Impreuna, Timisoara (46)
Raspunsuri - Pagina 7
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Ce racoare e....ce bine...
Poftiti la cefea... sa va treziti, ca incepe o noua saptamana...
Pako, sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va umple inimile numai de bucurii...
La multi anisori, Andreea!
Simona, sanatate lui Dragos...lasa, poate data viitoare vii...
Si mult Succes si Bafta la noul job!
Danitin, sa ai grija de colega ... cum a fost la casuta???
Anda, ai venit din concediu?
Cuscra draga...treci la povestit...
Gabi, sa nu mai aud de renovari, ca deja mi-e rau...de cativa ani tot asta facem in fiecare concediu...si parca nu se mai termina...
Irina, cand vii? mai scrie si tu 2 randuri...
Katik, dormi mai bine acum pe racoare, nu?
Ana, azi ma duc sa-mi cumpar detoxifiantu...sa ma tii la curent cu slabitul...o sa-ti scriu si eu cum merge treaba...
Sa aveti o saptamana usoara...
DORIS siINES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Pako, La multi ani pentru Andreea, multe bucurii, impliniri si o copilarie frumoasa.
Doris, am adormit cam greu cu gandul la tanti cu ochii rosii dar am lasat veioza aprinsa, m-am concentrat la lucruri frumoase si in sfarsit am adormit.
Simona, multa sanatate lui Dragos.
Karra, cum a fost la Petrosani?
De saptamana viitoare am spiderman. Mi-e asa dor de el, abia astept sa vina acasa.
Va pup si va doresc o saptamana linistita
Silvana si spidermanu Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
danitin spune:
Ciao, fetele!!!
Intru scurtut, scurtut, doar cat sa spun La multi ani Pako sa-ti traiasca minunea, sa fiti fericite si sanatoase si sa aveti parte de tot binele din lume.
Multumesc de intrebari, la casuta a fost super da revin cu amanunte ca acum am treaba muuuulta.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Ana68 spune:
Saluti lume,
Felicia,sa va traisca sanatoasa minunea de fata si sa fiti fericiti 1000 de ani!LA MULTI ANI,ANDREEA!
Doris,pai cu detoxifiantul am mai facut o "victima" la servici,ca o colega de-a mea,careia i-am imprumutat prospectul,si-a cumparat si ea si a inceput sa consume din el...Ieri mi-am luat cantar si dupa cantarirea pe el se pare ca doar 2 kile jumate am dat jos abia.Oricum eu am si mancat,nu am facut rabat la haleala,asa ca e spectaculos tratamentul cumva,pentru ca in ciuda dietei mele neurmate conform prospectului,eu tot am dat jos 2 kile...O sa continui,evident,pana termin sticluta...Asa ca iti doresc succes si sa citesti prospectul cu atentie.
Silvana....sa sti ca si eu aveam in cap niste grozavenii si ma enerva ca nu puteam adormi din cauza lor...
Gabi,spor la treburile din casa...
Dana-danitin si tie spor la treburi.
Dragelor,chiar ca a fost misto sambata seara...Ai mei dormeau dusi cand am ajuns acasa...deh,era aproape de 1 dimineata...
Pai va doresc o saptamana cat mai buna si o zi excelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
silvana75 spune:
Pentru fetele care nu au fost la intalneala si nu stiu despre ce grozavenii e vorba sa stiti ca Doris, Ana si Gabi s-au apucat sa povesteasca SF-uri cu ceasuri dereglate, tanti cu ochi rosii si nu stiu ce bile care treceau prin perete. Io singura acasa ... inghetata de frica ... n-au avut pic de mila fetele
na ca v-am parat
Silvana si spidermanu Paul
pako spune:
Fetelor, va multumesc tare mult pentru urari....sunteti niste dragute.
Ma simt rusinata, imi cer scuze ca nu am venit la intalnire....am uitat complet...nemaintrand pe forum, cu musafirii mei....mii de scuze inca o data.
Mamica de spiridus....si noi suntem la actiunea "scutec jos"....Andreea noaptea nu mai face cam de 3 saptamani....asta cand am observat ca scutecu ei este uscat dimineata.Acum ziua stam cu olitza dupa fundelu' ei....si facem progrese pe zi ce trece.Asa ca tinem pumnii si la voi.
Irina_Claudia spune:
Bonjour fetele,
Sa nu dati prea tare cu roshii dar sunt ocupata pana peste cap cu lucrul aici (va dati seama eu la malul marii si lucrez de ma stric).
O sa pun niste poze ca a fost super in week-end , la mare, la soare, la shopping, la dancing ..si sa va mai fac in ciuda?
Dar week-endul a trecut rapid si iar la munca pana seara , noroc ca mai ies un pic la plimbare sa-mi refreshizez neuronu'...
Spun si eu la multi ani Andreei , sa va traiasca multi ani fericiti!
In rest va doresc numai bine si Doamne ajuta tuturor!
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
psxman spune:
Buna Seara...
Am intrat si eu.. sa vad ce mai este aici la noi..
Intru mai rar.. dar o sa fiu activ " promit ".
va pup dulce..
Bye
PSX|Man
corinadana spune:
Gabirus stiu ca aici dau de tine, am mai intrat sa ti mai admir papusa ta de fata.
Este cea mai frumoasa fetita ce am vazut o eu pe DC la varsta ei!Uf si ce ochi are!
Mai pune poze noi!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Poftiti la cefelutza...
Shakiraaaaa....Shakiraaaaa
A fost cineva la concert?
Am vazut la tv secvente...se pare ca a inceput mult mai tarziu decat trebuia...
Irina, te invidiez...si mare si soare...si Franta...
Las ca e fain sa imbini munca cu relaxarea...
Te asteptam acasa...cand vii?
Anda, hai la apel, sa organizam intalnirea la tine...ca nu mai avem rabdare...
Pako, felicitari pt. operatiunea olitza...
Si zici ca ai uitat de intalnire?
Silvana...paracioasa...
Ana, mi-am luat si eu detoxifiantul...dar inca nu incep tratamentul, ca am mancat fructe si e dezastru...astept sa-mi treaca si dupa incep si eu...sa imi zici cat ai mai dat jos...apropo, de unde ti-ai luat cantar si cu cat?
Va pup si va doresc o zi buna...
Plec la job, ne auzim diseara...
DORIS siINES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI