Zodia gemenilor (11)
Raspunsuri - Pagina 23

Luna75 spune:
HOROSCOP DE WEEK-END
Daca plecati la drum in acest week-end, nu veti scapa fara cateva probleme. Multe tin de oboseala acumulata, care v-ar putea crea unele mici necazuri: neatentie la volan, lene, dureri de spate, ceea ce va mai strica din placerea calatoriei. Nici anturajul nu este chiar asa cum ati fi dorit, deci asteptati-va - ori pe drum, ori la destinatie – la cicaleli, deceptii, mici motive de stres.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

doinabita spune:
BUNA Gemeni
21.05 - 21.06
Discutii
Încercati sa colaborati cu ceilalti membri ai familiei, dar nu reusiti decat sa declansati noi discutii. Decat sa stricati atmosfera, preferati sa plecati singur la plimbare.
Priviti ce horoscop am gasit eu!cum sa pleci la plimbare cand ai treaba gramezi?Hai la cafeluta!
bita doina

doinabita spune:
Gemeni
Sambata, relatiile sentimentale au de suferit. Te sfatuim sa nu te descurajezi din cauza micilor neintelegeri cu persoana iubita, dupa-amiaza puteti sa le depasiti impreuna. Fii atent(a) ce spui, pentru a nu genera discutii inutile care sa agraveze si mai mult situatia! Duminica, se anunta o zi foarte buna, cu realizari importante pe plan social si material. Profita de sansele care ti se ofera, dar nu forta lucrurile! Ai ocazia sa pleci intr-o calatorie neprevazuta. Te sfatuim sa nu eziti, pentru ca poti intalni o persoana de la care sa afli lucruri importante cu privire la o afacere
bita doina

doinabita spune:
Gemenele unde sunteti? cand eu cand eu?la mine e de inteles caci sunt in renovari dar voi dragelor unde umblati?eram pe pagina 4!se poate asa ceva?Va astept maine la cafea caci treaba e treaba dar Cafeaua e Cafea!Noapte buna! Iubitiva mult caci viata e scurta!
bita doina

doinabita spune:
Gemeni
21.05 - 21.06
Sfaturi
Recuperati niste bani cu ajutorul unei rude, dar nu trebuie sa-i dati ascultare cand va sfatuieste sa va schimbati serviciul. Riscurile asumate va coloreaza viata.
Unde sunteti fetelor?nu ati gasit vreun horoscop mai bun?eu pe asta la-am gasit...sunt aici ,va servesc cu o cafea buna!care imi onoreaza invitatia?
bita doina

Luna75 spune:
HOROSCOPUL SAPTAMANII
Aerienii Gemeni tind sa neglijeze unele probleme de sanatate care le dau mici semnale de alarma de ceva vreme, in special problemele digestive, migrenele si afectiunile dentare. Cineva din familie ii va convinge sa se ocupe si de aceste lucruri. Un conflict profesional minor ii astepta pe la mijlocul saptamanii, dar vor iesi cu fruntea sus. E cazul sa inceapa sa faca niste economii, pentru ca vor avea curand ocazia sa faca o achizitie avantajoasa.
Dragostea e la cote maxime, cei implicati dedica mult timp si atentie relatiei de cuplu, iar cei singuri sunt dispusi sa se anagajeze la modul serios.

Luna75 spune:
HOROSCOPUL ZILEI
Se apropie o confruntare dificila – un examen, o competitie, o intrevedere cu rivali puternici – de aceea va pregatiti sufleteste pentru momentul respectiv. Aveti toate atu-urile sa iesiti invingator, daca nu alunecati in agresivitate si nervi. Pastrati-va calmul si fiti convingator prin argumente, nu prin ton ridicat. Puteti face impresie buna prin ambitie si combativitate la serviciu.

doinabita spune:
Luna, mi se potriveste al doilea horoscop,am un plan si doi oameni puternici care impun pe ascuns bete in roate, nu e vorba de afaceri dar daca imi reuseste o mare perte din problema cu Dan s-ar rezolva...imi trebuie mult tact, diplomatie si inteligenta sa inving doi oameni puternici, bogati, ambitiosi politic dar care sunt vulnerabili in puncte cheie pe care le-am aflat cu o certitudine de 99%imi mai trebuie acel 1%si diplomatia de abordare.Dupa ce ajung direct la tinta va povestesc.Sper sa reusesc...va pup pe toate!nu-mi sta in caracter ,dar scopul scuza mijloacele!
bita doina

Luna75 spune:
Doina,sper sa ai succes azi.Vezi ca primul horoscop este cel saptamanal,s-ar putea sa se implineasca caci saptamna de abia a inceput.
Azi am avut deja doua discutii in contradictoriu dar am reusit sa ies cu fata curata,din prima cu eternul argument ca femeile nu se prea pricep la politica iar din al doilea cu: de vom trai,vom vedea.
Ceea ce am observat astazi la mine si nu prea imi place e ca am mare chef de cearta,dar nu am cu cine.

Luna75 spune:
HOROSCOPUL ZILEI
Nu va puteti deschide in fata celorlalti, ceva va spune ori sa taceti intr-un anumit moment tensionat, ori sa va retrageti din unele discutii care nu va fac placere. Comunicati greu cu lumea, ori din cauza unui blocaj interior ce va spune sa nu vorbiti acum, ori din cauza ostilitatii cu care unii interlocutori va raspund la intrebari. Ceva nu merge bine in dialog.