Zodia gemenilor (11)
Raspunsuri - Pagina 15

liliac1 spune:
Luna75 Sar'mana, cred ca este cel mai fumos complimet primit de la cineva... Intr-adevar sunt f optimista si destul de rar stiu sa vad si partea goala a paharului.
kittie Eh, mai este putin-putin. Eu cel putin stiu care-i senzatia de "burdihan" in luna august, ca tot la sf lui septembrie am scapat de el...dar si dup-aia ce incantare o sa fie!! Foarte frumos ca ati reusit sa mergeti la film!! Cre' ca tre sa mai fac si io inca unul mititel sa ma scoata sotzulache in lume, nu de alta dar tare mandru mai era cand ma tinea de mana si eu eram burdihanoasa si abia ma mai miscam
Incerc de ceva vreme sa ma fac carcotasha cu sotzu' da' nu prea-mi iese...cred ca tine de firea fiecaruia. Daca eu fac o "trasnaie", pai trebuie sa mi se arate cu dej'tu ca cine stie ce-am facut, sa ma simt aiurea urmatoarele minute...pe cand altul daca ar face-o, pe mine ma busheste rasul si mai si zic: lasa, draga, ca si mie mi se intampla de-astea...
Cum sa ma fac carcotasa??? Ca habar n-am cum
Va

Kittie spune:
Oh, carcotasenia cere doi :P.. La mine o zi sunt nervoasa eu, o zi el.Numa bine cat sa ne-ntelegem! Pe de alta parte... burdihanuuuuuuu meu ma-mpiedica sa i spun cat de mare e burdihanu lui, ceea ce i convine, normal! Problema la noi este ca nu avem cu cine sa l lasam pe pustiu.. Iar amandoi, nici o sansa sa ramana cu cineva. Asa ca, dupa ce nasc, mut cinematografu, barurile, discotecile la min'acas'! Nu ca le-as fi frecventat masiv pana acum, da' asa, suna bine ..
Superman?! Sincer, mi se pare un film luuuuuuuuuuuuung!!! Dar, cum imi place foarte tare kevin Spacey si el joaca rolul negativ, am fost incantata de aparitiile lui, in ciuda costumului mulat al lui superman si al vestmintelor retro ale dsoarei lois lane. e greu sa judec un film la care gradul meu de disconfort , independent de calitatea lui, a fost foarte ridicat.
Merita vazut pt ca e regizat de Bryan Singer, merita vazut pentru ca joaca si Kevin Spacey, merita vazut pentru ca e un sequel pe generatie la filmul asta, in momentele grele pentru popoul american, merita vazut pentru ca e in trendul ecranizarilor benzilor animate care au facut din eroii acestora prietenii cei mai buni in copilaria multora din noi (mai ales pentru cei care au trait in afara tarii...), merita vazut intr-un we, fara pretentii si mari asteptari .. e? te-am convins?

doinabita spune:
Buna fetelor!
Ce faceti in seara aceasta? Eu putin pe la calculator si apoi o sa vad un film...nu stiu pe care.Nici o veste buna inca pentru Dan.Horoscoapele urate, vremea care s-a anuntat canicula au zis si noaptea 24 grade...ce ne facem?o sa ne fiarba de tot!Fetelor cum va descurcati si cu burticile care sunteti gravidute?cred ca e tare greu...Eu am primit astazi confirmarile de primire de la scrisorile pe care le-am trimis la ziarul Libertatea si de la Povestiri Adevarate acum astept,sa apara articolul in ziar si eventual sa ma contacteze de la Povestiri.Va tin la curent cand am vesti bune!
Va pup pe toate si va astept la cafeluta de dimineata!
bita doina

doinabita spune:
Nu raspundeti la apel ,la cafea,ce de treaba avem azi?Hai fetelor caci nu are gust cafeaua fara voi!
bita doina

Luna75 spune:
Buna dimineata la toate fetele!
Am ajuns si eu la lucru dar bineinteles ca ma relaxez putin si merg sa caut horoscopul zilei.Sper sa sune frumos,zilele trecute a fost chiar ciudat.
Liliac,ma bucur ca ti-a facut placere complimentul meu,sper ca celelalte fete nu se supara ca doar toate suntem Gemenute iar a fi "neautentic"nu e ceva negativ,iar ca sa fiu mai explicita de ex.Kittie are o capacitate de analiza a situatiilor mai adanca decat a unui Geaman,am observat chiar un sarcasm subtil si o capacitate speciala de a iesi din situatii delicate cu 2-3 cuvinte bine plasate obiective-realiste (am observat asta bineinteles nu pe topicul nostru).
Tzuni,mai linistita,discreta,pacificatoare si ma opresc aici doarece nu sunt eu in masura sa analizez oamenii.
Kittie,multumesc pentru informatiile despre Superman,poate il vad in urmatoarele 2-3 zile,mai mult de dragul sotului.pe toate si va doresc asa cum spune doamna de la care iau predictiile zilnice O zi mai buna decat cea scrie din horoscop.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Luna75 spune:
HOROSCOPUL ZILEI
Daca va complaceti intr-o situatie marcata de neputinta, influentat negativ de persoane slabe sau fricoase, riscati sa deveniti la fel ca ei. Inarmati-va cu mai mult curaj si iesiti din acest grup, pentru ca aveti un atu in maneca. Sunteti prea vulnerabil in fata necazurilor altora, cand dv., de fapt, nici nu aveti ce cauta printre acestia.

Luna75 spune:
Uite Doina eu sunt prezenta,dar in fata mea nu abureste cafeaua,beau apa minerala si transpir ca e caldura de nedescris chiar daca AC-ul functioneaza la maxim.
Din pacate aici,nu e frumos sa inchizi usa de la birou,trebuie lasata larg deschisa si prin urmare AC ul functioneaza degeaba.
Am vazut ca tu esti din Zimnicea,ma gandesc ca si la voi e mai cald decat prin alte parti.
Toate cele bune.

liliac1 spune:
Si io-s prezenta la cafelutza, dar un pic mai tarziu fata de ora de incepere a programului. Nu de alta, dar "mai intai munca si dup-aia distractia" (asa zice o vorba din popor)
Doina Noi suntem cu sufletul alaturi de tine si speram ca intr-o buna zi se va gasi si solutia salvatoare vis a vis de Dan. Tinem pumnii!!! Sincera sa fiu, cateodata mi-e asa de ciuda ca am aceasta conditie de om simplu si ca nu put sa fac gesturi mai..largi
Kittie Esti simpatica rau....cum sa nu-i poti spune?? Dai si tu vina pe sarcina si..gata, rezolvi problema . Explici ca ai tu burta cat pentru amandoi. Acum ce sa zic, mie mi-s dragi tare barbatii cu burtica iar a hazbandului meu a scazut considerabil
.
Stii care-i deviza barbatilor mai..."facutzi"?? Cica "barbatul fara burta e ca mercedesul fara stema" !!!
Luna75 Ahaaaa, incetul cu incetul ne spui si noua cine stie atat de multe despre noi Doamna asta nu poate prezice numai de bine??? Ca eu cam asa as vrea...AC-ul eu nu prea l-am suferit, din pacate. Acum ceva timp am avut un birou in care aveam un aparat si din cauza ca trebuia sa raceasca ditamai biroul, eu numai cu barbati de jur imprejur, imi batea chestia aia fix in cap, adica undeva pe partea dreapta. De atunci am capatat o sensibilitate acuta. Mi se infunda urechea dreapta, okiul drept imi curge la cel mai mic curent, din nara dreapta ma mai busheste sangele...iar cel mai aiurea, cand am vrut sa fac un bebe, am avut probleme cu toata partea dreapta! Asa ca a trebuit mai intai sa ma tratez de anexite si alte prostioare si abia apoi, dupa 1 an de tratament, antibiotice si alte minuni, sa reusesc sa raman gravidoasa. Si din aceste motive, fug de AC cat pot de mult. E bun, sa fie, dar sa nu-mi bata mie-n freza.
Va si va doresc o zi excelenta!!!! Fara influente negative!!!

Bysko spune:
Buna fetelor!Sunt si eu o graviduta[de fapt o gravidoaie :)]care a descoperit forumul de o zi -ieri am stat toata ziua pe net intepenita pe scaun(nu pot sa stau intinsa ca ma dor toate cele).Aaa,si cel mai important amanunt este ca sunt si eu o geamana!Can i join the club?

olim spune:
salutare
Va doresc o zi frumoasa tuturor, caci pe mine deja ma streseaza ziua asta la culme.Ba asigurare la masina, banca , casa, deja simt ca nu mai pot, si peste toate astea astept telefonul de la agentie sa vad de cand incep jobul, asa ca nu prea am mare chef de nimic.
Ce va invidiezi mai fetelor cu AC.Eu am acsaa si nu pot sa il pun apropape deloc ca sunt alergica.Aproape ca nu mai pot vorbi, la fel patesc si in masina cu el.
Doina, suntem alaturi de tine si sigur vei reusi ca esti o gemanuta luptatoare si puternica.
O zi buna fetelor.