Clubul nurorilor (64)
Raspunsuri - Pagina 17
NicoletaB spune:
Un clujean vine in Bucuresti sa se plimbe. Se duce el la un hotel si cere o camera. Receptionerul ii spune ca daca vrea camera este una de doua persoane pe care trebuie sa o imparta cu un negru. Clujeanul nu are ce face si imparte camera cu acel negru. Anunta receptionerul sa il scoale dimineata la 6 ca are tren si intra in camera. Cind il vede pe negru ii zice:
- Ba, urit esti, ba!
Negrul nu are nici o reactie. Vazind ca nu zice nimic, clujeanul incepe sa-l injure. Negrul, intelegind ce zicea, il vopseste pe clujean cu negru in timp ce acesta dormea. Dimineata, il scoala cei de la hotel pe clujean. Intrind in baie, se uita in oglinda si cind se vede negru isi zice:
- Uite, prostii in loc sa ma scoale pe mine l-au sculat pe negru.
briza_marii spune:
Bine ai venit sunshine! O sa vezi ce repede devii dependenta de fetele de aici. In ceea ce o priveste pe buni, ea e mina de intelepciune a noastra, si ne tempereaza pe toate cand o mai luam pe langa "aratura"
briza_marii
poze
Raza de soare spune:
Vad k nu mai e nimeni pe aici. marina, Nadia si a.cicel, aveti grija de voi! restul fetelor, pupici!
briza, noi ne vedem maine! (fete, briza-mi vede nunta).
Aly, ink o data, Casa de piatra! cand ai timp dupa nunta, te asteptam cu impresii, povestiri, pozici.
wk placut tuturor!
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
bunicuta spune:
Ce mai fac fetele ?
pe aici nimeni? ati disparut toate a inceput WK ?
eu mor de somn astept sa se faca ora de plecare si n-am cu cine vorbi.
bunicuta spune:
Briza-multumesc de apreciere dar n-am chiar atata intelepciune doar ceva ani in plus si ceva experienta de viata -oricum fata
daca pot ajuta cu un sfat bine -daca nu asta e..
pentru prezenta mea pe aici pe Flavia" s-o certati " ca m-a invitat in club .
bunicuta spune:
Razuca am scris in acelasi timp se pare asa ca wk si tie si cat mai putine " perle " de la soacra-
fetele pana Luni.
lavinai spune:
salutare la fete!!!
buni, sunt si eu pe aici!! ma chinui sa aleg care poze sa le pun sa le vedeti (ca sunt o gramada)
aly, CASA DE PIATRA!!!! sa ai parte de o nunta ca-n povesti, sa iasa asa cum va doriti!!!! astept sa vii sa ne povestesti cum a fost!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
blackgirl0 spune:
Raza, am citit cu o pagina mai inainte ca erai putin contrariata de urarea "casa de cacao" . Ei bine, suna urat dar la noi se poarta aceasta urare. Traducere: "casa urat mirositoare in care NIMENI sa nu isi bage nasul!"
Poate ca tine si de zona, ai dreptate. Legat de faptul ca aparea pe post ce sa faci? nunta lor, nuntasii lor, urarile lor!
Toate cele bune!
lavinai spune:
fetele din bucuresti, nu stiu cum rezistati in orasul asta!!! e groaznic de aglomerat, de nebunie.......
cand am venit de la mare, am facut 10 km in 2 ore si jumatate de nebunie ce era!!!!. si noi eram inca bucurosi ca nu trebuie sa intram prin oras..... toti se bagau pe contrasens, prin balarii numai sa nu stea la coada....
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
cherry22 spune:
Bau!
Sa nu va supi pe mine ca trec mai rar, dar inainte de concediu avem mult de lucru.
Aly, CASA DE PIATRA, sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata ca acum! Sa ai o nunta asa cum iti doresti!
Lavi, bine ai revenit! Foarte frumoase pozele, mai ales personajele principale
Marina, LA MULTI ANI pentru toate aniversarile! Ce mai faci, cum te mai simti? Bb si-a facut simtita prezenta? fata burticoasa
Andreuta, dansatoare o faci pe bb-lina ta, caci tare zvapaiata e ! Ai grija de tine si de bb-lina.
Buni
Fla, si tu cam rarut... pe tine si pe Sara
Sunule, sa stii ca imi lipsesti. Cand ai timp, ne auzim. fata muncitoare
toate fetele si un wk minunat va doresc!