Clubul nurorilor (64)
Raspunsuri - Pagina 19
lavinai spune:
quote:
Originally posted by marinar
Lavi esti o frumoasa, super pozele.
Marina 12+
multumesc de compliment!! mai facut sa rosesc.....
ma bucur ca et simti bine, sa ai o sarcina usoara!!
eu acuma sunt in faza in care imi caut de lucru, ca sa ne apucam si noi o data de treaba...... pt un . pana atunci bebitza mea este nepotzica... care este o mica printzesica!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
lavinai spune:
fla......de ce te-ai suparat pe noi si nu mai treci pe aici??????
sunule si tu ne-ai cam lasat balta!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
camelia72 spune:
Lavi,multumesc pt. informatii...e foarte draguta vila,mi-am notat!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
SunSmile spune:
Buna fetele,
Lavi frumoase poze! Bravo! Si nu, nu v-am abandonat, doar ca uneori e mai bine sa iei o pauza cand simti nevoia!
Ali...azi toate gandurile bune si toate sperantele se indreapta spre tine! O zi superba, va doresc!
Pupici pt voi toate si un weekend frumos!
The future belongs to those who believe in their dreams.
kriss79 spune:
ALY> sunt nou venita aici, dar vreau sa iti urez CASA DE PIATRA, SA AI O NUNTA FRUMOASA SI SA TE DISTREZI!
Nurorilor> va doresc un weekend fain, chiar daca vremea e cam ploioasa in toata tara. Noi plecam mai dupa amiaza in Brasov! pupici tuturor
POZE
Cristina S.
camelia72 spune:
Salut si eu toate nuroricile si pe cele in devenire...!
Noi facem bagajele,ne-am hotarat sa plecam maine de dimineata la Olanesti,copiii sunt tare nerabdatori,pe Mihaita l-am dus iarasi la parinti la curte!L-am intrebat pe sot pana cand imi da bilet de voie...mi-a zis sa stam cat vrem noi dar sa-l anuntam cand ne intoarcem...!
Aly...inca o data iti urez CASA DE PIATRA,COPII FRUMOSI SI SANATOSI,FERICIRE SI MULTA,MULTA IUBIRE...DISTRACTIE PLACUTA!
Marina...La Multi Ani fericiti alaturi de sot si pui,sa-ti traiasca jumatatea si sa aveti multe,multe impliniri!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
briza_marii spune:
woaw Lavi ce frumoasa esti!!! Si blonda si bronzata si slabuta....mmm ce isi mai poate dori un barbat?
Eu iubesc Costinestiul si in ciuda tuturor relelor care se spun despre el, ramane statiunea mea de suflet de la mare. Zi-mi te rog ca mor de curiozitate: unde e podul ala?!!! Singurul pod pe care il stiu e cel de pe lac de la disco SUN, dar de acolo nu se vede obeliscul (ma refer la poza ta 3880)
briza_marii
poze
preda_vicky spune:
Multi la nurorici!
Scuze pt. absenta, dar sper sa ma motivati... am fost prinsa in curatenie, iar de vineri am zacut, am facut o enterocolita sau criza de bila ori ceva asemanator, ca mi-a fost un rau! Acum mi-am mai revenit, pot inghiti painea prajita fara sa ma tem ca o dau afara.
Mi-ati lipsit teribil!
Marina, multumesc ca ai intrebat de mine. Suntem prinsi cu ultimele pregatiri pt. cununie si nunta, emotiile sunt mai mari ca oricand... si abia astept sa plecam in hani-mun! Vom pleca la Eforie Nord, acolo am fost si anul trecut si a fost super! Abia astept sa simt iar nisipul fierbinte sub talpi. Mie imi place mai mult marea, fiind foarte friguroasa, muntele nu prea e pe gustul meu!
Raza, veniti la nunta?
Lavi, parca esti o sirena...
Multi pt. toate fetele de-aici!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
lavinai spune:
neatza!!
hai mai fetelor nu exagerati......au iesit mai bine pozele decat e in realitate....
briza, podul ala e nou, s-a facut dupa inundatii de anul trecut, e langa obelix si leaga lacul de mare. lacul arata foarte bine, curat , curat, ingrijit, pe el te poti plimba cu barcute, canoe, hidrobliciclete!! s-au schimbat destul de multa in costinesti, inspre bine, dupa inundatii!!!
o duminica placuta va doresc si ne mai auzim!!!