viata in germania (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Buna dimineata fetelor!

Enn, e f frumos scris articolul din Eltern. Am lat si eu de la prietena mea revista si am citit. Ptr fetele care vor sa il citeasca il pot scana si trimite pe mail. Deci cine e interesant, ajunge sa imi trimita un pm cu adresa de mail.

Weekend placut va doresc,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

ne-am intors si am trecut sa va salut! a fost frumos dar foarte obositor. Am vazut pe toata lumea, am umblat precum tiganii cu cortul:)
Cat despre mama, nu ne-a intrebat nimic la vama, nici de asigurare, nici de bani, nimic. Asig. am dat-o la vama romana cu pasaportul dar apoi nu am mai dat-o si nici nu ne-a intrebat nimeni. in schimb am stat enooooorm de mult in vami in total cam 5 ore. Toti se intorceau acasa dupa concediul in Ro.
Cam asta-i, va pup si o saptamana buna!

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cori-Cori spune:

Ma adresez si eu celor care si-au tradus diplomele din romana in germana, cu urmatoarea intrebare: exista vreo alta posesoare (in afara de subsemnata) de diploma de "Studii aprofundate"? Studiile astea "aprofundate" (ce minunat suna, nu?! ) sunt echivalente unui master, doar ca nu scrie pe diploma "master" (din pacate). A mai fost tradusa o data (mi-a trebuit pentru inscrierea la doctorat), pe vremea cand germana mea nu era chiar grozava. Atunci n-am dat prea mare importanta, acum e vorba sa aplic pentru o slujba, si nu-mi place deloc cum arata...
Iata cum au tradus respectivii: "Diplom für den Abschluß eines Zusatzstudiums". Mie mi-ar placea mai degraba Vertiefungsstudium... Si, eventual, sa scrie in paranteza ceva de genul: entspricht einem Masterstudium. Voi ce ziceti? Poate aveti experienta in asa ceva (sper).

Multumesc anticipat,

Corina

Mergi la inceput

Asa de zapacita sunt, ca am uitat sa va urez o saptamana buna!
Si succese nebanuite, vorba unui amic de-al meu

Tot eu,

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

bine ai revenit, cristina!
SI noi ne-am intors saptamana trecuta din Ro si am stat vreo 4 ore la granite! Pt noi a fost super obositor in Romania, cu alergatura dintr-o parte in alta si in plus un drum de intoarcere greu!
Cum zic nemtii, ar trebui sa ne luam cateva zile libere dupa concediu, sa ne revenim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Cori-Cori, eu as traduce cu Aufbaustudium.
Succes!
E.

Mergi la inceput

Multumesc pentru idee, enn!
La asta chiar ca nu ma gandisem.

Alte idei?

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by enn

Cori-Cori, eu as traduce cu Aufbaustudium.
Succes!
E.

si eu la fel, Master aici are alta insemnatate, cel putin asa stiu eu. Dar de Aufbaustudium stie toata lumea.

cora, asa a fost si la noi. In 2 sapt. cat am stat in Ro. nu am dormit nicaieri mai mult de 3 nopti. Ieri i-am spus fetei ca se uita doar la un film, celalalt dorit il vede azi, la care ea m-a intrebat: dar maine suntem tot aici acasa??

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Cristina, bine ai revenit.

Oare s-o fi intors Osna din .ro? Sper ca e ok.

O saptamna usoara la toate va doresc,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Fetelor, scuze daca sunt off-topic, dar as vrea sa ma ajutati si pe mine cu ceva adrese de site-uri cu joburi in Germania, daca stiti.

I love Deutschland! Apropos, am vazut in fata unui muzeu din Berlin (sper sa nu gresesc locatia) formula energiei, a lui Einstein: E = mcla patrat si linga era o pancarda pe care scria: Germany the land of ideas! Mi-a placut tare mult.

Multumesc anticipat!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput