Zodia gemenilor (11)
Raspunsuri - Pagina 14

olim spune:
Atunci nu ma mai mir de ce s-a spart plita.Pacat de ea, ca tare imi placea si mai costa o gramada de bani, dar asta e.
Sper ca 400-500 de euro sa imi ajunga pentru ea.

doinabita spune:
Azi decat noi doua pe aici ,restul unde sunt?Mai gemenelor noi suntem consecvente mereu ,unde sunteti?
bita doina

Luna75 spune:
HOROSCOPUL ZILEI
Persoana iubita va face o surpriza neplacuta, ce va pune pe ganduri. Va retrageti in carapacea dv. si analizati situatia la rece, descoperind numai defecte – ale dv. sau ale celuilalt – ceea ce tensioneaza relatia si comunicarea de cuplu. Cel drag face un gest care va raneste, va jigneste sau va deschide ochii, observand ca realitatea nu era chiar asa cum credeati.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Kittie spune:
Din lac in putz. de unde de doua saptamani aproape se tot prevad nelamuriri financiare, acu incep si alea amoroase! Pffff! petrecere, nu alta!

Tzuni spune:
Buna, frumoasele mele gemanutze!
Luna , citesc zilnic dar am treaba muuuuuuulta. Sunt in RO, doar gandul e departe peste mari si tari!
Saptamana viitoare plec in concediu in Malta.
Ce horoscop uraaaaat si ieri si azi... Parca trecem printr-o perioada proasta, nu credeti? Abia ce mercur nu mai e retrograd si uite....ceva se intampla pe Cer!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

liliac1 spune:
Cah, ce naiba!! Noi am inceput sa ne ciondanim de sambata seara si parca vad numai partile proaste...
Si tocmai cand speram ca o sa ne gasim echilibrul..uite, iar certuri. Bine macar ca azi ne intalnim dupa 20:30 si-o fac si eu pe-a obosita, macar sa nu ne luam iar la despicat firun'n tzanshpe!
O zi buna, gemanutzelor!!!

Luna75 spune:
Tzuni,bine ca esti in zona.Ma gandeam ca te ai mutat in Brazilia,si fiind prea ocupata cu acomodarea vei trece din ce in ce mai putin pe forum.Inainte de plecare sa nu uiti sa deschizi vreu subiect interesant.
Vacanta in Malta? Ce frumos!
Kittie,cum te descurci cu sarcina ?
Doina,vreo noutate in legatura cu baiatul tau?
Liliac,si pe tine.Mi se pare ca dintre toate fetele care posteaza pe la noi,tu esti Gemenuta autentica,nealterata-mereu optimista,vioaie,deschisa,curioasa,libera.

Kittie spune:
oh.. sarcina mea mergeeee!! In we am fost la film si mi-am dat seama ca nu pot sta in pozitia aia, pe scaun. Atata m-am zvarcolit si mi-am schimbat locul (cred ca, daca era sala mai plina, ajungeam sa disper pe careva) si filmul asaaaa de lung (Superman) incat nu cred ca mai calc prin cinematograf pana termin sarcina. am un ditai burtoiu si cu un ditai locataru intru dansul incat mi se pare ca zilele astea sigur mi se va desface cutia toracica sa-i faca nijte loc! O keste si cu imobiliaru asta, domle! (oricum, nu mai e mult.. sf lu' septembre 'depun' incarcatura)
In rest duc zile gri mai degraba asa cum zice si horoscopu asta. Nu ma las eu, o dau in gluma mai mereu, da' tot e greu...

Luna75 spune:
Kittie,ma bucur ca totul e in regula,nu ai mai spus nimic in ultima vreme despre sarcina,de asta am intrebat si eu.
Supermanul merita vazut sau e pierdere de vreme?Sotul meu ma tot invita,dar nu prea ma omor eu pentru el sau mai bine spus prima parte s-a terminat cu happy-end iar partea a doua s-ar putea sa fie o clona a primei parti cu ceva modificari,cum se intampla de multe ori in astfel de cazuri.