Zodia gemenilor (11)
Raspunsuri - Pagina 12

liliac1 spune:
Nu imi dau seama ca mama cum sunt ca deocamdata suntem in stadiul de..maimutze Eu mai dansez cum canta ea iar ea mai ma fenteaza cand este cazul
Sa vedem cum o mai fi cand va avea 13-14 ani si-mi va cere sa ramana la prieten peste noapte...cum am auzit pe la alte mamici...
Horoscopul de azi nu-mi place Pai tocmai azi??? Cand eu voiam sa ma duc sa-mi caut niste sandalute cu talpa joasa cu baretutze infasurate pe picior??? Hmmmmm...daca ma gandesc mai bine, cred ca ma duc iar intr-o gaura financiara...
Editez: hai, mai doina, dar tu crezi ca ai nevoie de vreo confirmare? Nuuu...Nu stii ca noi suntem cele mai prietenoase din tot zodiacul??? Hai
si bine-ai venit!

Tzuni spune:
quote:
Originally posted by doinabita
Si eu sunt geamana,sunt nascuta pe 24 mai,si ma regasesc profund in horoscoapele astea,pot sa ma alatur voua?daca nu ma primiti,ma retrag finut.astept cofirmarea voastra.
bita doina
Suntem gemene-gemene!

Tzuni

olim spune:
Salutare.
Mai da ce horoscop urat avem aziSuntem pe punctul de a vinde apartamentul, si parca imi vine sa ii zic sa vina maine sa ne intelegem.
O zi buna tuturor.

monjum06 spune:
partea cu mama gemeni se potriveste ca o manusa.
1. si mama mea e tot geamana. de cand eram eu mica tot timpul facea sa para usor orice. un examen... nici o problema il iei fara discutii si chiar daca ar fi sa nu il iei, iar nu e nici o problema ca doar nu esti prima sau ultima si sunt atatea alte variante.
totul era foarte usor si oricand aveam o dilema, o problema, o emotie ii spuneam mamei si ea stia cum sa ma linisteasca intotdeauna si sa imi dea incredere in mine.
2. eu ca mama geaman.
joaca cu gabi este activitatea preferata. de la a fi catelul neastamparat, mama papusilor si croitoreasa sefa pana la a sta in maiini, in cap si a ne urca in copaci pe la tara amandoua.
dar totusi sunt responsabila si de mine si de ea si nu i s-a intamplat nimic cu mine. si imi place sa ii dau incredere. chiar daca e mica ii spun ca poate sa faca ea singura... diverse activitati.
si sa o iau sa ma ajute. la bucatarie, croitorie la papusi,curatenie, e foarte bun ajutorul.
monica mama lu'gabi

doinabita spune:
Stiam ca noi suntem asa,primitoare,dar am intrebat si eu...sunt finuta chiar daca sunt cam plinuta,na ce asta e acum,am incercat sa dau jos dar...Fetelor sunt o geamana autentica lupt pana la capat, caut solutii pana le gasesc, dar ia intrati la ajutor umanitar sa vedeti cu ce se lupta geamana voastra, cu destinul, soarta fiului ei.Trebuie sa il salveze, nu ma las fetelor,o sa vedeti voi!!!!!!!!!
bita doina

Luna75 spune:
HOROSCOPUL ZILEI
Banii pe care ii aveti la dispozitie nu va ajung pentru a rezolva o problema urgenta, de aceea ar fi bine sa nu va aventurati in cheltuieli prea mari. Datoriile pot deveni insuportabile daca nu sunteti prudent, ca atare nu faceti si altele pe langa cele care isi asteapta deja randul. Va va fi si mai greu dupa aceea sa tineti sub control platile, deci amanati platile.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

doinabita spune:
Am citit horoscopul si m-am coformat!Stop la portofel,lacat, gata...
Ce faceti?eu binisor,am moralul bun fara un motiv anume,sunt singura acasa toti sunt plecati, copii in ores si sotul meu Gicu la peste, sa vedeti ca ma mai distrez maine cu pestele sa-l curat...vreo jumate de galeata caci cam asa prinde...Va pup pe toate sa aveti grija de bibici si de sotiori...
bita doina

Luna75 spune:
HOROSCOPUL ZILEI
Relatia de cuplu este apasatoare din cauza banuielilor, a comunicarii defectuoase sau a unor probleme cu care unul dintre parteneri se confrunta. Nu exista o cooperare eficienta pentru ca cel cu probleme sa simta cu adevarat ca celalalt ii este alaturi la greu, deci faceti un efort de a va apropia mai mult de persoana iubita pentru a afla ce-l doare.

Luna75 spune:
Doina,intr-adevar esti o mama speciala.Meriti tot respectul din lume si sper ca bunul Dumnezeu sa te ajute in tot ceea ce ti-ai propus sa faci si mai presus de toate sper ca visul tau sa devina realitate cat mai repede cu putinta.

olim spune:
Mai luna, dar ma faci sa nu mai trec pe aici, ca prea le nimeresti pe toateVreau si eu ceva placut din partea horoscopului, ca m-am saturat de mici probleme
O duminica frumoasa tuturor.