viata in germania (37)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

eu nu i-am facut baie zilnic nici cand eram in Ro, tot cam 1-2 ori pe sapt.
Cat despre haine, mai bine 56 ca sa se potriveasca, oricum nu le poarta mult si raman ca noi.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Enn, ce ferice pe voi! la noi toti bb s-au nacut o data cu al nostru asa ca nema lucruri primite.

Daconst, o sa vezi ca marimile sunt impartite in 42-48 si 52-56 parca, oricum le folosesti ff putin ca imediat sari la 62-68. Am vazut ca ai DPN dupa sarbatori si prinzi reducerile din plin.

Cat despre baie, hhmmm noi am fost in ambele variante.
Adika am stat in ro o perioada si apoi aici. Era pt noi o placere baita de seara.
In schimb, aici chiar daca am fi vrut nu puteam sa facem zilnik baie pt ca apa e tare si usuca rau pielea.

Sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

dana,eu ii fac lui matei baie de 2 ori pe saptamana.asa mi-au spus si in spital si asa si moasa care vine acasa.

cat despre hainute mai bine sa iei nr 56(acuma te orientezi si tu in functie de cat iti zice medicul ca va avea bebele),dar nu prea multe.

matei are azi 2 saptamani si de cand am iesit din spital a pus deja 700g iar unele din hainutele nr56 ii sunt fixe(salopetute intregi mai ales) si nu am apucat sa i le dau decat de cateva ori pe el.la bluzite ii mai dau si 62 cu manecile putin intoarse spre interior.

ai aflat ce va fi bebelica din burtica?

o zi frumoasa fetelor si o saptamana minunata!

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetelor,
Aveti idee ce se mai cere la vama la cei care vin in De?Adica mai trebuie invitatie sau e suficient cu bani?
Mama vine in 7 oct si tre'sa stiu daca ma mai duc la Rathaus sa-i fac invitatie.
Multumesc .

Dana,
Si noi am fost cu baita de 1-2ori/sapt dar oricum la fiecare schimbare de scutec o spalam cu apa.Apa e dura,baitele in exces strica minunatia de ten.
Eu zic sa nu cumperi deloc haine 50(eu nici nu stiam ca exista,am aflat mult mai tirziu ).Fiica-mea s-a nascut cu 50cm dar intr-o luna s-a lungit cu 6 cm asa ca toate hainutele 56 i-au fost fixe,am trecut pe salopete 62.

Felicitari graviutelor noi !Sarcini usoare!

O zi buna la toata lumea!

Alina

Mergi la inceput

uitati aici un link fain pt mamicile cu copilasi mai mari:
http://www.stiftung-warentest.de/online/kinder_familie/special/1243089/1243089/1250712.html

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Chestia cu ´baitza linisteste´ nu functioneaza la toti copiii, motiv pentru care nici noi nu i-am facut lui Fabiano baie zilnic, ci o data la 2-3 zile. Acum s-a schimbat povestea, cotrobaie peste tot in 4 labe, isi mai pune mancare in cap, ii imbaiem zilnic.
Eu am facut gresala sa iau 2 pijamale nr.50 (el a avut 50 cm) si dupa max.2 saptamani le-am spus ´adio´. Asa ca ia mai bine 56, e mai sigur si pe termen mai lung. Sarcina usoara in continuare !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Wow ce de raspunsuri...sunteti tare bune la casa omului.Va tzuc pe toate!
Eu nu am cunostinte aici si nici neamuri,deci nu am de und eprimi nici un capat de ata,dar nu-i problema ca ne descurcam noi ca un copil are mama.

Multumesc mult de raspunsuri,m-ati linistit si cu hainutele si baita.O sa iau haine mai mari ca la cita sunt eu...sper sa fie si bb pe masura.
Osna,o sa avem si noi tot baietel,desi eu vroiam fetita...sanatos sa fie ca nu mai conteaza.

Alina,subscriu la ce spunea si Livia.Mama a fost la mine si nu i-a trebuit chiar nimic la vama.eventual sa aibe 150€ si sigurare pe 5 zile ca si asa nu-i buna de nimic.

Dana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

MUltumesc pt.raspunsurile privitoare la Bewerbung-uri...

Alina:mama a fost la mine acum o luna si nu a avut nevoie de nicio invitatie(doar de asig.de sanatate)...A avut la ea doar 150 eur dintre care si marunt de 5 eur ca a trebuit sa dea "dar"la vames...asta in cazul cand vine cu autocarul!

pup!

Mergi la inceput

Neatza!
dana, nu-i nimic, ii faci si o surioara acusica:) Sanatosi sa fie ca-n rest, ne descurcam noi.

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cklaudia21 spune:

buna ziua fetelor
vin si eu cu o intrebare
stie cineva ceva , daca intra ro in eu pe 1 ian 2007 pot sami schimbi carnetul de sofer pe loc? sau trebuie sa mai asteptam pana nu stiu cand. ? poate ma ajuta cineva
mersi

http://community.webshots.com/user/cklaudia21

Mergi la inceput