Clubul nurorilor (64)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor, multumesc pentru urari, Fla, multumesc pentru postarea speciala de la evenimente.
Noi poimaine plecam in honeymoon, dupa ce revin, ma revansez si cu povestea nuntii si dupa ce primesc albumul de la fotograf poate ne intalnim clujencelor sa-l vedeti si voi.
Vicky, probabil maine n-o sa am timp sa intru, asa ca iti urez de pe acum CASA DE PIATRA si o nunta ca in povesti!
Va

Nunta noastra

Nunta noastra de vis

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Just married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Neata!
Vin si eu cu o veste buna: plec in tara peste o saptamana; dar o sa va mai scriu si de acolo; fetele... va fi cineva in Mamaia sau Constanta in perioada 10-16 August??? Eu merg cu sora, cumnatul si nepotica.
Ma simt ok, mai doare putin, dar sper ca intr-o saptamana sa nu mai doara!
Va pupic pe toate!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata si pupici, fete!
marina, multumesc pt pupicei..urarile de LMA raman si astazi! Him, bine ai revenit! Aly, dak nu mai intri, distractie placuta in hanimun!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

buna dimineta fetelor
vrea cineva un espresso?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

neatza fetele si de la mine !!
azi sunt mai harnicutza , ne-am apucat de modificat apartamentul.....ufff ce praf va fi....

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Mai fetelor din Bucuresti, da noi ne mai intalnim anul asta au ba?

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

va multumesc inca o data pt urari

him ma bucur ca esti bine si ca ai revenit printre noi. asteptam povesti de vacanta.

ali distractie placuta!!!

lavi spor la treaba. ce modificari faceti??? as avea nevoie de cateva idei pt ca si noi trebuie sa ne apucam de santier.

Raza - a mai durut capul?

Fla, Sun, Cherry imi este dor de voi!!!

Andreea ce mai faci? bebelina mai are rabdare???

Marina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Salutare. Si eu pe aici prin zona. Fetelor am de lucru o gramada dar lenea e atat de mare, si gandul imi zboara numai la vacanta.....
Nadiasunt convinsa ca apa si soarele iti vor face tare bine si o sa te distrezi alaturi de sorela ta.
Lavise vede ca ti-ai incarcat bateriile nu gluma la mare, dc pe caldura asta tu te apuci de facut modificari
Alydistractie placuta. iti doresc o vacanta de neuitat ca proaspata doamna!
marinarsa iti traiasca tatal
himneaparat sa ne povestesti cum a fost in ro
razucopana la urma ce "titiu" zice puiu sa cumparati? ai studiat piata?

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Buna fetelor,

in .ro a fost tot ok, dar am avut nevoie de acte si a trebuit sa umblu mult. Am rezolvat in final tot. Mi-a parut f rau ca nu am putut intalnii 2 fete de pe DC care sint din Timisoara, cu toate ca mi-as fi dorit f mult asta, dar recuperez la anul. Mi s-a parut vremea mult mai calda ca aici, probabil uitasem cu e vremea pe acolo. Am vazut palatele (asta ma refer la centrele comerciale) si am ramas socata de preturi, auzind cit castiga oamenii pe acolo. Mai bine faceau ceva parcuri ptr copii sau bagau banii in educatia copiilor. M-am bucurat ca mi-am vazut familia si bunicii care sint batrani, apoi scurt prietenii si fostii colegi de faculta. A fost f frumos, fara neplaceri.
Aly, distractie placuta.
Nadia, ma bucur ca poti merge in .ro, sa ai grija de tine.
Nico, mersi de espresso.
Flavia, Marina, Joce, Sun, Raza, Briza, Cherry, Fanna, Lavi, Vicky, Andreiutza
Pupicuri si la restul fetelor.
Revin mai tarziu,
Him

Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

razucopana la urma ce "titiu" zice puiu sa cumparati? ai studiat piata?

oho, ce intrebare..asta i-ar place puiului! normal k studiem..adik, io mai putin am facut lista cu masinile care-mi plac la exterior si puiu mi-a explicat niste chestii...in final sunt vreo 6-7 din care tb sa alegem, 4 fiind favorite.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput