viata in germania (37)
Raspunsuri - Pagina 28
bombi spune:
Duminica botezam o fetita (are deja 3 luni jumatate) si am hotarit sa luam cadou un scaun (hochstuhl) si niste vesela.
Ce firma pt vesela ati folosit si recomandati si care sint elementele componente (lingurita, cana, farfurie/castron, ... ?). Se gasesc aceste obiecte si la supermarket-urile mari (real) sau doar la magazinele specifice (in apropiere am baby1one si Baby-Waltz)?
Pt scaun am fost la o prima evaluare si ne-am clarificat unele idei: am dori sa aiba tablie, tablia sa fie demontabila (se poate asta la scaunele de lemn?) si sa aiba hamuri pt bebi mici. Eventual, sa se poata stringe. Din pacate, magazinul la care am fost repede in timpul pauzei de masa nu avea nici un model care sa indeplineasca aceste conditii.
Voi ce fel de scaun ati folosit si ce altceva considerati important?
Mai aveti alte idei ce as putea cumpara pe tema asta?
Multumesc,
DidiAlex spune:
Cristina sa o iau pe rand:
1. vesela gasesti la cam toate supermarket-urile gen Kaufland, Wal-mart.Pt un copil mik mai sunt necesare si recipientele cu capac. Mancare putina pastrata la frigider sau luat pe drum. Le gasesti la acelasi raion.
2. scaunul de bb noi l-am luat de la Toys"R"us, dar il gasesti si la supermarket.
Pt un bb este mai practic unul din lemn. Sa aiba 3 trepte. tablia mesei, pt sezut si pt picioare. cu cat costa mai mult cu atat se asambleaza mai repede. Noi l-am luat in cam toate calatoriile la prieteni cat bb a fost mik, deci usor de desfacut.
Si il putem folosi fara tablia-masuta lui ca acum, la 2 ani copilul sta pe scaun dar mananca la masa. ulterior se poate folosi si ca scaun normal si tablia initiala pt picioare se foloseste la sezut.
Edit: tablia-masuta este detasabila asa ca o poti scoate de N ori pe zi.
Cam asa arata un scaun descris mai www.baby-walz.com/neu/SyEngine.php?Act=50070&Do=50074&_SSL=0&pArtikel=220339&pPosition=9" target="_blank">sus cu exceptia pretului, bineinteles.
Sa va traiasca finuta. Ce nume o sa poarte?
bombi spune:
DidiAlex, multumesc de informatii.
Pe site la Toys'R'Us am gasit doar un model de scaun . E posibil sa fie si alte modele doar in magazin?
Cit costa la Toys'R'Us ala de 115+20 de la Baby-Walz?
PS. Pe finuta o cheama Stanca.
DidiAlex spune:
Cristina, noi am platit anu trecut pe scaun 69E. perna era 15, dar nu am folosit-o mai deloc. pt ca o murdareste prea mult si nu il asezi pana la vreo 6 luni in el.
Initial am cautat si io la Toys"r"us pe site-ul lor, dar am crezut ca nu ii dau de capat. Sunt modele mai multe.
Dar, daca nu iti este prea dificil de ajuns, cu toate ca Stuttgart-ul e imens fata de Mannheim, mergi la supermarket si vezi ce au ei acolo.
Oricum, idee voastra de a le cumpara hochstuhl e super. Si noi am primit la nastere un Gutschein la acest magasin si am luat scaunul ulterior.
Frumos nume si rar!
bombi spune:
Din pacate, tocmai am aflat ca au deja scaun. Trebuie sa ne reorientam rapid ...
Numele a fost ales de tatal fetitei care-i neamt si i-a placut cimilitura cu "Stanca sta-n castan ca Stan".
maraki spune:
Scriu cu bebe in brate, voi fi rapida: cumpara un scaun de masina , urmatorul dupa scoica De asta vor avea nevoie peste vreo 4-5 luni Eu am luat Fisher-Price de la 210 € la 90 € .
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
tinatache spune:
bombi, sa-ti spun ce am primit eu la al doilea copil si mi-a placut taaare mult: Babyschaukel. E un fel de chestie pe care sta bebelul intins, are o bara deasuprea unde ii tot legi tot felul de chestii, il poti ridica sa-i dai de papa pana poate sta singur in poponeatza. Plus ca se si leagana cand da din picioare, are pozitii de la perfect orizontala pana la 90 grade... e super, ce mai, eu am fost f incantata de el. Daca gasesc o poza pe net iti arat.
PS. si nici nu e scump;)
PS2: uite cateva modele aici:
http://www.neckermann.de/index1.mb1?mb_f020_id=_k0s6N_PPpgJHIYIGIK9b0zLzWDDazj9&nav_id=10082053&vkh=0461&linktracking_nr=nGHFaQ8ej7w3_eY_jhYT4-ssQDDWzW8&mb_v301_ch=07718
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
bombi spune:
Multumesc de idei. E mai greu de gasit ceva pt ca ei au deja majoritatea lucrurilor necesare.
sfarsitoarea spune:
Bombi, de ce nu ii intrebi pe ei de ce au nevoie?
Poate un reisebett, un incalzitor de biberoane si de borcanase, un sac de dormit, un sac pentru carucior sau o blanita de miel, carusel pentru patut (din cel care canta) etc.
Multa sanatate
bombi spune:
Pt ca nu vor sa spuna, sa nu ma puna la cheltuiala. Bineinteles ca i-am intrebat, dar nu am scos mare lucru de la ei.