Clubul nurorilor (64)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am tras cu ochiul la pozele Alynutzei si mi se facu dor de ea:)
Concediu placut sa aveti si sa va intoarceti acasa cu bine si multe poze:) Dupa ce veniti punem de-o intalnire, oare Roxanici mai e prin zona?
Ai fost o mireasa superba, amandoi ati fost frumosi. Sambata cand am vazut vremea aia rece m-am gandit la voi, bine ca nu a plouat

Ma bucur mult ca s-a intors Him cu vesti noi si forte proaspete dupa o binemeritata vacanta in Ro. Cum te simti din nou acasa?

Lavi frumoase pozele de la mare, vad ca v-ati distrat, daca mai stateati putin va intalneati cu Basescu:)

Voiam sa urez concediu placut Cameliei care pleaca (sau a plecat?) la Govora si Nadiei drum bun in tara, cred ca abia astepti sa iti vezi familia.

Joce la tine cum a fost? Cum ai petrecut de ziua ta? Poze n-ai?:)

Si vreau sa zic k mi-e dor de cherry si Sun pe care nu le vaz nici pe aici nici in privat:(

Ma gandesc la Andreea, ce-i face burtica?

Va pup pe toate care vaz ca sunteti pe aici in mare forma si povestitoare, mi se facu dor de voi, se vede?

Despre noi nu va spun nimic deocamdata sa nu va retin

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna ziua,
Am intrat sa zic doar buna...ca mai multe n-am ce..sau am, dar nu vreau sa va impui capul cu prostii "sunulesti".
Fla....se pare ca intram amandoua ..asta e feeling. Roxu e plecata in concediu, in frumoasa insula Skiathos! Si...hai acush pe mess sa ne mai convorbim...sa mai barfim!:)
Joce..momentan eu nu pot onora o eventuala intalnire...sunt "violenta" si nu vreau sa atentez la siguranta voastra...fete frumoase!

O imbratisare cu mare drag!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Am intrat sa va urez somn usor fetelor, revin maine spre seara.
Sun, imbratisare inapoi si un pupic dulce.
la toate,
Him

Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Fla, asa e, abia astept sa ii vad; stii ca nu am mai fost in tara de mult; in nov. ar fi 4 ani... uuuuuuffffff!!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

A, si am uitat sa va spun: mi-a promis cumnatelul ca plecam cu o zi mai devreme (spre mare) sa vizitam Pelesul, pe care eu nu l-am vazut inca, si apoi o sa oprim o noapte la Bran. Am un cumnatel de nota 20, si nu zic numai de-asta, de tooot, sincer; ei sunt impreuna de mai bine de 10 ani si e un om super; azi se bucura ca un copil ca merg in sfarsit, in tara; sa nu va mai spun ca sora-mea cat am vb. pe net o ora mi-a tot zambit in camera, a zis ca nu poate sa nu zambeasca, ca e fericita ca merg acasa, chiar si numai ptr. 3 saptamani. Si eu sunt suuuuper incantata, aseara mi-a rezervat sotul biletul si plec luuunnnni. Sunt asa de incantata ca nici sa dorm nu pot...

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
Nadia nu pot decat sa ma bucur pt o familie asa iubareata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata, nurori!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata fete

Fla, Sun ma bucur ca mai treceti si pe la noi.

Nadia sper sa ai un concediu cat mai placut.

wow, azi a fost prima zi in care nu mi-a fost rau in mijloacele de transport in comun- evoluam.

Marina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata fetelor! Intrebare intrebatoare: stie cineva programul de la depuneri pasapoarte din Iorga? Ca eu am tot googalit si am gasit mai multe variante, iar la nr de tel gasite nu reusesc sa prind legatura.

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Neata fetele! Azi nu mai da nimeni cafea, ca mi-e un soooomn...Eu m-am intors luni dintr-un conced de o sapt, dar am avut atita treaba...si in saptamina off si la servici de cind m-am intors...e tare greu sa pregatesti si o nunta, sa ai servici si sa lucrezi si in particular...dar tb sa ma descurc, ca nu am incotro.
Va pup si o zi usoara si mai racoroasa (ca au anuntat astia niste calduri...de iulie)

Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...

Mergi la inceput