Endometru, ovulatie, monitorizari, TB, gravi 132

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

OANA ,VEZI C-AM INTRAT PE CHAT,MERCI MULT
TE ASTEPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

fetelor!
Iar sunt in ceata.
Dar sa va spun:
Z8: temp 36.5, la echo vizualizati 2 foliculi(27 si 37mm),pregnyl 5000 la ora 18,intepaturi usoare in stanga abdomenului;
z9: temp 36.5, dureri usoare de abdomen dimineata,prestat;
azi z10 :temp 36.4 si atat nici dureri nici nimic.

Acum stau si ma intreb daca am ovulat sau cand am ovulat?
Azi dimineata la 6 se faceau 36 h de la pregnyl, daca presupun ca am ovulat azi-noapte temp. trebuia sa fie crescuta deja dimineata nu?

Nu pot face echo ca dr. mea e plecata din tara pana vineri si tare mi-e sa se fi transformat in chisturi foliculoii mei.

Asa ca fetelor va rog spuneti-mi e posibil ca temp sa cresca mai tarziu?

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Merdan, buna!

Stai linistita, ca la mine de ex, temperatura creste la doua -trei zile de la ovulatie. Si eu m-am monitorizat echografic. iar despre chisturi, ce sa zic? Eu am avut unul de 41mm (fara stimulare) care a disparut la ciclu. Si mie mi-a fost teama sa nu se fi transformat in chist, dar uite ca n-a fost! Eu zic ca daca n-ai o istorie in a face chisturi, sa stai linistita. Si ca sa stai si mai linistita, du-te la un echo, la oricine, nu trebuie neaparat sa fie dr. ta.

Bafta si tie si celorlalte fete
Va pup
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Fetelor,o veste minunata! Prietena noastra Alexia a nascut ieri o fetita sanatoasa! Sa le traiasca si sa fie intr-un ceas bun!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Mersi Arina21, asa am sa fac sper sa gasesc pe cineva sa ma primeasca fara programare, si da am istoric in a face chisturi chiar am fost internata in febr.cu unul de 5/6 cm dar am scapat intr-un final de el.
Pupici

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Mishule ce veste!!!!
Am auzit-o ieri pe Moisica ca ar fi operat o prietena de-a mea, dar nu am inteles ce vrea sa zica......
Daca Alexia a nascut ieri de dimineata cu Moisica, inseamna ca de ea era vorba. Supeeeeeer!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Da Oana,sigur de ea era vorba,ca a nascut prin cezariana!
Si micuta Eileen e un "geniu in fasa" ca uite ce mesaj a postat - chiar ea,cu manusitele ei - la "Mamici de iulie-august" (scuze de off-topic dar nu ma pot abtine!):

Adica ANUUUNT!!!
Buna, Sint Eileen Nicole, si m-am nascut azi, 18.07.2006 la maternitatea Giulesti prin cezariana...faceam figuri inca de ieri! Sint frumoasa, am capatat Apgar9, maxim pentru cezariana, sint grasuta de 3100gr. Si eu si mami-Alexia sinetm sanatosi...singurii...restul sint nebuni de fericire, dupa cum se vede in imaginile de mai sus...!!!
Semnat:

Ei? Ce ziceti de asa copil?
Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

super...felicitari proaspetei mamici si micului ,,geniu,,.

ce frumos ca mai vin vesti de astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mishulici multumim pentru veste Felicitari mamicutei si sa aibe un pui sanatos si papacios!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihavasoi spune:

Fetelor, sunt si eu de ceva timp o tutunareasa,dupa ce vreo 3 luni m-am plimbat pe la Gilesti,unde am facut o cauterizare. Acum sunt Ok.Mi-am urmarit TB 3 luni,dar T mi-a spus ca nu pune baza in asa ceva si nu s-a uitat pe grafic, asa ca din iunie nu mi-am mai luat-o.In scimb m-am monitorizat numai 3 zile ca am plecat in concediu Ziua 10:OD-folicul de 11; in Z13-OD-mai multi foliculi de 7-8mm;OS-un folicul de 15mm; in Z16-OS-17,4mm+14,7mm;OD-mai multi foliculi de 8-10mm si endometru de 7,8mm; apoi am observat sambata "albusul" si am avut dureri ca la CM si duminica.Vineri, inainte de "albus", apoi si marti.Oricum, din cate se vede in Z16 am avut endometru cam mic, si foliculii la fel . CM este neregulat asa ca mi-e cam greu sa stabilesc perioada fertila si ma ghidez dupa semnele corpului.Am inceput sa iau naturiste si astept sa vad daca apar imbunatatiri.Am citit pe net despre Mastodynon cat de bun e si multe fete il folosesc. Se poate cumpara de la orice plafar sau farmacie?Si cine il produce?
HELP!!!

Mergi la inceput