Mamici de ianuarie - februarie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 4
bits spune:
na ca acum am vazut ca l-am mancat pe c-ul de la ecografii.deh foamea asta de gravida!
octy
12,KENZO(1nov 2004)
aelita spune:
Nu mai zic traiasca Japonia,atunci!
Eu credeam ca iti intra in asigurare toate vizitele.
Pai asa le convine sa te cheme mereu...
bits spune:
mey aelita da vad ca esti "luata in evidenta" la mamici de nov-dec 2006.nu te poti hotara carui grup sa te alaturi
?
octy
12,KENZO(1nov 2004)
megbeng spune:
buna dimineata tuturor!
si eu m-am trezit vesela nevoie mare! noaptea asta nu am mai facut curatenie si nici cumparaturi..ci am dat licenta 
abia ce ma linistisem cu saptamanile, dar uite ca discutia a reinviat, si m-am trezit cu o noua intrebare existentiala: daca am 7s si cateva zile, la odisee citesc saptamana 8?
ca la masuratori la cele 2 eco de pana acum (azi merg la a 3a, cu mari emotii) v-am zis cum a fost: la 4s si 4 zile s-a uitat in tabelul de 4 sapt, iar la 6s si 4 zile s-a uitat la 6 sapt..probabil ca azi o sa se uite la 7, ma gandesc..
bits, o stii pe DANDUSH? si ea e mamica din japonia si a gandesc ca aveti un grup al vostru, nu?...chiar, ce multe ecografii ai! la 7 saptamani cat masura bebele tau? activitatea cardiaca ai si auzit-o?
vine bebe!
ruxi spune:
'Neata burtici dragute,
ralu - multumesc de aprecierile la adresa scumpei mele si a burticii celei noi.Da, intradevar e maricica,si eu ma mir, cred si fiindca e sarcina a doua. Plus ca eu sunt si mica de inaltime si cred ca la noi cele mici se vede mai repede burtica. Dar ma bucur ca inca nu-mi arata nimic in plus cantarul.
aelita - eu ma simt o mica-mica idee mai bine...si abia astept sa vina joia viitoare sa ma duc la eco la Iosup. Ma gandeam ca pe langa sot sa o iau si pe cea mica....sa vad
brigardia - la 12 saptamani inca nu se face eco morfologica, si la cmu la Iosup costa 2 milioane. Incepand cu 14, poti face eco morfologica, si costa 2,9 milioane. Dar cel mai sigur iti va zice Iosup, depinde si de marimea bebelusului, poate e mai mare de 12 sapt si atunci va putea sa-i masoare si toate alea.
dolphin9913 - eu sunt la a doua sarcina si parca, parca am si eu niste miscari prin burtica. Nu cred totusi ca il simt pe bebe miscand, in primul rand ca e prea devreme, plus ca ce simt acum parca e diferit de ce am simtit prima data: adica la prima sarcina prin saptamana a 20-a, am simtit ceva ca o fluturare, ca o adiere, iar acum nu simt asa, cred totusi ca sunt ceva anse intestinale.
Eu cred ca fiind la a doua sarcina si cunoscand deja senzatia voi putea sa simt, sper eu, de pa la 16 saptamani.
pupici la burtici!![]()

Ruxi 11+ si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
Burtica 25 iunie
ruxi spune:
Hm...acum am observat, ce s-o fi intamplat cu cele 4 stele rosii ale mele si cu titulatura de membru senior?!?! stie cineva?! ca vad ca m-au transformat in membru junior si numarul de mesaje e mai mic decat cel care-l aveam cu vreo cateva sute....![]()

Ruxi 11+ si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
Burtica 25 iunie
anis spune:
'neata...
Ruxi ca bine ai zis.Si eu simt de parca sunt miscarile de bb.DAr mai mult ca sigur sunt intestinele.
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
oana_bucur spune:
Buna dimineata,fetelor
Vad ca durerea de gat se tine scai de mine...o trece ea la un moment dat.
Mai stie cineva ceva de Aiska!? N-am mai auzit-o de ceva vreme buna.
Nu-mi place caci mi s-au cam disipat poftele...macar inainte imi mai asiguram si eu cate ceva de mancat...sambata la nunta ma pocnise...de fapt ma trezisem cu ea...pofta de slanina cu ceapa (eu care nu mananc asa ceva). Mai aveam un pic si ma milogeam de ospatari sa-mmi faca rost. Pana la urma am mancat a doua zi la socrelii mei si bineinteles ca mi-a picat tare bine. De atunci nimic...si din pacate nu mai stiu ce sa mananc...fructele le mananc in fiecare zi ...insa ceva de mancare realmente mananc maxim o data pe zi. Si nici macar nu am greturi care sa ma innebuneasca...pur si simplu nu mai gasesc ceva ce mi-ar placea sa pap.
As spera sa nu fiu parca toata sarcina asa...
Eu si Noi
10+
marinar spune:
buna
ieri nu am rezistat si m-am dus la dr, asta ca sa ma linistesc eu ca bb e bine si ca intepaturile din zona ovarelor sunt ok. si asa a fost, l-am vazut pe bb care creste frumos: la 11 sapt si 3 zile (atat arata ieri ecograful) are 49,4 mm, bataile inimii sunt ok, bb face tumbe prin burtica. din pacate nu stiu ce a facut asistenta pt ca i-am dat un card sa-mi inregistreze filmuletele si cand am ajuns acasa nu aveam nimic. bine ca le pastreaza dr in calculator.
anis si eu mi-am facut programare la Iosup, merg pe 3 august la CMU- voi avea tot cca 15 saptamani. sper sa vada ce este.
Marina
11+
criss68 spune:
Buna dimineata,
Citindu-va pe voi, mai ales conversatia nocturna, parca mi-am mai ridicat starea de spirit. La mine a mai trecut o zi grea care a culminat azi noapte pe la 1,30. Am
pentru a 3-a oara cred aseara, nici nu prea mai aveam ce, dar in urma efortului depus la sfarsit am sesizat o sangerare vaga (o urma roz pe chilot). Sunt deja tare speriata, nu stiu ce urmeaza. Voi ati mai auzit asa ceva? Poti pierde o sarcina de la prea mult vomat? Ca in rest nu fac absolut nimic, stau numai in pat. Adica mai fac eu cate ceva, dar minimul necesar.
Va pup,
criss
11+