Impreuna, Timisoara (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

La multi ani, Dunia!
Mult succes pe noul drum ...bafta la examene!

Gata cafeaua...poftiti...
Gabi, nici noi nu am stabilit nimic legat de concediu...
Danitin, atatea pareri am auzit despre concert...ca nu mai stii ce sa crezi...cum arata Esca? da si tu detalii...
Ana, bey...ce horor pute chestia aia de baut...groaznic...sper sa pot termina sticla...
Silva,spor la ierburi de slabit...
Anda si zici ca ai venit din concediu obosita dar fericita? hai mey...
Ia zi in care we viitor esti acasa, sa te vizitam...sa punem de-o mare intalneala...
Karra si noi ne bucuram de bucuria ta...sa-ti dea D-zeu o sarcina usoara si un bb sanatos...ai o preferinta? fetita? baietel?
Katik, la intalnirea asta am uitat sa aduc aparatul, asa ca poze...ioc...

Fetele.... vreau sa-mi schimb titulatura, dar de obosita ce sunt si din cauza caldurii, neuronii mei nu dau randament...asa ca va rog, daca va vin niste idei...legate de stilista...tuns cu unghiera...sau orice altceva ce credeti ca ma poate reprezenta, ascult...
Si sa va mai zic ceva...am multe eleve care lucreaza in mall...sunt reduceri mari...cam peste tot...saptamana viitoare va fi 50%, iar cealalta 70%...asa ca...goliti cardurile sotilor...

Pupicei la toate...

DORIS siINES

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

....Pupici la toate timisorencele, o zi buna si cu mult spor....si nu prea calduroasa va doresc ....eu sunt cu greturile dupa mine....asta e...il doresc asa de mult incat nimik nu mai conteaza doar sa fie el bine ca eu trec si peste asta....imi doresc sa fie orice numai sa fie sanatos dar poate mai degraba baietel...ca deja ne-am hotarat asupra numelui amndoi ...si pentru ca cred ca si tatal meu s-ar bucura sa fie baiat el a avut 2 fetedar orice va vrea Dumnezeu sa fie sanatos si va fi binevenit...va pup si am zburat prin oras cu treaba....

Karra 5+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Salutare Timisoara,

Intru scurt sa spun La multi ani pentru Dunia, multe impliniri si bafta la examene!
La noi a inceput nebunia cu licenta, asa ca n-o sa am timp sa intru prea des.

Va pup pe toate
Silvana si Spidermanu Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti fete,

In primul rand...UN BIG SARU-MANA... pentru urari de ziua Duniei!

Sa vedeti intamplare sau cat de adormiti sunt barbatii...ei,care spun de noi,femeile,ca suntem duse cu pluta...
Ei bine,ieri Mariusica al meu ca bradul s-a intalnit in oras cu Dunia si cu mama ei,sa discute despre facultate,cazare si banutii care trebuie dati fetei daca intra la facultate,cum sa ii imparta...intelegeti voi,chestii administrativ-organizatorice...Ne intalnim noi acasa si se apuca Marius si imi povesteste cum a decurs intalnirea,ce si cum au discutat...etc,etc,etc...si eu tot asteptam sa imi spuna ca i-a zis Duniei la multi ani pentru azi,asa in avans,ca doar e fi-sa,nu?Sau ca i-a facut un cadou sau i-a dat ceva banuti sa isi ia fata ceva de ziua ei....Nimic,may fetelor...Si intr-un final il intreb:" Da' tu nu i-ai urat Duniei de ziua ei nimic?"La care ,acest destept barbat al meu,mancu-i-as gura lui,ma intreaba mirat:"Pai de ce?" si avea o fata de nevinovaaaaat,de nici usturoi nu mancase si nici gura nu-i mirosea....Zic:"pai mah,talamba,nu e ziua Duniei maine?Nu face 19 ani?Ca maine e in 19 iulie...nu i-ai dat si tu fetei un banut acolo?Nu i-ai facut cinste macar cu un suc,ceva?"Si i-am facut semn ca e tra-la-la....Avea o moacaaaa,parca cerea capete in gura,zau,asa se uita ca prostit la mine...Scuza lui,cica:"Eeeee....pai am uitat ,ca ma gandeam la altele si era si ma-sa...".Asa ca,dupa besteleala de rigoare pe care si-a capatat-o ieri,azi dimineata i-am reamintit si a sunat fata sa ii ureze si i-a trimis si banuti....

Silvana...spor la lucru!
Karra,dupa ce misca bebel o sa fie mai bine,scapi si de greturi si o sa fi mai in forma.Multa sanatate!
Gabi,si eu ii tin pumnii sa reuseasca la examen.Am inteles ca 25 are examen.Multam'!
Doris,e nasoala rau chestia aia,recunosc!Da' face minuni...Cu titulatura...pai sa facem o colaboare...ce ziceti fetele?!
Dana-danitin,mah ce interesanta chestie si cu meseria asta de ziarist,reporter si asa mai departe....Si eu am auzit ca Andreea Esca e tipa de gashca,ca e prietenoasa si haioasa...Tanti Monica a lu' Iri...se vede pe ea ca e ciufuta rau,dar cumva ii gasesc circumstante atenuante,ca la cat de contoversata e in media...i s-o fi pus si ei pata.Ma gandeam eu ca arata olecuta nashpa,ca de cate ori ma mai uit la "No Comment" si apare in fusta tot mi se pare ca are fundul ala cam mare...Si fata lui Basescu e fata faina,de gashca...Te pup si spor la trebi!
Kati...cum e?Amr-ul cat a mai ramas?Ce face printesa?Te pup!

Fete,sa aveti o zi minunata si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Am lipsit si ieri si alaltaieri de la lucru deci prin urmare asadar...si de acilea...

Andreea LA MULTZI ANI!...cu intarziere da din suflet...

Dunia LA MULTZI ANI! si tzie...si multa baftalo...
Ana pai zici ca se mai intampla si minuni?...azi cumpar si io sticlutz fermecata...

Silvana...nu-si gasi al meu unguroaica...ca erau ocupate tate...cand am plecat io el venea dupa mine...da daca nu m-a sunat sa-mi zica...da am intalnit un taximetrist interesant...asa ca n-am dat banii degeaba...

Doris...spor la trebi...si ai grija la ochii ce te privesc...

Katik...un big puszi ce mai face bubutz?

Gabi si tzie puszi ...am raspuns pt tine...cometa fu sigur ce trecu pe la voi prin peretzi...ca doar nu cai verzi...

Danitin...abia astept sa te vad la tv...inca n-am pasaport...da plecam sigur in vara asta in Croatzia...Am platit si urgentza pt el...numa ca de obicei nu vine muntele la Mahomed...

to be continued...

mihi
...io zugravesc...deci am un inceput de depresie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Mihi, revino-ti mama din depresie ca pleci in Croatia. Taximetrist zici? Barbatu-tu stie? Cum zici ca a meritat taximetristul banii, pai nu-ai venit sa ne vezi pe noi? Vezi ca intru si io in depresii imediat
Gabi, si tu erai cu zugraveli, parca? Deci tot in depresie ...
Ana, ai facut furori cu tinctura ta, o sa fim "Impreuna, slabutele din Timisoara"
Karra, ce-o fi, sanatos sa fie. Cand eram insarcinata cu Paul am zis ca daca e baiat mai fac 2, am un fix cu 3 baieti. Momentan sunt cu 1, da' face cat trei
Doris, doneaza si la mine niste puncte, sa aibe si fata titulatura (in loc de spiderman)

Azi ma duc la cumparaturi. Mi-a dat sotul bani sa ma duc sa-mi cumpar ce vreau

Silvana si Spidermanu Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetele! Eu tot asa pe super fuga...

Mama Dolores promit ca pove mai mult de VIP-uri vazute, da putintel mai incolo.
Ana sa traiasa Dunia!!!
Mihi la cat sunt de agitata nu mai stiu daca ti-am dat nr de tel Croatia... Sau ati casit voi deja ceva?
Katik tu cum te simti, cu caldurle astea si vezi ca cica vine si mai rau... La ce maternitate mergi ca a mea preitena intrase rau ieri in agitatie ca i-a coborat burtica. Da eu parca imi aminesc ca au mai trecut vreo 3-4 sapt. pana s-a nascut spiridusul, dupa intoarcereo coborarea efectuata.
Silva ce tinctura pai cum tocmai la chestii cu slabitul m-ati lasat pe dinafara?

Bre gagici e nebunie mare pe la noi... lume in concediu si sef agitat asta egal stress mare pentru mine. Da azi am primit asa o veste buna si mare pe plan profesional ca nici nu-mi vine sa zic nimic de teama sa nu se intample ceva... de, sunt superstitioasa. Tot ce zic e sa-mi tineti pumnii pana vin din concediu ca de la 1 sept se pare ca vor avea loc MARI schimbari

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

dupa o lunga absenta
N-a prea mers netul, am tot alergat de colo-colo, Dragos nici acum nu-i ok asa ca n-am apucat sa pun mana pe calc.
N-am apucat nici macar sa felicit sarbatoritii:

LA MULTI ANI ANDREEA! LA MULTI ANI DUNIA! Sa fiti tot ceea ce va doriti in viata si sa va iubiti parintii. Cu scuze pentru intarziere

Daniela te-am cautat la telefon dar draga de tine cred ca erai prinsa cu toate problemele. Iti trimit mail cu scuzele de rigoare.
Karra mai rabda putin ca trec si greturile si sa vezi ce repede trece si maine poimaine venim si la tine la maternitate

Scuze ca raspund asa telegrafic. N-am apucat sa citesc tot ceea ce ati scris asa ca ma bag la recuperari. A si ca toate sa fie frumoase s-a luat curentul acum vreo 3-4 zile si mi s-a bulit tot calculatorul. Am pierdut o groaza de documente si tot felul de chestii.
Va pup pe toate si promit ca revin cu amanunte
Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Corinadana, nu am apucat sa iti raspund: esti o draguta, promit sa pun curand poze noi cu Eva Pupici si pentru frumoasa ta.

Da chiar ma, fetele, eu nu am prins discutia cu tinctura: spuneti-mi si mie de ea!

Danitin, eu tin pumnii sa fie ce va fi exact asa cum speri si visezi!

Cuscra Silva, ce ai achizitionat azi?

Mihi, te pupez, bulinutzo!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna seara, Timisoara!

Nu va mai iau pe rand, ca sunt franta de oboseala...
Gabi, a descoperit Ana o chestie( ca altfel nu-i pot zice)...miraculoasa de slabit...
Se numeste Detoxifiant, pe baza de fructe de soc... e diuretic si purgativ, asa ca pregatiti-va...
Eu sunt in a doua zi, conform tabelului din prospect si cam toata ziua am fugit din salon...undeva, unde am stat tare mult...
E oribil la miros, la gust mai treaca mearga...
Si dimineata cand il iei pe stomacul gol, continand alcool, te cam miri de ce-ti incepi ziua cu atata buna dispozitie...stii, cam rad singura de ieri.... Alooo...Vacarescu...
In rest, da o transpiratie ingrozitoare, mai nou sunt cu antiperspirantul dupa mine...si transpiri si in par si pe fata...iese toata apa din tine...
Cat voi slabi, nu stiu, nu ma agit...dar apa stiu ca o elimin la greu, pai azi noapte am tot facut ture. Radu zicea sa-mi cumpar olita...
Asa ca Gabi draga...daca te tine...fa-ti provizii de hartie WC...

Na ca v-am facut sa radeti, un pic...

Maine e ziua Electricianului, asa ca Radu maine chefuieste fara noi, la Baza Electrica cu colegii...

Se anunta calduri mari...aveti grija...

Si o veste de ultima ora...
Vali a fost la Vasile, David sau ATENTIE!!!!!!!!!!!!Davina e pregatit(a) sa vina pe lume...daca va veni singur(a) pana miercuri e ok, daca nu, miercuri e programata la cezariana.
Si acum sa va zic de ce am baut si eu acum un vin bun...de bucurie...
Faza:
Intreaba Vasile:
Ce v-am zis ca este fetita sau baietel?
Mircea, nasul, era in cabinet.
Deja il apucasera toate transpiratiile...
Vali raspunde:
Ne-ati zis ca e baietel...deja am cumparat tot...
La care Vasile:
Ma...eu nu stiu ce sa zic, doar de 3 ori in cariera am dat gres, dar nu vad scrotul...se vede altceva... de fetita...
Mircea mai avea putin si lesina...
Vali era in delir...
S-a chinuit sa vada mai bine, dar cica sta aiurea bb, asa ca i-a lasat intr-o mare ceata...dea Domnul sa-mi fi auzit rugamintile fierbinti...si sa se fi inselat si Vasile si Cioata...si ecourile lor performante...
Mey, daca e fetita, va fi in loc de David, Davina...
Astea sunt noutatile...dragelor, ca nu mai puteam sa tin in mine fara sa va pove...
Deci miercuri fac patrula prin Odobescu...daca va fi cezariana, tineti-mi pumnii sa am curaj, ca voi fi operator TV...voi filma...sper sa nu ma reanimeze pe mine prima...

Va pup pe toate, maine sunt de dimineata la scoala, asa ca ne auzim seara...

Noapte buna Timisoara...

PS: sa nu uitati de titulatura mea...va rog, debitati orice...ca le descifrez eu...mai multe minti...mai multe idei...

DORIS siINES

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput