Mamici de sept-oct 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Saru'mana esti o scumpa.Imi pare rau ca te-am pus la munca.

Io28+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Danip, IgG iti arata imunitatea (daca e pozitiv o ai daca e negativ nu) iar IgM existenta parazitului activ. Daca ti le-ai facut o data si ti-au iesit negative amandoua eu zic ca ar trebui sa repeti IgM care iti va arata daca n-ai contactat intre timp boala.
Tie ti-a zis medicul sa le repeti? Sau o faci asa de la tine?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Salut burtici...
Am aparut si eu din nou pe forum...mi-am pus internet acasa...

Intrebare...cam cate kg ati pus de la inceputul sarcinii?
Eu nu am pus decat 8...sper sa fie bine

Lakioana 32 sapt. cu bebe Rebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by ionica
Fetelor sotii vostii au simptome de gravidie?
Sotul meu este ametit cu stare de lesin,mananca numai light si se albeste ca varul la fata cand i-i mai spun ca am contractii.
Yo cred ca-i este frica de moare de nastere,hehehehe abia astept sa-i vad fatuca cand o va tine pe pitica in brate.

Al meu are panica de gravida , daca pot include asta prin lista de simptome. Se isterizeaza si e foarte stresat probabil din cauza noilor responsabilitati. Are uneori comportament de copil mic si rasfatat care se supara pe amanunte mici si neinsemnate, asa cum se supara un copil ca i-ai luat jucaria din mana . Dar deja noi suntem obisnuiti cu astfel de tantrumuri de la sarcina cu alex . O sa mai urmeze o repriza la vreo cateva saptamani dupa ce nasc. Deja stiu mersul... Dar le trecem noi pe toate ca doar n-o sta lumea-n loc acu'. Oricum studiile au demonstrat ca si barbatii, alaturi de partenerele lor gravide incep si secreta anumiti hormoni in functie de faza sarcinii. De-aia vedem schimbari de mood si la barbati. Al meu acu' e intr-o faza hormonala intensa . Sa-l fi vazut aseara cum se suparase ca eu am facut supa de rosii cu galuste si el de fapt vroia ciorba de fasole cu ciolan afumat. Are mama doi baietei mititei acasa si mai vine si-al treilea acusi-acusi... sa vad pe unde mai scot camasa atunci!

.......in 26+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by katia
Try, chiar e bune ideea cu acele cosuri...da pe cine trimit eu pana acolo sa-mi cumpere??????????

Eu am dat exemplul cu Sinaia ca sa va faceti idee la ce fel de cosulet ma refeream, dar cu siguranta il poti gasi si in alte parti. Nu trebuie neaparat sa fie din impletitura, aici se gasesc din diverse materiale, arata ca o geanta de voiaj (grosso-modo) lunga doar ca nu are capac si e captusita frumos pe dinauntru. Iei cosuletul de toarte si sa vezi ce mergi la drum cu el .

.......in 26+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Katia, prima oara am facut analiza la 7 sapt. cred, la recomandarea dr.-ului. Acum cand mi-a dat sa fac analizele pt 28 de sapt nu mi-a mai dat si toxo, dar eu vreau sa o repet si de aceea am intrebat ce sa repet, IgG sau IgM, ambele au fost negative prima oara.

Dani25+Ovidiu
Burtica

Mergi la inceput

Hahahahaha! Ce mishto Try!!!!!!! Lui tati al meu i-a crescut burta si de cateva luni bune se chinuie s-o dea jos si nu poate....plus ca are perioade in care nu se poate trezi dimineata si zile in care se plangea ca are greturi Nu glumesc...eu cand am citit pe net despre asta am zis ca nu e adevarat si ca probabil sunt doar coincidente...dar acum tind sa cred ca nu e asa. Barbatul meu s-a ingrasat evident de cand sunt eu insarcinata

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Danip, in acest caz eu zic ca daca iti refaci IgM si iti iese negativ este suficient pentru linistea ta. Daca fetele stiu informatii mai complete sa spuna! Eu am citit despre toxo pe la 2 luni ca mi-a iesit IgG pozitiv si intrasem in panica (am aflat ce inseamna si ca nu e periculos) dar de refacut nu mi-am mai refacut analizele.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by try

quote:
Originally posted by katia
Try, chiar e bune ideea cu acele cosuri...da pe cine trimit eu pana acolo sa-mi cumpere??????????

Eu am dat exemplul cu Sinaia ca sa va faceti idee la ce fel de cosulet ma refeream, dar cu siguranta il poti gasi si in alte parti. Nu trebuie neaparat sa fie din impletitura, aici se gasesc din diverse materiale, arata ca o geanta de voiaj (grosso-modo) lunga doar ca nu are capac si e captusita frumos pe dinauntru. Iei cosuletul de toarte si sa vezi ce mergi la drum cu el .

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
.......in 26+ sapt.

Eu cum de nu m-oi fi gandit la asta....sunt asa de limitata in ultima vreme...intelegi ca daca mi-ai zis de Sinaia la mine in cap nu mai vine gandul ca se poate gasi si in alta parte si sub alta forma oarecum...... Eu tre sa ma duc la sinaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Salutare burtici. Am revenit si noi aseara de la munte, a fost superb si ne-am simtit excelent. O sa pun si cateva poze sa vedeti pe unde ne-am plimbat!
Pupicei tuturor

30+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput