Zodia gemenilor (11)
Raspunsuri - Pagina 13

doinabita spune:
Abia astept sa serbam pe 24 la anul, sa chefuim, mare mare bairam...
Fetelor toate mamele sunt speciale cand isi apara copii de ce e rau.Eu sunt geamana, sotul si baietii tauri si fata rac.Va dati seama ce strategii imi trebuie sa-i "arbitrez"?Ma descurc si cand ma incurc, trag aer adanc in piept gandesc putin si atac!Voi ce faceti azi?ce planuri aveti?va astept la cafeluta!Acum ma uit la un film de dragoste :Tristan si Isolda, e marfa!Hai la film!
bita doina

Luna75 spune:
Doina,uite eu lucrez (sunt norocoasa ca nu am plan de munca,deci imi ramane timp si pentru navigat pe net.
Aici week-endul e joi si vineri,deci sambata si duminica zi de lucru.In week-end am vazut si eu un film care luase pe vremuri 5 Oscaruri – The Sound of Music.
Aseara am urmarit si eu festivalul de la Callatis,am ramas dezamagita de tot tineretul care s-a perindat pe acolo,cei mai multi nici nu au voce,chiar ma intreb cum de reusesc sa isi vanda albumele.
Tzuni,sper ca mai intri sa citesti horoscopul zilnic.Am observat ca ai disparut cam o saptamana,dar ieri m-am luminat-am vazut ca s-a schimbat steagul,si ai plecat foarte departe de Ro.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

doinabita spune:
Am renuntat sa ma uit la festival cand am vazut ce voci au...si eu mi-am pus aceiasi intrebare ca si tine,dar ei stiu cum isi vand albumele oare cine le cumpara?Apropo maine e Sf.Maria :LA MULTI ANI SI TOT BINELE DIN LUME LA TOTI CEI CU ACEST NUME!!!!!Eu ma apuc de gatit caci am multa treaba azi ,maine imi pleaca la Bucuresi Catalin caci intra in tura de servici si trebuie sa-i dau mancare diversificata caci e un mancacios.V pup pe toate!!!E buna cafeaua in dimineata aceasta?A mea da dar nu prea merge singura...
bita doina

doinabita spune:
Astazi am fost zapacita? eu ziceam ca azi e in 14, iar data era 13.Dar tot zic la multi ani la Marii pentru 15 august!Va astept maine la cafea!
bita doina

Luna75 spune:
HOROSCOPUL SAPTAMANII
Un gest de atentie fata de o persoana de sex opus din anturaj le poate starni furtuni in cuplu. Ar fi bine sa-si cantareasca bine fiecare miscare, daca nu vor sa starneasca furtuni in cuplu. Daca sunt singuri, nici sa nu caute o relatie, pentru ca apar niste provocari profesionale care le vor solicita timpul si nervii pe termen lung.
Partea buna e ca acest consum de timp si energie le va aduce mai multi bani in buget.

Luna75 spune:
HOROSCOPUL ZILEI
Sunteti aproape de un succes mult asteptat, dar apare o piedica inaintea marelui eveniment care va face sa va pierdeti increderea ca veti mai ajunge la ce v-ati propus. Nu abandonati, este un ultim test de incercare, pentru ca succesul este de partea dv. Nu intotdeauna drumul duce direct la reusita dorita, ci mai face si un ocol sau va obliga sa asteptati mai mult decat e cazul. Dar tinta este aceeasi!

doinabita spune:
Fetelor ce horoscop saptamanal avem...,iar celalalt e bun trebuie perseverenta cand ai un scop pentru o cauza dreapta!Hai la cafeluta!caci mi-e urat singura...
bita doina

liliac1 spune:
Si io-s pe-aci cu cafeluta-n fata dar parca tot nu ma dezmeticesc...
Si horoscoapele astea...daca-s asa uratele incerc sa le ignor...nu de alta dar parca prea mise potrivesc...
Sa avem o saptamana usoara!!! Si plina de voie buna!!!

olim spune:
Salutare
Bai da ce horoscop
Si eu care astept sa imi spuna cand incep noul job, cu asta chiar ca nu mai am nici un chef azi.
Nu stiu cum a fost ieri horoscopul, dar al meu saracu a spart plita electrica si acum trebuie sa o schimbam.Si cred ca trebui sa schimbam si cuptorul, ca erau comenzile pe cuptor.
Mi se putea intampla si mie, dar a patit-o el.
O saptamana buna tuturor

doinabita spune:
Ieri a fost in 13, bine ca nu a fost si marti...S-a dus ghinionul, eu am spart ieri o vaza frumoasa, o amintire din tinerete,sanatosi sa fim ca de astea vin gramezi...belele...O zi buna tuturor!Eu beau cafeaua de pranz!sic!
bita doina