Mamici de ianuarie - februarie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 3

bits spune:
aelita am inteles.poate sunt si eu cu capsa pus din cauza hormonilor si am luat partea rea a msj-ului tau.daca am fost prea dura ,scuze
.apropos:tu de ce nu dormi la ora asta?ai insomnii sau te-ai dat pe ora Japoniei?
octy12,KENZO(1nov 2004)

aelita spune:
Nu dorm ca m-ai trezit tu .
am glumit.
pai eu stiu ce parte rea a mesajului ai vazut tu ?
Mai am o prietena in JAponia si o astept sa imia duca orez.
Ca mi-a zi ca sunteti satule pe acolo,dar eu nu ma mai satur .

aelita spune:
Brigadria Bine ai venit !!!
ca am uitat sa iti spun..
despre ecografie si pret,or sa te lamureasca fetele cand apar ,
ca ele stiu mai bine.

dolphin9913 spune:
buna dimineata burticute
astazi vad ca sant bine dispusa si am chef de vorbareala
de simtit ma simt bine chiar de la 11 sapt am uitat de greturi in schimb mananc la greu , am sa ma fac dubla
SIMce mai faci? cum te mai simti?
Am o intrebare pt mamicile la bb 2 , voi ati simtit ceva in burtica ca si cum ti-ar fi miscat bebelicu? eu am simtit mai ales cand stau intinsa pe spate ? voi ce parere aveti? Am inteles ca la bebe 2 misca mult mai repede. pupici
MAMI12+cu YULIA ( 2002)si BEBE

aelita spune:
dolphin , japonia e la putere la ora asta !
neata si e super ca te simti bine !!
lasa,si daca mananci,ce?poate ca nu te faci deloc dubla.
Ma uit la ecografia ta de la 10 saptamani,si e atat de clar bebele !!
Dar asa dese ai facut tu ecografiile?It fac asa repede programari?

dolphin9913 spune:
Aelita pana la 10 sapt ma chemat din 2 in 2 sapt iar acum la 4 sapt , urmatoareaecho va fi pe 18 luna ceeasta si deja mi se pare ca a trecut un veac , sincer nu mai am rabdare e prea mult, numar zilele offf ce greu trece .
cu yulia la fel p ca nu a fost probleme in sarcina ma chema din 4 in 4 sapt.
pe yulia am nascut-o la 36 de sapt si mi-e ca si la bb 2 tot asa o sa fie sa vedem acum.
Aelita dar tu chiar nu ai somn ? ai grija de tine si bebe si odihnestete ma duc sa-mi fac un dus ca mi-a venit de balaceala
MAMI12+cu YULIA ( 2002)si BEBE

aelita spune:
Super ca te cheama asa des !
Pai eu dorm in reprize.Si am marele noroc ca nu trebuie sa ma trezesc dimineata devreme.
Se aduna destule ore ,in final,deci odihna e destula.
Doar ca la ore aiurea.

aelita spune:
Traiasca Japonia !
Ia uite,ai si tu 5 ecografii !!!! Si minunate!Sa-ti traiasca si sa te bucuri de bebe !
Mie ,cinci ecografii,nu o sa imi faca nici pana cand nasc..

bits spune:
multumim!dap ce banii nostri nu trebuie sa intre in buzunarul lor.poimane sunt programata pt a 6-a.sper ca dupa asta sa ma cheme la 1 luna ca m-am saturat sa ma plimb pe la spital.
in Ro care e pretul unei ecografii?la noi e in jur de 40$ si nu sunt suportate de casa de asigurari.ca sa nu mai vb ca atunci cand trebuie sa ne ia sange platim intre 80-100$.
octy12,KENZO(1nov 2004)