Endometru, ovulatie, monitorizari, TB, gravi 132
Raspunsuri - Pagina 26
Tabitha spune:
Ioanatugs: si eu ziceam anul trecut ca nu voi fi in stare sa-mi iau TB in fiecare dimineata. Insa mi s-a format ceasul biologic si chiar daca nu pun ceasul sa sune, ma trezesc singurica, iau TB, si ma culc la loc (daca e sambata sau dumnicia). Chiar si sotul s-a obisnuit cu asta. Intr-una din zile, cand am vrut sa renunt la a masura TB, m-a trezit si m-a pus sa o iau. Iar sansele, lasa ca exista. Atata timp cat nu este azoospermie, se poate intampla orice. Capul sus si privirea inainte. Vei vedea ca intr-o zi imi vei da dreptate. (de parca eu le-a sti pe toate ...) 

Amely spune:
Gata fetele...mi-a venit aseara, deja sunt ziua 2
dar intr-un fel ma bucur, ca ma temeam rau de chisturi. Era culmea, cu cate plante bag in mine! Pana la urma au fost 3 zile de intarziere (de fapt, de pete
)
Picca
, eu iau o gramada... ultima data introdusesem maca in "meniu"
. Auzi, lasa asta, tu cand mai vii fata in Ro, sa mai tragem o portie de ras la Simonette?
Ioana, ai avut dreptate, nici eu nu cred ca de la naturiste m-am dereglat, mi-am dat si eu seama ca nu functionam ca si robotii, la urma urmei ne-am plictisi, nu? Cat despre temperatura, sunt de parerea Tabithei, si anume ca ai ovulat a doua oara, la ce dimensiuni de foliculi aveai!
Dea Domnul sa fie cu noroc, chiar daca trompita e mai subtire, nimic nu-i imposibil!
Mel, ce mai zici tu scumpa?
Bubuleano
, ne tinem de manuta si luna viitoare le venim de hac, da? Cum cui? Rusilor, normal!
Va pupik pe toate!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
oanabbb spune:
neata!
z 27...pana ieri cu termometru normal.temp.37.3.
azi am achizitionat unu electronic si 36.6
.
asa ca sansele mele merg spre 0.mai am totusi de asteptat pana in z 32.multisor...
asta e...o luam toate de la capat!
Tabitha spune:
oanabbb: termometrele normale si cele electronice dau valori diferite, la aceeasi ora. De aceea, daca vrei sa ai un rezultat corect, pe timpul aceleasi luni trebuie sa-ti iei TB cu acelasi termometru. Iar daca luna urmatoare schimbi termometrul, sa nu-ti fie cu mirare daca graficul in ansamblu e mai sus sau mai jos decat lunile precedente. Sper ca m-am exprimat corect...

oanabbb spune:
merci TABITHA.
ce sa zic ...cam mare diferenta intre unu si altu...
important e ca temp. reala e muuult sub 37...assa ca sa nu.mi mai fac sperante degeaba...
Tabitha spune:
oanabbb: nu vreau sa-ti dau sperante desarte, dar sora lui ingeras are sarcina la TB de 36,5. Deci.... depinde de fiecare organism in parte. Te rog ca maine dim. sa-ti iei TB cu termometrul normal si mai vorbim dupa aia. O fi cum zici tu, dar inca o zi nu strica sa-ti iei TB 

felicia_ spune:
Buna dimineata si o zi buna tuturor!
Amely,
cel putin ai scapat de intrebari si nesiguranta...
Tabhita,
, ma bucur ca ai revenit cu optimism si cu forte proaspete!
Am si eu o intrebare: ce credeti ca inseamna temp 37,1 in z 6-7? Mi-am mai luat-o o data de cand a venit CM, era 36,9. Eu am de obicei temp 36,7- 36,9 inainte de ovulatie, si 37 -37,2 dupa...
Pupici multi tuturor!
Poze1Poze2
Tabitha spune:
Felicia: este posibil sa fie o exceptie, depinde si de lungimea CM-ului tau. Am auzit si de ovulatii in ziua 6, darnu stiu daca se pune in cazul tau. Era bine sa o fi luat in fiecare zi, asa stiai ce si cum. Luna asta ti-ai luat TB cu acelasi termometru? In cazul in care l-ai schimbat, asta ar putea fi o explicatie. Sau poate ai racit un pic. 

oanabbb spune:
TABI dar mi.am luat si in dimineata asta cu termometru normal...
era 37.1.
poate daca mai tineam putin urca la 37.2.
cred totusi ca ala electronic e bun..odata ce am datpe el 700.000mii.
voi mai face maine un test ca asa am promis...dupa care stau cuminte si astept invazia.
Tabitha spune:
oanabbb: daca azi dim. TB era 37,1 cu termometrul normal, cel cu care ti-ai luat TB pana acum eu zic ca inca sunt sperante. Iti tin pumnii la test.