Endometru, ovulatie, monitorizari, TB, gravi 132

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Buna fetelor!

Am o nelamurire, poate stie cineva sa-mi raspunda.
Am facut stimulare cu puregon zilele 3,4,5,6,7,8 in ziua 9 la echo s-au vazut 2 foliculi unul de 27 mm pe O.S. si altul de 37 mm pe O.D.
Dr. a spus ca pot ovula pe ambele ovare si mi-a dat pregnyl de 5000 ui.
Intrebarea mea e legata de foliculul de 37 -nu e prea mare ca sa mai faca ceva? Si daca nu produce nimic ce se intampla cu el la dimensiunea asta(mi-e teama sa nu se transforme in chist)?
De fapt cred ca vreau sa intreb care e dimensiunea max. a unui folicul ca sa mai elibereze ovocit viabil ca dimeniunea min. inteleg ca e undeva pe la 19-20 mm.

Va rog mult daca cineva stie poate imi da un raspuns!

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

merdan draga: eu am avut un folicul de 29 sau 30 mm in ziua 10, nu mai retin exact, dar pe aproape. Un dr. mi-a zis ca sigur este chist si mi-a zis sa iau 2 luni anticonceptionale. Eu stiam din lunile anterioare ca atunci cand fac stimulare cu clomifen foliculii mei cresc f. mult. De aceea am refuzat sa cred ca e chist. M-am dus in ziua 13 la un alt medic la eco., care mi-a zis ca ovulasem cu 1-2 zile inainte. Deci nu era chist. Asadar la 30 mm era inca bun (e posibil ca in 2 zile sa mai fi crescut, cine stie). Eu iti tin pumnii sa fie bine. Stiu ca stimularea cu puregon e destul de puternica. Vei face IA? Oricum, cu pregnil si la semenea dimensiuni, eu zic ca ovulezi in max. 36 ore de la administrarea pregnilului. Oricum, fa dupa aia o eco de control, ca sa fii sigura ca ai ovulat si ca nu s-au transformat in chisturi. Si chiar daca, Doamne fereste, se transforma vreunul in chisturi, nu uita ca la menstruatie sunt f. mari sanse sa dispara, adica sa fie chisturi functionale. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Fetelor, am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati
Dupa cum v/am spus, sambata -test poyitiv de ovulatie si prestat, duminica simtome clare de ovulatie si prestat, iar luni - sangerare (sange maro) dar putin, marti la fel sangerare - CE POATE FII?
Ori este sangerare de la ovulatie, ori de la implantare? Poate sa fie implantare asa de repede?
Multumesc de ajutor fetelor
Sa dea Dumnezeu sa fie Bebelus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

housepocket480: din cele citite de mine, am inteles ca implantarea are loc la 6-7 zile de la ovulatie. Asa ca eu cred ca a fost sangerare de la ovulatie, lucru mai rar, dar care se poate intampla. Iti doresc sa fie de bine si sa auzim vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Va pupacim si noi si tinem pumnii sa iasa numai teste pozitive!

Pupicei, Ingeras 17+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

INGERAS si noi va pupacim muuuuuuult de tot si va multumim ca nu ne.ati uitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Thanks pentru lamuriri Tabitha. Nu, nu fac inca IA ca nu mi s-a recomandat inca, sotul avand spermograma buna.Am facut puregon pt. obtinerea ovulatiei(eu avand ovare polichistice nu ovulez regulat).Am incercat si luna trecuta o combinatie de clomiphene si puregon si am dat in hiperstimulare(prea multi foliculi intre 10 si 16 mm si nu mi-a mai dat pregnylul)

Housepocket480:stiam ca usoara sangerare in cele doua zile poate fi urmarea unei duble ovulatii(daca ai avut doi foliculi maturi)-asa ca poate sansele s-au dublat.

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Fetelor bune si dragi,
explicati-mi si mie cu aceste teste de ovulatie si endometre ....etc
din ce zi incep sa se faca ? Eu sunt in a 6 zi de la CM,pot sa incep cu T.OV.?
va rog sa ma ajutati daca pute-ti ca deja ,pe cuvint meu ,v-am urmarit de la prima pagina si deja am ametit.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Dragile mele ,
am uitat sa va spun ca luna trecuta am avut un CM,din 5 iunie pina in 8 iunie si mi-a mai venit in 13 iulie,asa dereglare n-am avut de cind mama ma facut,eram speriata si ma gindeam ca cine stie poate sa fie dar nu a fost,numai sperante ,asa ca va rog mult sa-mi spune-ti cum stau lucrurile cu endometrele si t.ov.sa ma pun pe treaba seriaosa.
va multumesc mult la toate.MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

MONICA oare n.ar fi mai bine sa intri pe chat ca sa.ti pot explica?

Mergi la inceput