Zodia gemenilor (11)
Raspunsuri - Pagina 22

aurora56 spune:
Luna 75 ai nimerit-o cu horoscopul azi .Azi chiar m-am simtit timida sau cumva fara nici o dorinta de a deschide o discutie contradictorie cu o colega de servici geamana .Incercam sa nu ma consum ,pentru ca ceeea ce debita persoana ,era fara rost si complet lipsit de adevar, dar apropourile le-am auzit, cu toate ca colegele incercau sa o convinga ca greseste . M-am retras in alt birou sa lucrez si nu am mai vrut sa o aud pana la plecare (am unde sa ma retrag). Despre excursie am scris ceva la pag.13 jos. Initiativa privind persoana de legatura am avut-o eu si cealalta geamana a dus tratativele pentru plecarea din Delta, ca din partea barbatilor nimic :unul e si altul pescar amator.

Luna75 spune:
Aurora,aventura placuta in Delta.Bine ca ati reusit sa va descurcati bine.Cazarea chiar acceptabila ca pret.Eu nu am avut ocazia niciodata sa merg in delta,poate in viitor.Tintari sunt?ca de ei mi-e frica cel mai tare.
Kittiepe unde esti?De cateva zile nu te-am vazut nici pe la alte subiecte.Sper ca nu a venit barza inainte de termen.
Doina,Liliac,Tzuni,Olim-nimeni prin zona.
Va doresc o zi buna la toate.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Luna75 spune:
HOROSCOPUL ZILEI
Sunteti cam banuitor cu privire la ajutorul pe care un prieten doreste sa vi-l ofere. Desi el spune ca nu are nici un fel de intentie si nu asteapta nimic in schimb, ceva va spune ca de fapt urmareste si el ceva. Deveniti foarte sceptic la propunerile lui si asteptati tot felul de argumente si dovezi inainte de a va increde total in ceea ce va spune.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Tzuni spune:
Vorbeste in numele tau si lasa-i pe ceilalti sa-si vada de vietile lor. Nu esti responsabil pentru actiunile lor asa ca nu te mai invinovati. Ia ce este al tau si fugi!
Io plec azi in vacanta. Va pup!
www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

liliac1 spune:
hehehe, si io-s pe-aici...dar asa cum zice horoscopul...azi sunt "sceptica" [:P]
De azi a plecat fii-mea in "vizite" cu doamna soacra-mea, pentru cateva zile, si prietenul vietii mele ma tot ameninta ca...o sa vad eu ce "patesc" imediat ce ajung acasa si eu ma cam indoiesc, nu de alta dar sunt 40'j de grade in casa, daca-i dau o papica buna si-i mai dau si-un pahar de vin bun...adio si-un praz verde!!!
Asa ca am dreptul sa fiu sceptica la propunerile lui.
Hai va pup si sunt p-aci!

aurora56 spune:
Tantarii nu ne-au piscat in Delta deoarece gazda avea la fiecare usa si in salonul in care serveam masa niste chestii care fumegau pana dimineata si goneau tantarii.In plus avea site la toate geamurile.Cum am spus cazare excelenta iar toaleta ,prosoapele albe si moi nici la hotel Perla pe litoral nu gasesti.

Kittie spune:
N-a venit barza... Aci sunt! Doar ca sunt greoaie ca o balena (mai ales de la caldura), sunt putin abatuta zilele astea (nu stiu cum arata nici horoscopu' ca nu prea am mai dat in dc, el tot sta deschis, da' cateodata nu mai ajung sa mai citesc) si astept sa se deznoade nijte trebi tare incurcate..
In rest.. numai de bine. Sanatate avem, copilu e energic, si ala din burta da din toante cele, sa vedem ce s-o mai intampla mai incolo.. V-anunt eu daca se pregateste ceva. da' nu crez, ca io functionez pe psihic si-acu stiu ca mi-e doctoru in concediu, deci nu iese nimeni :D.
Ma ertati , chiar nu-s in forma de forum :( dac-ar depinde de mine, m-as mobiliza singura imediat. Dar sunt lucruri pe care eu nici macar nu le pot influenta ci doar ele pe mine pentru ca ma afecteaza indirect dar in proportii demne de luat in seama!

doinabita spune:
Mai ce horoscop e ala?cine poate sa domine un geaman?Voi va lasati dominate?eu nu!ce mai faceti?ce va mai fac bebicii?sotiorii? Vorbim maine la cafea!
bita doina

doinabita spune:
Horoscop de azi.
Tranzitie
Aveti multe de recuperat dupa situatia pe care ati depasit-o cu succes de curand. Din punct de vedere sentimental insa nu va puteti obisnui cu singuratatea.
bita doina

liliac1 spune:
Kittie pai e bine asa...ca functionezi dupa autosugestie . Dar oricum, bebelacul tre sa mai stea cumintel in burticel asa ca lasa-l sa se odihneasca!!
Hai, mai doina, de ce tre sa-mi amintesti ca am copilul plecat cu soacra-mea??? Stii ce goala mi se pare casa???? Ooooooof! Macar ea, chiar de ma enerva cumplit cu unele chestii , ne umplea casa si sufletele. Aseara stateam ca doi popandai si oftam incetisor si mai spuneam printre suspine: mai, ce dor mi-e de ea si ce aiurea este. Dar...se schimba "horoscopul" asta, abia duminica!!!
Hai va pup si sa avem o zi buna!!!