Zodia gemenilor (11)
Raspunsuri - Pagina 11

Luna75 spune:
De cati Gemeni este nevoie ca sa schimbi un bec?
Este nevoie de cel putin doi care sa scoata din functiune vechiul bec, doi care sa cumpere unul nou, doi care sa scrie o carte despre asta si inca doi care sa discute intr-un show sau pe un forum despre bec.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

olim spune:
Salutare.
Am intrat doar sa citesc horoscopul acestor zile, si vreau sa va spun ca ati avut dreptate.
M-am certat tare rau cu al meu si am avut si niste iesiri la intalnirea cu nasii de care imai pare tare rau, dar asta e.
Promit sa revin

Kittie spune:
Libertatea domle va lipseste!!!Io daca stau acasa cu pustiu, nema sef, nema persoane autoritare.. numa io mi-s autoritatea (mai ales ca i musiu al meu plecat o saptamana). Si azi, culmea, ce nu-mi sta in fire, am facut de mancare (doo feluri!!!) ca n-avea cupilu ce sa bage la ghiozdan.
Maine incep sa platesc facturi. Asa ca, indiferent ce zice horoscopu, io am zile proaste :(.
Luna, nu stiu de ce m-a apucat asa ceva. Poate de unde am liniste in creieri (inainte, cand veneam la servici ma uitam la tv din inertie, ca un soi de spalare de mintzi) si pot judeca ce vad. Da' ma cam nerveaza sa fiu dependenta de ceva (stiu, stiu, la DC mai lucrez ) asa ca fug de tv mai mult din cauza fricii de "agatzat"si uitat la orice de dragu uitatului.

Luna75 spune:
HOROSCOPUL ZILEI
Sansa de a pleca in vacanta e mare, deci, daca inca nu ati ajuns la mare, azi s-ar putea da startul unui concediu reusit. Pe de alta parte, vestile care sosesc de departe nasc o stare emotionala neplacuta: teama, o asteptare ciudata, eschiva in fata unei noi directii etc. De peste mari si tari poate veni azi o informatie ce toarna frica in sufletul dv. sau mareste dorul de cineva drag.

mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by Kittie
Libertatea domle va lipseste!!!Io daca stau acasa cu pustiu, nema sef, nema persoane autoritare..numa io mi-s autoritatea
Da' bine mai zisei Kittie

Cat despre horoscopul de azi...eu una abia am sosit de la mare...dar nu m-ar mai supara inca o runda de plaja

"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."

Luna75 spune:
MAMA GEMENI
Sunteti o mama complet diferita de celelalte, deoarece nu se stie exact cine este de vina, copilul sau dumneavoastra, cand este o prostioara de facut! Sunteti de fapt o mama-copil, care ramane foarte ?adolescenta? in gandire si in tinuta, sunteti mai curand considerata ?sora cea mare?, complicea decat mama. Este extrem de evident ca nu sunteti indiferenta fata de copii dumneavoastra, din contra, dar diferenta este ca ii educati altfel decat celelalte femei. Daca i se intampla copilului dumneavoastra sa fie ingrijorat sau contrariat, faceti tot posibilul sa nu dramatizeze lucrurile. La dumneavoastra totul se rezolva printr-o buna comunicare, o discutie indelungata. De altfel, comportamentul dumneavoastra de mediator ii ajuta mult pe copii dumneavoastra si ei invata foarte devreme importanta dialogului. Simtul umorului, spiritul intotdeauna curios, sunt doua atuuri foarte importante. Pe latura disciplinara nu actionati de o maniera draconiana, ci faceti totul cu o mare finete si obtineti acelasi efect.
Relatia cu fiica dumneavoastra
Preferand sa-i respectati libertatea, veti evita sa-i impuneti o anumita conduita, sperand in secret ca ea va fi totusi diferita de dumneavoastra, pentru a nu comite aceleasi greseli. Este aproape sigur ca in viitor fiica dumneavoastra va avea nevoie sa vi se confeseze si in acel moment va trebui sa va aratati mai exigenta decat in trecut, chiar daca va va fi greu. Astfel ii veti putea aduce un plus de sustinere de care ea are nevoie. Evitati sa va faceti reprosuri pentru orice si spuneti-va mai curand ca o faceti pentru binele ei.
Relatia cu fiul dumneavoastra
Ii respectati libertatea, deci nu ii impuneti nimic.Considerati ca acordarea increderii este cea mai buna modalitate de a-l face sa fie responsabil si ca este bine sa-l tratati ca pe un adult. Cu toate acestea, uneori este necesar un mic sfat amical, nu uitati ca sunteti mama lui si pentru el asta reprezinta ceva. Este agreabila o relatie prieteneasca, dar nu trebuie totusi exagerat pentru ca exista pericolul efectului contrar de a va pierde complet autoritatea. Prin urmare, este necesar uneori sa aratati severitate pentru ca el sa nu isi piarda reperele.

Kittie spune:
Bre, horrorscoapele astea sunt facute pentru mine! Clar! De cateva zile-ncoace se confirma aproape tot ce se-ntampla :( kiar de nu-s lucruri bune...
eh, asta e! Viata continua!
Btw - nu-i placut sa stii ca esti "altfel" decat celelalte? mame? :D

doinabita spune:
Si eu sunt geamana,sunt nascuta pe 24 mai,si ma regasesc profund in horoscoapele astea,pot sa ma alatur voua?daca nu ma primiti,ma retrag finut.astept cofirmarea voastra.
bita doina

Luna75 spune:
Doina,dar de ce sa te retragi?Bine ai venit si sa intri cat mai des pe la noi.Mihaela te va trece in mod sigur pe lista gemenutelor.
Esti o Gemenuta autentica? adica te regasesti exact in tipologia Gemenilor sau esti putin diferita?
Kittie,va rasari soarele si pe strada noastra..nici eu nu stau pe roze...dar astept "raza de lumina".

Luna75 spune:
HOROSCOPUL ZILEI
Un abuz financiar va poate da peste cap bugetul, deci fiti atent pe ce aruncati banii. E posibil ca o neatentie mai veche sa-si arate acum urmarile neplacute, in fata unui impas financiar destul de greu. Nu va aventurati in cheltuieli prea mari si nici nu va jucati cu banii, pentru ca ar putea aparea mai tarziu un moment in care tare veti avea nevoie de acei bani!