca il castram pe el.

Va pup pe toate si revin mai tarziu, ma duc sa ma intind putin. Cri a ramas la terasa ca mai avea niste acte de facut, iar pe Tasia o asteptam cu vesti de la medic, ca si l-a schimbat, si azi se duce la primul control.

30+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Cred ca asa

24+

daca nimeni nu vrea sa ma ajute... asta e, nu am ce face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

DANIP- eu le-am repetat pe amandoua!
KATIA&MIRABELAC- Multumesc de sfaturi- am sunat-o si s-a mai linistit ca se duce maine la ginecolog!

LEXI- bine ai revenit-vrem poze!
GRIPO-sa stii ca s-a simtit mult mai bine dupa castrare- a inceput sa nu mai doarma foarte mult si se joaca tot timpul

29+

ALESSIA80
poze
ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

ELOISE- am sa intreb ce analize mai fac...offf m-am plictisit de atatea analize

SCUMPIK- Bine ai venit iti dorim un bb frumos si sanatos!

29+

ALESSIA80
poze
ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

in primul rand, katia: te duci la edit (asta presupunand ca esti logata) si ii dai rearange photos. si urmezi pasii. e simplu! daca nu reusesti imi zici si iti mai explic ca nu prea le am cu exprimarea...

scumpik, ma bucur ca ai reusit! bine ai venit printre noi! da-ne mai multe detalii despre tine sa te treaca fetele in listuta.
ca sa-ti apara la semnatura tot timpul iconitza cu , te duci la profil personal in stanga ecranului, introduci parola ta si-ti va aparea o pag in care undeva in dreapta jos, ai semnatura. e. si acolo, scrii cuvantul gravi intre paranteze patrate si nr de sapt in care esti si...gata! ii dai la sfarsit "trimite" jos de tot, ca sa-ti salveze datele si iti va aparea mereu la semnatura! fara sa mai scrii mereu! cand vei trimite un msj de fiecare data iti va aparea automat si semnatura! si pe masura ce "cresti" modifici acolo! succes!

fetelor va rog nu ma uitati cu intrebarea de mai sus! care stiti!

raluca 31+
cu alexia-maria
yahoo
webshots
...vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Scumpik, bine ai venit!
Sa stii ca nu ti-a raspuns nimeni pentru ca mesajele tale sunt inca moderate si apar mai tarziu, nu in momentul in care ai postat si noi am trecut de tine. Bravo ca te-ai descurcat singurica si da-ne mai multe detalii (un DPN spitalul la care nasti doctorul eventual) ca sa te treaca cine se pricepe in listuta de la inceputul capitolului!
Bb sanatos iti doresc si nastere usoara!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Ralu....asa am facut si eu, logata fiind dar nu a vrut sa mearga Lasa ca incerc alta data ca acum parca vad ca ma enervez Saru'mana!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput