Zodia gemenilor (11)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

HOROSCOPUL ZILEI

Atmosfera din camin revine la normal, dialogul se amelioreaza astfel incat ati putea repara chiar si cele mai aprinse neintelegeri. Relatia dintre parteneri, dar si dintre parinti si copii, se imbunatateste simtitor, iar dialogul este din nou pasnic, amabil, cu gesturi reciproce de iubire. Un plan comun poate cunoaste o echilibrare benefica.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Asa sa fie! CA mi s-a foarte acrit de certuri :(.
Se facu frig. Si nori :( ce uraaat :( ma deprima vremea rea.

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

A venit deja toamna in Ro ? cam devreme daca ne gandim ca septembrie abia incepe.
Kittie sper ca esti bine,cand ai data probabila a nasterii.Te-ai pregatit sufleteste pentru eveniment?

Mergi la inceput

HOROSCOPUL ZILEI

Un obstacol neasteptat va schimba modul de a privi lucrurile, poate fi un ghinion, un hop major, o proba grea de incercare ce va testeaza capacitatea de a va pastra calmul in situatii de criza si de a nu va lasa atras de jocuri incorecte. Poate la originea acestui eveniment nedorit se afla actiunile necinstite ale unui inamic care incearca sa va opreasca sa ajungeti la un scop.

Mergi la inceput

Fetelor pe unde sunteti?Nici un semn de viata?
Mai citeste cineva horoscopul zilnic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Luna Cum crezi tu ca nu citim??? Ba da, eu cel putin in fiecare zi vin si ma uit la previziunile zilei, care uneori se potrivesc mai bine, alteori le fac eu sa se potriveasca
Eu am o stare generala jalnica, parca n-am chef de nimic, si tot dau vina pe vreme, fir-ar ea de vreme! daca sunt 40'j de grade, n-am chef sa muncesc ca e prea cald, daca sunt -10 grade, moama, e prea frig, cum sa-mi arda sa muncesc?? Iar cand e asa si-asa, ma ia cate-un somn si dau vina pe nori, si uite-asa n-am chef sa muncesc!! Asa ca in fiecare zi astept sa vina we, ca atunci oricum ar fi, am chef de toate!!
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare.
Eu il citesc in fiecare zi, dar s-a stricat calc acasasi azi e prima zi de munca, deci nu prea am avut timp.
O seara placuta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

si eu il citesc cu toate ca nu prea imi convine ce scrie cateodata dar asta e mai sunt si zile proaste .

Mergi la inceput

Daca sunteti asa harnice la citit,iata si horoscopul lunii.

HOROSCOPUL LUNII SEPTEMBRIE

Noul intra in viata sentimentala si iti da mai mult chef de distractie, de experimente, de schimbare, se poate ivi sansa unei noi iubiri sau cea veche parca renaste. Apare ceva nou, dar nu e doar o iubire oarba, asa cum iti dicteaza inima, ci alegi si dupa niste criterii rationale foarte precise: o buna comunicare, o compatibilitate intelectuala sporita, o prietenie profitabila pentru amandoi. Poti sa iei decizii importante pentru viitorul cuplului.

La serviciu, piedicile nu te lasa sa ajungi usor la ce ti-ai propus, ceea ce naste dezamagiri. Totul evolueaza lent, dar sigur, ca atare nu trebuie sa-ti pierzi rabdarea daca vezi ca lucrurile nu mers asa cum ai fi dorit. Ia-le pe toate incet, sistematic, fara sa dai peste cap ritmul firesc de evolutie. Ceea ce faci acum duce la rezultate concrete de care poti fi mandru si pentru care ai putea fi recompensat material.

Planul financiar este destul de oscilant, pentru ca esti nevoit sa fii mai prudent, sa nu te aventurezi in prea multe cheltuieli. Cei mai multi bani se duc pe cheltuieli legate de domiciliu, casa, intretinere, dar nu este exclus sa dati ceva mai multi bani pe sanatate. O suma de bani oarecum suspecta poate naste discutii aprinse in camin. In jurul datei de 2, ai putea lua o decizie privind o investitie pentru intreaga familie.

Mergi la inceput

HOROSCOP DE WEEK-END

Un mare risc trece prin calea dv. si va poate da peste cap toate planurile. Ori este interventia negativa a unui inamic ce face tot posibilul sa va puna bete in roate, ori faceti chiar dv. o greseala capitala pe care va fi foarte greu sa o readuceti la normal. Incercati sa rezistati ispitei de a va baga singur in gura lupului, deoarece pericolele nu lipsesc astazi.

Mergi la inceput