Impreuna, Timisoara (46)
Raspunsuri - Pagina 8
silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Irina, mai zi, asteptam poze macar sa ne clatim ochiu
Ana si Doris, spor la detoxifiere Si eu am inceput de ieri cu Fitomagra si abia astept sa vad rezultatele.
Corina, frumoasa Eva! E nora-mea!!!
Kati, mai zi ceva! Mai poti?
Mihi, cum fu la nunta? L-ai gasit pe sot cu vreo unguroaica?
Simona, cum se mai simte Dragos?
Va pup
Silvana si spidermanu Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
anda spune:
Neatza fetele mele.
bine v-am regasit. da, ne-am intors din concediu simbata. a fost minunat in italia, oameni fantastici, locuri de vis. am venit mai obosita decit am plecat. obosita, da' fericita ...stiti voi
am vrut numa sa va salut. acu ma apuc sa recuperez din urma.
cind ne intalnim?
va tzuc.
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/
katik spune:
salutare fetelor (si baietilor - una bucata!!!!)
LA MULTI ANI ANDREEA!!!!!! felicia, sa-ti traiasca printesa, sa va aduca numai bucurii!!!
si io p-aci, da' mai greu!!!
am fost ieri pe la analize, e ok, nu trebuie sa maninc cuie (adica fier). bubutz mai merge la cresasaptamina asta, dupa aia vacanta pina in 13 aug. va fi crunt dar asta este.
silvana, nu mai pot. burtoiul e f. greu, nu ma mai duc picioarele. dr. mi-a zis sa stau cu ele pe sus dar cam greu...
anda, bine te-ai returnat din conced! poze vedem????
irina, tu cit mai stai prin tari frumoase??? ia ceva si la pachet, sa simtim si noi aer de franta, mare, soare, nisip...
doris, de dormit noaptea aproape ca nu mai dorm deloc. mai fur cite o ora, doua peste zi, cind se poate. om vedea pina cind mai merge asa...
hai, mai fetelor cu intilneala, poze vedem si noi? i-auzi, cica tanti cu ochi rosii. ce va gasi fetelor, bash filme SF sa povestiti? altceva mai "interesant" n-ati gasit?
ma duc sa intind hainele (masina a lucrat cit am dormit eu o ora acum dimineata). va mai urmaresc cu un ochi!
in gashca!
34+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Ana68 spune:
Salutare lume,
Anda,bine ai revenit din tarile calde....V-ati bronzat,cum ati petrecut?
Silvana....eu nu pot sa respect cuvant cu cuvant ce zice la prospect,asa ca eu am mancat aproape orice si nu am evitat nici dulcele si nici prajeala.Si uite ca cu toate astea am dat jos,in 7 zile,2 kile jumate.Spor la slabeala si tie.
Doris,mai vorbim.Intrebai de unde am luat cantar.Din Selgros.E din ala clasic,nu electronic sau cu alte fitze.Simplu.
Irina...pai imbina si tu utilul cu placutul:cum ai olecuta liber...tzushti la plaja si la distractie!In rest iti doresc numai bine!
Felicia,lasa ca poate ajungi la urmatoarea intalneala.Sa imi pupi pretenutza din partea mea!
Radu....pai daca zici tu ca o sa fi mai activ....asa sa fie!Cu toate ca promit e scris intre ghilimele....hehehehehehe...Bafta!
Kati draga,postaram amandoua....Hai ca esti pe ultima suta de metrii,inca olecuta si ai scapat de "bagajelul" din burtik...Cum se mai simte printesa?I-a trecut gatul?
Dragelor,sa aveti o zi cat mai buna!Va pupic in gashca si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
karra80 spune:
Buna dimineata fetelor....am ajuns cu bine de la Petrosani a fost super racoare....ieri seara am fost la eco si l-am vaz pe bebe celula...avem 5sapt si 5 zile...iar data probabila a nasterii 14.03.07.sunt super bucuroasa sper sa nu am nici o problema sa duc cu bine pana la termen si sa fie bebe sanatos...am vrut sa imart cu voi bucuria mea...si am bucur ca pot fi alaturi de voi....
O zi buna si numai de bine sa auzim....
Karra 5+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by karra80
Buna dimineata fetelor....am ajuns cu bine de la Petrosani a fost super racoare....ieri seara am fost la eco si l-am vaz pe bebe celula...avem 5sapt si 5 zile...iar data probabila a nasterii 14.03.07.sunt super bucuroasa sper sa nu am nici o problema sa duc cu bine pana la termen si sa fie bebe sanatos...am vrut sa imart cu voi bucuria mea...si am bucur ca pot fi alaturi de voi....
O zi buna si numai de bine sa auzim....
Karra 5+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
Karra,sa fi sanatoasa si sa ai sarcina usoara!Felicitari inca o data!
alexa00 spune:
Salutari fetelor!
pako: La multi ani si multa sanatate pentru Andreea!
Ana: eu iti zic de azi La multi ani pentru Dunia!Sanatate multa si tot ce isi doreste sa se realizeze!
Anda: ma bucur ca v-ati distrat!La urmatoarea intalnire asteptam detalii!
Irina: pai la malul marii ar trebui sa te distrezi mama!
Am vorbit astazi cu fetele care au fost la concert.Au zis ca a fost super!Acum imi pare rau ca nu am mers si eu!
Va pup pe toate!
Numai nine,
Alexa
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by alexa00
Ana: eu iti zic de azi La multi ani pentru Dunia!Sanatate multa si tot ce isi doreste sa se realizeze!
Dana ,multumesc din suflet de urare!Sa dea Domnul sa i se realizeze visurile si dorintele,pentru ca eu una ii doresc tot binele din lume.Chiar azi e in Timisoara,impreuna cu mama ei,pentru inscrierea la facultate.S-a inscris la Medicina....Maine implineste 19 ani!
danitin spune:
Ciao, fetele! Vin si eu in prag de seara ca abia acu am scapat putin de aglomeratie. Se pare ca de saptamana viitoare intra Nova pe UPC asa ca sefu e turbat cu proiecte de relansare si alea, alea iar eu tremur pentru concediu.
Asa, hai sa va zic de Shakira> sincer mie mi s/a parut cam naspa. In primul rand am crezut ca ma topesc pana sa inceapa = o asteptare de aproape 5 ore, ca pe noi de la presa ne-au si bagat mai repede pe stadion a fost odioasa. Si fara apa la mine, iar la sucuri era o coada... Pe urma, primele trei piese parca nu au sunat chiar asa cum le stiu eu de pe album. Mai spre final a fost fainut. Da poate nu le cuget eu prea bine ca nu am avut timp sa savurez momentul tot alergand VIp /urile cu microfonul Da o chestie tot pot sa zic, asa ca barfa intre fete. Mai, are o celulita si niste vase dilatate pe picioare Monica lui Irinel ca am inceput sa ma simt eu dama bine si sexi... Plus ca pedichiura lasa de dorit. In schimb Ioana Basescu arata traznet, mai fain ca in poze, in schimb avea lentile de contact verzi si ii curgeau lacrimile din cauza lor.... Cel mai mult mi/a placut de Andreea Esca. Nu a vrut sa dea interviu, a zis ca are contract cu Pro/ul sa nu apara pe alte tv. decat cu aprobarea lor, in schimb ne tot soptea si ne arata daca mai era vre/o personalitate pe care nu o observasem. Cam atat ca ocup spatiul. Scuze de litere papate sau greseli la scris da am batut in disperare ca am un carcel la umar si nu mai poooot....
Da tot mai zic Kara, sa vezi coincidenta, si spiridusul meu tot in 14 martie trebuia sa apara. Da s-a plictistit si a aparut in 10.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
gabirus spune:
Karra, suntem si noi bucuroase de fericirea ta! Multa iubire dorim samburasului si sa creasca mare si frumos!
Pako, am restanta o mie de pupici si LA MULTI ANI pentru Andreea ta dulce! Tare scumpa la vorba ai fost in ultima vreme ... te-ai suparat pe Timisoara?
Ana, o urare si din partea mea de LA MULTI ANI pentru Dunia si BAFTA la admitere!
Mai, ce mai stiti de Roxi? Cand naste?
La noi tot concediul e o nebuloasa ... stiu doar ca teoretic merg cu ai mici la bunica-mea la Calan, Calin nu are concediu ... e totul in ceata ... ce mai conteaza, anul asta nu sper la nimic decat la niste weekenduri frumoase eventual.
POZE