viata in germania (37)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Multumesc mult de raspuns,Enn si Osna!
Svetlana,sa stii ca nu scapi de mine ca am o gramada de intrebari de ex: ce ai avut nevoie in spital-eventual listuta ta,daca ai avut,de unde ai luat caruciorul...si multe altele cu care nu vreau sa stresez lumea pe aici.Abia astept sa te prind.
M-am uitat la lucrusoarele lui Matei si ma minunam ce multe si frumoase sunt...eu n-am luat inca nimic,parca-s picata din luna.
Iti doresc un bb mancacios si fara colici iar daca ai timp vrem si poze cu el,cit mai repede se poate.

Dana 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Cu placere, Dana! Poate te ajuta si "biblia" moaselor: Die Hebammensprechstunde de Ingeborg Stadelmann.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

ancutza, daca nu ai luat-o razna, nici mult nu mai ai:)) Succes cu pietrele:) Poate mai vb la telefon, daca ai timp/chef.

Daconst, poti sa intrebi si aici de nastere si alte treburi. Cele mai frumoase (si putin mai scumpe) hainutze le gasesti la Babywalz si H&M, dar tot frumoase sunt si la C&A. Pt carucioare iti recomand sa mergi la magazin sa iti alegi un model si apoi sa compari pe net preturile si sa comanzi de unde e mai ieftin, s-ar putea sa ai o surpriza placuta;).

livia, daca nu e f urgent, iti trimit eu pe email exemple.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Osna sa va traiasca flacaul, sa fiti sanatosi si norocosi cu totii!!!

ce zi frumoasa a fost anu asta 12.09, fix ca acum 2 ani!
Avem baietii nascuti in aceesi zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Multumesc,Tinatache,de sugestii!
Imi e greu tare cu caruciorul ca vad ca nu sunt tocmai ieftine si magazine prea multe de comparat nu am.
M-am mai uitat ieri pe ebay,asa orientativ,dar tot in ceata sunt.
As vrea unul combi,sa aibe de toate,dar astea sunt si mai grele si mai scumpe.
Incerc sa mai intreb parintii din zona sa vad pe ce ma hotarasc.
Pina acum stiu ca vreau cu 4 roti,sa nu fie mici,sa pot sa-l schimb pe bb sa mearga si cu fata si spatele,sa aibe si landou pt primele luni si apoi sa-l transform in sport...cam multe,nu?A,am uitat si sa nu fie prea greu si prea scump.
Oare am sanse sa gasesc ceva?
Ce cosmeticale imi recomandati pt bb?Fetele din Ro spun ca Penaten e cel mai bun,dar iar nu stiu ce sa zic.
Hainutele sunt toate asa frumoase ca ma pierd cind intru in magazin,nu mai stiu ce vreau.Cred ca doar cu listuta sa merg sa nu cheltui toti banii si sa nici nu iau ce trebuie.
Gata,ca nu vreau sa fiu prea mult pe linga subiect.

Dana 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua fete frumoase,

Daconst eu am cumparat pt. baita sampon Penaten( este bun din cap pana in picioare )ulei de corp Penaten, ulei pt. masaj de la Bubchen, pt. fundulet mi-a recomandat moasa Bepanthen unguent de la farmacie.Am incercat cu crema pt. fundulet de la Bubchen si Penaten dar se inrosea in doua zile. Hainute i-au mai mult de la H&M dar si de la C&A .
Nu mai tin minte cine a intrebat de carut, sant la Segmuller, Toys...cand am avut nevoie de carut am prins la Segmuller o oferta cu 200 € in care erau carut,bouncer si scaun de masina.Carutul este cu 4 roti groase, manerul se da si pe spate, este si gen landou, se face si sport.
Fetelor spor la cumparaturi si salutari tuturor de aici Stiu ca de cate ori am avut nevoie de o informatie voi m-ati ajutat

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Osna,felicitari!! Sa va traiasca mancaciosul si sa va aduca numai bucurii!!!

Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Laura felicitari! Ce multe burticoase suntem printre nemtzoaice! Cind ai DPN-ul?Cristina 2 zile singurei? Ce misto! Hai ca-s sigura ca ai gasit locatia. De nu da o fuga la Paris, fa-i surprzia sotzului. Hai ca poate gasesti acum bilete mai ieftine pe la air berlin, hlx, hapag lloyd, care mai erau companii ieftine? Ca-i tot aia zic eu. Decit un drum de 3 ore cu masina pe undeva mai bine o ora cu avionul. De la tine de acolo se zboara in toate directziile asa ca sigur gasesti ceva. Chit ca ajuneti duminica frinti eu zic ca se merita pt un pup lung pe Sena:)Aveti grija cu bbi mititei, ca nu toti reactoneaza bine in primele zile/ sapt de viata la produsele din comertz. Aldo a fost mai senzitiv si asa el mititel mi s-a inrosit chiar in spital la prima baitza si a facut o iritatie de la samponul si uleiul penaten. Eu pt el am luat din farmacie weleda si acum ca e marisor si nu mai are asa probleme de sensibilitate iau din supermarchet gama HIPP(la fel ca si borcanelele), sunt cotate de teste ca fiind sehr gut, si eu una ma iau dupa testele astea cind le vad pe produsele din marchet. Si pt iritatii la popou cea mai sfinta si universala prin toata lumea e cremea cu zinc, exact asa ii zice si aici zinksalbe.Vikinga & micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata la toata lumea !
Daconst, carucioare ieftine care sa aiba de de toate nu o sa gasesti, dar sfatul meu este sa nu cumperi de pe net. Trebuie sa-l vezi si incerci tu, eu am luat plasa cu cumparatul de pe net al unui carucior sport. Hainute poti comanda la Baby-Walz (arata exact ca in catalog, nu te pacalesti), daca nu ai timp sa vizitezi C&A sau H&M, iar produsele cosmetice sunt bune toate aici, eu le-am incercat cam pe toate si nu pot spune ca m-a dezamagit vreunul. Sarcina usoara in continuare iti doresc!
Fetele, am si eu o intrebare. ´Nivea´ este firma nemteasca, nu? Mie imi plac tare mult produsele Nivea, dar, din pacate, aici si prin imprejurimi nu se gaseste absolut nici un produs pt. bebei marca asta, vb de servetele umede, creme, sampon. La voi sunt? Aveti idee daca/de unde se pot comanda pe net? Multumesc anticipat.
O zi buna la toata lumea,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Dana,
noi avem carucior Römer Yanis. Iar cosmetice pt. bebe nu folosim deloc, nici la baietelul de 2 ani jumate.
Sarcina usoara!
E.

Mergi la inceput