Zodia gemenilor (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Ce noroc pe tine ca ai ce pune pe iarna, tare mi-ar place si mie o gradina, cred ca te relaxeaza foarte mult.
Te astept maine la o cafea
Cat despre soti, eu sunt singura, gemanutul meu e plecat in Franta si sambata avem un an de la nunta, cdeci singurica, dar vine el acasa mancel mama de gemanut
o noapte frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Am venit de mult la cafea dar merge netul prost, nu se incarca, o sa vorbesc cu firma de net si daca nu iau masuri ca de promisiunile lor m-am saturat ma schimb la alta, caci doar platim...Sper sa ai o noapte romantica asa cum planuiesti...Dragostea ne tine alaturi!na ca iar cade netul...revin...ma duc sa vorbesc cu astia ca ma enerveaza la maxim...

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by Bysko

Buna fetelor!Sunt si eu o graviduta[de fapt o gravidoaie :)]care a descoperit forumul de o zi -ieri am stat toata ziua pe net intepenita pe scaun(nu pot sa stau intinsa ca ma dor toate cele).Aaa,si cel mai important amanunt este ca sunt si eu o geamana!Can i join the club?

Bine ai venit printre noi, da-mi z/l/an nasterii sa te trec si pe tine pe lista noastra..
sarcina usoara in continuare...cate luni ai???

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Iata si horoscopul pe astazi:

18 august 2006

Aveti tendinta sa va supraestimati puterile. Nu fiti încapatânat si nu fortati lucrurile!

Daca nu va temperati orgoliul, riscati sa va certati cu prietenii si cu familia.

Acordati mai mult timp odihnei!

Parerea mea despre horoscopul de azi:

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."

Mergi la inceput

Eu vreau horoscopul lui luna, ca mai nou totul e aiuerea in horoscop.
Mai fetelor, va doresc o zi frumoasa tuturor.
Maine am un an de la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Horoscopul are dreptate in ceea ce ma priveste!
Hai sa va pun si eu un horoscop al zilei! olim, sa nu dai cu rosii daca nu-ti place! Casa de piatra in continuare! Sa fii fericita!

HOROSCOP 18 AUGUST 2006

Vei putea sa faci progrese din punct de vedere profesional. Stai de vorba cu angajatii daca vrei sa-ti promovezi obiectivele. Nu le permite colegilor sa exercite asupra ta presiuni.

www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Bai tzuni a fost o gluma doar, sper ca nu te-ai suparat prea tare.
Oricum cum nu lucrez inca, nici asta nu merge la mine
O zi frumoasa sa aveti toate.

Mergi la inceput

Olim, stai linistita! Si io glumeam!

Va mai pun o chestiune, ce-i drept, referitoare la toate zodiile:

Slăbețte după zodiac

Berbec
Consuma fructe si legume rosii. Dimineata un pahar de suc de portocala rosie, iar la amiaza unul de tomate iti vor accelera metabolismului.

Taur
Ețti o adevarata gurmanda si ai tendinta de a te ingrasa. Evita mincarurile grase, fructele dulci si, mai ales, prajiturile.

Gemeni
Renunta la chipsuri si covrigei in favoarea salatelor asortate, orez, porumb sau grau încoltit.

Rac
Punctul tau sensibil este digestia. Opteaza pentru o dieta bazata pe legume fierte si supe de zarzavaturi.

Leu
Ețti pasionala in tot ce faci, iar modul de a manca nu face exceptie. Redu cantitatea de carne consumata.

Fecioara
Ar fi bine sa consumi mai multe legume bogate in fibre, care te ajuta sa elimini toxinele.

Balanta
Tendinta de ingrasare este accentuata, in cazul tau. Pentru tine sunt indicate dietele care au recomandari fixe.

Scorpion
Dietele mai lente, care contin alimente mai consistente, de exemplu carne, legume de toamna ți fructe uscate, iti sunt recomandate.

Sagetator
Dietele care contin fructe si legume iti sunt pe plac. Insa, pentru a elimina toxinele, nu ocoli legumele amare.

Capricorn
Prioritar pentru tine trebuie sa fie consumul de alimente bogate in vitamina C, oligoelemente si minerale.

Varsator
In cazul tau, problema slabitului este mai mult la nivel psihic. Nu neglija consumul de alimente bogate in magneziu si zinc.

Peste
Lamaia, verdeturile, pestele si carnea sunt alimentele care trebuie sa fie baza regimului tau alimentar

La mine se potriveste la marele FIX!

Luna, pe unde esti?

_

Mergi la inceput

Mai tzuni, da nu se potriveste nici asta la mine.Tu chiar razi de mine.
CHIAR NU IMI PLAC COVRIGII SI CHIPSURI, NICI NU MAI STIU DE CAND NU AM MANCAT.
Am sa ma apuc sa caut alt horoscop pentru azi, revin cu amanunte

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olim

Mai tzuni, da nu se potriveste nici asta la mine.Tu chiar razi de mine.
CHIAR NU IMI PLAC COVRIGII SI CHIPSURI, NICI NU MAI STIU DE CAND NU AM MANCAT.
Am sa ma apuc sa caut alt horoscop pentru azi, revin cu amanunte

...pai, lasa-mi-le mie! Ca io mi le-as injecta si intravenos. Sunt dependenta de chipsuri! Alt viciu n-am!

_

Mergi la inceput