viata in germania (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Pe contractul nostru scrie asa:
- Alice Super 6000 (asta e internet - mult, dar numai asa puteam beneficia de minutele gratuite cu Romania, de accea am acceptat varianta asta): 49.90e

- Option Talk4Free Europa (inkl. Deutschland): 19.90e

Acuma am gasit contractul, deci nu e 60e cum am scris mai sus, ci 70e.

Pe site-ul lor am vazut ca sunt acuma oferte mai bune, in loc de 19.90e, costa 14.90e.

www.alice-dsl.de
Si inca ceva bun, am putut pastra numerele vechi de la Arcor.

Noi tot in Frankfurt locuim, daca vrei iti dau nr. de tel. al agentului cu care am semnat noi contractul, e italian, dar vb. romaneste, daca nu te descurci cu germana

Numai bine,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by Katink

Pe contractul nostru scrie asa:
- Alice Super 6000 (asta e internet - mult, dar numai asa puteam beneficia de minutele gratuite cu Romania, de accea am acceptat varianta asta): 49.90e

- Option Talk4Free Europa (inkl. Deutschland): 19.90e

Acuma am gasit contractul, deci nu e 60e cum am scris mai sus, ci 70e.

Pe site-ul lor am vazut ca sunt acuma oferte mai bune, in loc de 19.90e, costa 14.90e.

www.alice-dsl.de
Si inca ceva bun, am putut pastra numerele vechi de la Arcor.

Noi tot in Frankfurt locuim, daca vrei iti dau nr. de tel. al agentului cu care am semnat noi contractul, e italian, dar vb. romaneste, daca nu te descurci cu germana

Numai bine,
Katink

si noi acelas ab avem,dar al meu cand a incheiat ctr a bifat Option Talk4Free Deutschland, oare ce o fi fost in capusorul lui?Oare nu puteam schimba optiunea?Fiinca noi vb si cu Ro si cu It si ar fi fost tare avantajos.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Fetelor, unde se gasesc cutii de carton pt mutat ieftine (Umzugskarton)? Am fost in Hornbach si sunt in jur de 1,80 euro si noi avem nevoie de ceva dar nu de 100 (de aici pretul ar fi mai mic).

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

genia, noi avem telefon prin cablu si cred ca e cel mai avantajos.Platesc abonament 30e pe luna, am 500min gratis in De si in Romania vorbesc cu 7,5c pe min. daca vrei sa vorbesti cu orice alta tara la jumate de pret platesti lunar la ab cate 2,5e.
Eu vorbesc zilnic in rom si mai mult 100e nu am factura.
Iar netul e nelimitat...stau zi si noapte fara sa ma intrebe cineva ceva...cred ca e cea mai buna oferta facuta de nemti pana acum.
Daca ai intreb poti sa-mi scrii pm

miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

quote:
Originally posted by aschiutza

Fetelor, unde se gasesc cutii de carton pt mutat ieftine (Umzugskarton)? Am fost in Hornbach si sunt in jur de 1,80 euro si noi avem nevoie de ceva dar nu de 100 (de aici pretul ar fi mai mic).

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Noi cind ne-am mutat am gasit un anunt in ziarul nostru local si am cumparat vreo 20 de bucati cu 0,50 cent bucata.
Daca nu gasesti nimic,poti chiar tu sa dai un anunt la ziar:
"Suche günstig Umzugskartons..."
Sunt multi,care dupa ce se muta le vind din nou la mina a doua,asa ca se merita.
Spor la mutat:-)

Alba,mami de Darian (6 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Fetelor, chiar nu stie nimeni nimic.
Astept inca raspunsurile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

quote:
Originally posted by olim

Fetelor, ma tot bate gandul se plec in Germania si sa fac un curs de germana.As vrea sa si lucrez ceva acolo.
Am rezidenta permanenta si pot lucra un orice stat european.
Mi-ar place sa lucrez in casa, cu copii, ca sa invat mai repede.
As avea vreo sansa.CAM CAT SE CASTIGA ACOLO PENTRU ACEASTA MUNCA.
mULTAM

Ce cauti tu ar fi job de au-pair ... in cazul ca stii spaniola ai mai multe sanse decat cu romana. Nu stiu cat se plateste, dar sigur nu-i mult in cazul in care iti mai dau si masa si casa. Aici scolile de limba - bune, gen Goethe-Institut - sunt destul de scumpe.
Uite aici cateva site-uri unde te poti interesa:
http://www.au-pair-job.de/FramesS/Frame1_S.htm
http://www.au-pair-world.co.uk/
Succes!

Irinusha & Cris (03.05.04)
site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Buna

Stiti cumva cum se traduc:

Haldexfilter-Wechsel
ATF-Wechsel
Zahnriemenwechsel

in romana?
sunt din cartea tehnica a unei masini si n-am nici cea mai vaga idee cum sa le spun in romana.

Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Ai putea sa imi spui ce inseamna scump, adica cam cat este un curs de germeana, si in cat timp as putea sa il fac?
Multam de site, dar acolo nu au nevoie decat de fete pana la 24 de ani si eu am 28, oricum am sa incerc.
O seara placuta sa aveti.
BIS BALD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

nu stie nimeni cum se traduc termenii aia? :)

Olim cursurile difera ff mult in fct de zona Germaniei unde esti si scoala unde le faci.

cele mai ieftine sunt cele de la VFS, in jur de 100 de euro pe semestru (3 luni) dar nu bag mana in foc;

eu am facut la colon.de; plateam 215 pe luna (faceam de luni pana vineri cate 2 ore de 45 min); cursurile intensive (5 ore pe zi/5 zile pe sapt) costau 365 dc facei dupa amiaza si 400 si ceva dc faceai dimineata); la Goethe e mult mai scump;
ca au pair cred ca nu poti pt ca limita e de 26-27 de ani si trebuie sa fii necasatorita. Doar dc iti gasesti tu ceva privat pe net, dar nu castigi cine stie ce...

Mergi la inceput