Zodia gemenilor (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Buna fetelor!
Nu am mai scris de vreo 3-4 saptamani pentru ca am fost in curatenie si calculatorul a stat intr-o cutie ,iar apoi am fost plecata din localitate .Azi am inceput serviciul si eram foarte optimista si dornica de munca .Binenteles ca m-am apucat sa fac si ceva nou pentru ca asa sunt eu ,imi plac provocarile si sunt al naibii de curioasa (caracteristic zodiei).Sunt o geamana get-beget (geaman cu ascendent in gemeni ) si ceea ce s-a spus despre mame geaman de fete este adevarat .Nu sunt mamoasa cu fiica mea si nu o cocolosesc .Cand se loveste (pentru ca este destul de neastamparata-tot geamana)nu dramatizez ,incerc sa gasesc solutii.Ea a invatat lucrul asta si vine sigura cand se juleste sau se loveste ea sau vreo prietena de a ei si cere sticluta cu rivanol leucoplast ,fasa si chiar face singurica pe asistenta. Nu tipa sau plange ci cauta solutii .Asta nu inseamna ca nu o asist dar vreau sa invete sa se descurce singurica (are deja 9 ani ),ii dau libertate si incerc sa nu o constrang .Greu este cu temele pentru ca cateodata este necasara o mana ferma .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Am sosit ,dintre mormanul de rosii culese din gradina proprie...aoleu ce de treaba trebuie sa faca o femeie...uitasem si de astea...
Fetelor eu sunt fericita ca sunteti cu sufletul alaturi de noi,trebuie sa se gaseasca o solutie si pentru Dan!Imi vin fel de fel de idei, sa fac o fundatie umanitare...sa ma inscriu intr-un partid?ca zau as fi in stare!ma mai gandesc,caci spatiu proprietate avem si as putea sa fac asta???Dar pana la astea trebuie sa fac casa bec!caci vine toamna si trebuie sa fac!!!este o caldura la noi...si nu avem AC doar niste ventilatoare mari si lui Dan ii e foarte greu din cauza problemei de sanatate caci el are cateva grade mai mult ca temperatura decat noi, asa e din cauza accidentului...
Va pup si va astept maine la cafea ,la apa rece la orice.

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Saalutare fetelor.
Mai . ce as manca si eu niste rosii de alea bune ca la buni, dar aici nici pofta de ele nu ai.
Va urez o seara placuta.Ma cam plictisesc si am trecut sa vad ce ati mai scris.
Noapte buna.

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!!!!!!!
Olim, ti-as trimite eu rosii din alea bune din productia proprie,nu sunt stropite ,nu sunt stimulate 100% naturale, bineinteles fara poluarea din aer... dar cum , hai zi-mi si ma execut!
Ce faceti fetelor? unde sunteti caci eu trec la facut suc de rosii, sos picant...sterilizari...dar am mancare gatita pentru azi!Revin eu intr-o pauza de trebi!

bita doina

Mergi la inceput

Doina, chiar ca imi este pofta de rosii, dar sunt asa de aproape de tara.
Poate mai ai si la anul tot atatea si iti fac o vizita in vara cand ajung acasa.
Luna unde esti mai cu horoscopul.
Asteptam vesti bune
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Semnez si io condica, chiar daca azi nu avem horoscop! Oricum, cred ca daca nu este, e ceva de bine!!! Ca nu se poate altfel.
Eu am ramas de azi fara bona, pentru cateva zile, adica fara maica-mea care s-a hushchit pana la tzara sa-si vada neamurile...asa ca fac naveta cu copkila dupa mine, ture inverse cu sotzulache, ce mai, distractie la maxim!!
Ne descurcam noi pana la urma...ce-o sa facem??
doina Si tu brutus??? Si eu ma agit cu sucul de rosii...dar asta ca mi-a dat taica-miu de lucru, ca altfel nu faceam...ca imi face soacra-mea de obicei. Dar...taica-miu cica afacere: ti-am luat si tie 20 de kile de rosii buneeeee, doar sa-ti faci suc de rosii . Ce era sa fac?? Sa-i stric sufletul omului?? Nuuuuuu.... Si eu ma bazam ca i le pasam mamei la facut, dar mi-a "facut-o" ea mie: s-a dus la tara, asa ca a ramas sa fac eu si pt ea Deh, vine si-o astfel de vreme, cand intoarcem serviciile parintilor. Dumnezeu doar sa-i tina sanatosi, ca in rest...ne descurcam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

HOROSCOP 17 AUGUST 2006

"Poarta-te frumos. Nu-ti va trebui prea mult sa te superi pe persoana iubita. Situatiile conflictuale nu vor face altceva decat sa agraveze conditiile si sa duca in final la neintelegeri imposibil de reparat."

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Si eu ar trebui sa ma ocup de suc de rosii dar astept sa scada preturile .Azi erau in piata cu 7-8 mii /kg.Deocamdata savurez o inghetata de cacao cu ciocolata ca tare mi-a fost pofta.Daca ma duc sa fac suc de rosii macar ma duc la gradina la mama sambata ca maduce sotzul cu masina si poate ma mai ajuta si mama desi sperante sa scada pretul pana sambata nu prea cred ca sunt poate doar sa creasca .Asteptam un horoscop mai optimist .

Mergi la inceput

Bai tzuni nu stiu ce sa zic de horoscop...Chiar s-a potrivit , imi sun sotul de la 16 pana la18 si el nu raspunde pe nici un telefon, ii mai sun si sefu care imi zice ca a ajuns la destinatie si ca s-ar putea sa descarce camionul si nu are telefoanele cu el( firma si casa), si dupa o ora ma suna el si zice ca dormea si nu le-a auzit, si mai tragem o cearta.
La mine trebuie sa se adevereasca intotdeauna, nu
O seara frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Va rog un horoscop mai bun,fara din astea caci dupa munca asta numai asa ceva nu vreau...
Liliana :si eu Brutus dar sunt sefa eu comand ,eu execut!
Olim: trebuie sa am si la anul si te astept!
Vad in fata numai rosii, aredi gras tocat patrunjel si leustean, caci am mers pe doua fronturi rosii pentru ciorbe si suc de rosiisi mai am si maine,suc de rosii ,ketkup si sos picant caci nu-mi plac cele cu euri...sunt sucita?o prietena mi-a zis ca am pitici pe creier,si i-am spus ca nu am , am produse proprii si chef sa muncesc,"tara imi va fi recunosctoare"...
Sotii ce va fac?bibicii?mamicile cu burtici?aveti timp sa va iubiti?
Mi s-a urcat caldura la cap?
Va pup si dimineata la cafea sa vedeti ce matinala sunt maine caci se anunta o caldura...

bita doina

Mergi la inceput