Clubul nurorilor (64)
Raspunsuri - Pagina 24
preda_vicky spune:
pe-aici, va pe toate nuroricile! Eu ma simt bine acum, dar sunt necajita ca tocmai acum socrul meu a facut pneumonie si e internat in spital. Dupa ce ca mama mea nu poate veni la nunta ca e bolnava, acum va lipsi si socrul meu.
Maine voi spune DA, si sunt tare fericita si emotionata!
Doresc sa-mi iau la revedere de la voi pana pe 8 aug, cand revin din hani-mun, urez concediu placut nurorilor care se pregatesc de vacanta, va imbratisez pe toate cu drag, si sa ne revedem cu bine!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
briza_marii spune:
vicky sa fie intr-un ceas bun, sa va ajute DD sa treceti cu bine peste absenta celor dragi. Casa de piatra, petrecere frumoasa si o luna de miere de vis!
briza_marii
poze
lavinai spune:
neatza gogoneatza
vicky, sa fie intr-un ceas bun!!! sa va distrati sa sa va iasa totul asa cum va doriti!!
nadia, drum bun si distractie placuta in romania.
ufff ca nu mai pot cu atat praf....cred ca am praf si in stomac....
dar nu-i nimik, ma consoleaza gandul ac in weekwnd o "tulim" un pic la munte!!! yupiiiii de abia astept
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
lavinai spune:
fetele cam greu "curg" paginile.....nu vi se pare???/ cam multe norici absente, cam slabutz...
andreiule, cum e cu bb??? mai ai de asteptat ???
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Raza de soare spune:
vicky, noi ne conversam oricum pe pm...da' sa nu zik fetele k ma fac k ploua..iti urez si aici sa fii fericita, pt k meriti, scumpa mea!
apropos, unde plecati in luna de miere?
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
marinar spune:
Viki iti doresc numai fericire!!! sanatate socrului.
Lavi ce bine ca plecati la munte, asa sa va aerisiti plamanii!
Marina 13+
lavinai spune:
da, marina asa e!!! niste poze cu burtica nu ne pui???? sau e prea micutza???
bunicuta spune:
Buna fetele
intru numai un pic ca am multa treaba dar vreau neaparat sa-i urez:
Vicky- CASA DE PIATRA- sa fiti sanatosi si o casnicie frumoasa si plina de iubire si sperante.
Multa sanatate mamei si socrului.
O zi buna tuturor
marinar spune:
Lavi nu m-am invrednicit sa fac poze cu burtika, pt ca de vazut se vede. oricum eu sunt mai dolofanica, nu asa miss ca voi...
Marina 13+
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by marinar
Lavi nu m-am invrednicit sa fac poze cu burtika, pt ca de vazut se vede. oricum eu sunt mai dolofanica, nu asa miss ca voi...
Marina 13+
Esti o papusa!!! sa n-o credeti, fetelor!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006