Clubul nurorilor (64)
Raspunsuri - Pagina 18
camelia72 spune:
Lavi,superbe pozicile...si pensiunea arata fain...poti sa-mi dai si mie amanunte (preturi,conditii,distanta fata de plaja...),in august poate tragem si noi un sejur pe la mare...se pare ca nu-i chiar asa rau cum zic cei de la tv.!Am vazut ca aveati si acces la bucatarie,noi cautam asa ceva pt. ca-l vom lua si pe Mihaita si avem nevoie de un aragaz pt. incalzit lapticul!Vila e in Costinesti,nu?
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
lavinai spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Lavi,superbe pozicile...si pensiunea arata fain...poti sa-mi dai si mie amanunte (preturi,conditii,distanta fata de plaja...),in august poate tragem si noi un sejur pe la mare...se pare ca nu-i chiar asa rau cum zic cei de la tv.!Am vazut ca aveati si acces la bucatarie,noi cautam asa ceva pt. ca-l vom lua si pe Mihaita si avem nevoie de un aragaz pt. incalzit lapticul!Vila e in Costinesti,nu?
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
da, cami e super fain acolo. e la aprox 3 minute de plaja (nici atat nu cred ca e ) exact la plaja de langa epava!! conditiile sunt super, sunt camere cu tv si camere fara, cu balcon si fara, cu cate 2-3 paturi iar bucataria e dotata cu tot ce ai nevoie (de la ei ai ulei, zahar, sare, cafea, vegeta....). preturile sunt acesibile, le poti negocia, cam 500.000 -600.000 este camera cu 2 paturi (cand am fost noi). am un nr de telefon de acolo, daca il vrei ti-l dau.
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
sunshine_rox spune:
quote:
Originally posted by lavinai
gataa vin si pozelee..
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?.dir=/29e9re2&urlhint=actn,ren%3as,34%3af,0
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Buna Lavi, m-ar interesa si pe mine unde ai fost la mare, in ce statiune pt ca vreau si eu sa plec cam pe 23-24 iulie, ca azi intru in concediu si fac o incursiune pe la mama si apoi cu Cosmin la mare si sunt atractive preturile . dc poti da-mi si mie un nr de telefon te rog, pupici
lavinai spune:
revin mai tarziu cu detaliile ca acuma nu prea am timp (nu va suparati)ca sunt cu casa intoarsa
sunshine_rox spune:
Fetelor va multumesc pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o, voi sunteti mai demult pe-aici si va cunoasteti deja probabil. si eu am probleme cu soacra ca multe dintre voi, dar eu am noroc de al meu ca nu tine cu ea si de socrul meu care e un om de zahar. stau la ei de 2 ani si un pic asta dupa ce la inceput dupa o luna de convietuire cu mama soacra mi-am facut bagajul si am plecat, Cosmin a venit dupa mine, iar mama soacra a fost pusa in postura de : ori ii convine sa stea cu mine in aceeasi casa ori pleaca ea la ma-sa de unde a venitsi nu prea a avut ce face. a trebuit sa ma inghita, doar ca acum cred ca se cam sufoca, ca sunt un dumicat cam mare pentru ea
Nadia1976 spune:
Marina - La multi ani si petrecere frumoasa alaturi de dragi!
Alinuta - casa de piatra si multi ani fericiti si copii frumosi si sanatosi!!!
Briza... patul de apa... niceeeeeeeeeee! Mai mult nu spui, ca nu poci aici!
Va pupic dulce pe toate!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
cherry22 spune:
Fetele, pentru a o felicita pe Aly, care maine va fi cea mai frumoasa miresica din lume, a deschis Fla( pentru initiativa) subiect aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80145
Va pup pe toate si sa aveti un wk insorit!
lavinai spune:
cami si sunshine, am gasit si pe net cazarea unde am stat :
http://www.lamusteata.ro/lamusteata.swf. daca pui mouse-ul pe bucatarie, curte, apa calda non-stop.....poti vedea imagini de acolo. sunt exact asa cum arata!!!
lavinai spune:
http://www.lamusteata.ro/lamusteata.swf
nr de tel : 0722522959 sau 0241734543.
cherry, cand pleci in concediu???
marinar spune:
Lavi esti o frumoasa, super pozele.
Cherry eu sunt ok. pe bb nu l-am simtit inca, daca la asta te refereai, mai avem de crescut pana atunci.
Marina 12+