Endometru, ovulatie, monitorizari, TB, gravi 132

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Arina eu nu cred ca ar fi vreo "problema" daca incepi din ziua 12,numai sa nu te astepti la rezultate spectaculoase luna asta,ci incepand de luna viitoare. Adica daca tu esti in z 12 si ovulezi in z 14 (sa zicem) in 2 zile nu se pot intampla minuni...Am inteles ca primele efecte se vad cam dupa o samptamana macar....
Mult succes!

Editez ca sa-i raspund lui Gabiu: asa e,stiu ce zici. Am mai auzit si de la altii ca au luat de acolo si n-a avut efect...Si se mirau ca eu vin fericita de la echo si ei nu simt nimic.Pana cand am aflat ca acea Maca e mai putin concentrata si luau numai cate 2 pe zi ca asa scria in prospect,sau asa le-a zis tanti de la Plafar...Asta e cam scumpa,ce-i drept dar un flacon m-a tinut 3 luni si la cat de disperata eram vara trecuta ca nimic n-are efect....Eu zic ca merita incercat!
Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Asadar, de la ce producator este bine sa cumparam Maca? caci banuiesc ca or fi mai multi...

Mergi la inceput

Tabi,ti-am dat un link in mesajul meu de mai sus (penultimul)La mine aia a dat rezultate si a mai fost verificata si de altii de pe-aici!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

TABITHA fetele au luat de la INNOVATICS dar eu am obtinut
endo 12mm cu maca din farmacie...

imi spuneti si mie va rog, traiesc 72 de ore,nu?
eu incerc sa ma imbat cu apa rece,ca luna asta nu am putut presta,si...

Mergi la inceput

Da Oana,asa stiu si eu ca traiesc 72 de ore. Stai linistita si lasa-i sa-si faca treaba,ok?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Gata, eu am comandat la Inovatics, pe link-ul dat de Mishulina. Mersic!

O sa va tin la curent cu rezultatele, chiar sunt curioasa. Eu am mai luat si BU dar a trebuit sa o intrerup dupa cateva zile pt ca imi scadea tensiunea rau. Sa vedem MACA ce face!!

VA pup
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

MISHULE merci,dar am cam ratat momentul

ovulatia z 18,19
prestat z 15
acum z 22 si tot nu am vro sansa de .

asa ca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Neata fetele...eu in curand voi fi cu "musafiri" pe cap. Vroiam sa va zic ca si eu am inceput sa iau Maca, de prin ziua 22. Sper sa se simta ceva pana la viitoarea ovulatie. Si eu tot cu endometrul am probleme, creste putin si lent, asa ca iau Maca de nevoie. Acum sa vedem si efectele...

Am petrecut dupa-amiaza de ieri intr-un mod cat se poate de placut, in compania Sheritrei, a lui MOana si a lui Simonette. Sunt niste fete minunate, exact asa cum ma asteptam, si nu spun asta doar de dragul de a umple un mesaj ci chiar asa am simtit, ca stau de vorba cu niste vechi si bune prietene (parca eram fetele din "S.e.x. and the city", nu lipsea nici Miranda - Simonette). Mi-ar placea sa repetam experienta si sa fim cat mai multe data viitoare, stiti ce efect benefic au intalnirile astea asupra moralului? eu am si uitat ca trebuie sa imi vina CM, Sheri a uitat ca era ziua 1, Oana (ca si noi) era hipnotizata de pustiul Simonettei... pe scurt am sporovait, am glumit, am ras si am mancat pizza

Lachi, uite un draguta mea, oriunde ai fi tu acum...

va pup pe toate!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Gata, fetelor, m-am interesat la farmacie. Cica costa 240.000 lei Maca de la Innovatics. Va multumesc mult.

Si eu stiu ca spermatozoizii traiesc 72 de ore...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

inseamna ca e clar de ce nu am avut eu rezultate cu maca aia. Hai ca imi iau si eu, dar n-are rost sa incep acum. O sa iau din z.1.
pupici la toate

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput