Mamici de ianuarie - februarie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 5
oana_bucur spune:
Ruxi, Anis...de ce n-ar fi chiar zburdalnicia bebe-ului!? Caci inteleg ca la a doua sarcina corpul este mult mai sensibil la dezvoltarea fatului...se dezvolta mai rapid in culcus potrivit (nu trebuie sa va mai zic ce diferenta majora e intre burtile celor la prima sarcina si ale voastre ptr aceeasi sapt de sarcina)...iar voi simtiti totul mult mai repede. Nu e asa!?
Anis care e diferenta intre o ecografie normala si una morfologica...ce se vede in plus?
Eu si Noi
10+
megbeng spune:
ruxi, s-au facut diverse modificari la forum, vezi daca ai timp discutiile de la "generale" / "modificari la forum"..au colorat diferit stelutele si se acorda la un alt numar de mesaje
oana, vai, daca ai sti si mie ce pofta imi e de slanina..da mi-era rusine sa zic!
sotul meu o sa mearga la tara, la bunicii lui si tare l-am rugat sa-mi aduca o bucatica de slanina "adevarata"
ok..eu nu mai merg azi la eco..m-a sunat dr ca e plecata din bucuresti...o sa fac o eco peste vreo saptamana in suceava, ca acolo o sa fiu...
vine bebe!
oana_bucur spune:
Megbeng scumpa...de ce sa-ti fie rusine!? Niciodata...cu ceea ce simti sau gandesti tu...asa-mi pare corect. E treaba exclusiv a celorlalti cum rezoneaza la ei.
Saptamana trecuta am mers la un restaurant cu specific romanesc unde ne-au adus la inceput jumari si ceapa rosie. Cu tot cu greata am dat jumate de farfurie gata imediat. Crd ca bebe-ului astuia ii place tare grasimea caci eu nu am agreat-o niciodata. Important e insa ca mi-a picat bine.
M-am trezit sa o spun caci ma gandeam ca sunt sanse minore "sa indemn pe cineva la poftit" de grasimi, mai ales avand in vedere perioada.
Eu si Noi
10+
megbeng spune:
oana, dupa ce m-ai provocat cu slanina, acum continui cu jumarile, eh? mai si cat de dietetic mancam inainte..sa nu vad grasime, nu alta
marinar, bine ca esti linistita...cred ca dupa ce intram in trimestrul 2 ne linistim toate..
criss, la efortul de voma, mai ales "pe gol" se incordeaza o multime de muschi abdominali si e posibil ca uterul sa fie putin presat..si pe mine ma cam durea burtica de fiecare data cand vomam mai "fortat" si fara sa am mancare in stomac...daca e mai serioasa problema, cred ca ai putea lua un metoclopramid, daca iti zice si dr tau..nu cred ca pierzi sarcina totusi de la varsaturi....
vine bebe!
oana_bucur spune:
Intrebare: de cand cu durerea nebuna de gat iau propolis C (cam cate 3 pe zi). Din cate am citit pe aici n-ar trebui sa fie o problema...stie vreuna din voi altfel?
Eu si Noi
10+
bits spune:
megbeng dincate imi aduc aminte avea 18mm bebe la 7 sapt.cica e fff important ca la 7sapt sa aibe activitate cardiaca,de asta m-a chemat doct saptamanal.bafta la doctor astazi!sa vii cu vesti bune!
oana si eu a poftit la slanina cu ceapa.la mine a fost mai greu pana am gasit-o dar si dupa aceea spuneai ca nu am mancat de cand m-am nascut.nu m-am lasat de ea pana nu am terminat-o.
criss saracuta de tine!stiu prin ce treci.eu ma tineam cu mana de burta la prima sarcina pt ca si mie tot asa imi era frica sa nu se deslipeasca placenta de la vomat.si sa stii ca asa e sunt antrenatii toti muschii abdominali in timpul 
octy
12,KENZO(1nov 2004)
ancamini spune:
am o fetita de 2 ani si jumatate si mai asteptam unul in 15 februarie 2007. nu-mi vine sa fac nimic de somn si de greata
megbeng spune:
bits, multumesc de raspuns...la dr nu mai ajung azi, ca e plecata din oras...activitatea cardiaca era vizibila la 6s si 4 zile (deci din a 7a sapt
)..asa ca sunt optimista si incerc sa nu ma intreb de 25 de ori/zi daca ii mai bate inimioara...atata timp cat nu ma doare burta, nu sangerez si am simptome de sarcina, probabil ca e ok
si apropo dde simptome..eu de dimineata ametesc...da stiti cum? merg tinandu-ma de pereti! voi ati avut ameteli? oricum, doau rele (greata si ametelile) da si una buna: sanii, frate!!! sa stiti ca in curand eu o sa dau in narcisism!!!

vine bebe!
oana_bucur spune:
Megbeng...esti dementiala. Si mandrul meu e hipnotizat de noua infatisare a sanilor mei.
Cat despre ameteli...noaptea, cand merg la toaleta, si dimineata incerc sa ma ridic mai incet din pat si de tinut tot de pereti ma tin. Parca sunt buimaca.
Imi vine sa te mananc...dureaza "o vesnicie" sa trec de lista imensa de fiecare data cand scriu raspunsuri si vreau sa vad ultimele postari.
Eu si Noi
10+
megbeng spune:

pentru listutza..chiar nu mi-am pus problema ca se creeaza un asemenea inconvenient, vazand ca asa-s toate listutele de gravidutze..am zis ca e o mica greseala la noi
si ca sa nu sariti la mine prea rau, va dau un link de sa radeti cu lacrimi:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60962&whichpage=1
vine bebe!