Piticodromul de sept-oct 2005 (129)
Raspunsuri - Pagina 8
gabiarama spune:
Fetelor , problema mea e alta .Am acum 2 copii "kkciosi" si taaaaare mofturosi .Am fost cu ei alaltaiei la dr . si doar Mihnea avea putin rosu in git .Ei nu fac febra , ci doar scaune moi insa nu chiar atit de dese . De ex. Tudor a facut aseara chiar tare ,ca s-a si scremut , iar dimineata a facut asa de moale si de mult ca ii iesise si din pampers si murdarise cearsaful .Iar Mihnea , nu exagerez , dar a facut dimineata jumatate de olita de pipi combinat cu kk moale . Si de vreo 4 zile bea numai ceai de menta .
La Tudor am facut greseala sa ii dau aseara si dimineata lapte
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
Ioana75 spune:
Norina, sanatate multa mamei si socarei! Ma bucur sa aud ca tu si Teodora sinteti bine.
Ruxandra, exact pe teoria aia ma bazez.
Drept sa va spun, daca as sta sa ma gindesc oleaca, poate ca imi doresc inca o printzesa, dar stiu sigur ca sotul vrea si un baiat, asa ca il ajut si eu cit pot sa ajunga si un Y la tzinta.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
codruta_grg spune:
Sa va zic ce am patit: am pus 2 suzete si 3 tetine la fiert si am zis ca intretimp sa o imbrac pe Petra sa plecam afara. Si am plecat afara. Au vebit ai mei dupa cca o ora si era un fum in casa....Am uitat pe foc suzetele si tetinele . Era sa dau foc la casa . Si gazul era stins. De intra tata cu o tigara aprinsa cine stie ce catastrofa de putea intampla. Asa ca vedeti......nu incercati si voi sa faceti prea multe o data, ca patiti ca mine. (PS: inainte eu reuseam sa fiu un mic Napoleon, acuma, d ecat am nascut nici 2 lucruri nu mai pot face deodata-cred ca trebuie sa ma reapuc de servici)
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
b_irina_c spune:
Codruta bine ca nu s-a intamplat ceva grav!
Mai dragelor voi ce mai dati seara la copilasi sa pape? Ca al meu nu se satura. Se scoala de 2 ori sa pape noaptea. El papa pe la 7-8 iaurt, branzica cu paine (ca mamaliga nu-i mai place) sau orez cu lapte, dar e clar ca nu0i ajunge. Oare sa-i dau inca o mancarica sa ca la amiaza?
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
maddy77 spune:
Buna fetelor,
Ioana,Gina bafta la facut baietei!
Kidd,Roxi,Nadana felicitari pentru progresele copiilor!
Gabi,tare misto povestioara,naspa cu kk copiilor...eu stiu cum e,ca de 10 zile tot la regim e copilul si degeaba.Azi iar a facut kk moale si verde,dar cred ca e de la dintisori.Nici nu mai stiu ce sa-i mai dau sa pape.
Cge,i-a placut Nanul lui Ancuta?
Fetelor,ma dispera diareea lui fii mea..nu pot sa-i dau nimic de mancare,nici fructe ,nici iaurtel..nu mai vrea nici lapte cu cereale de orez.
Ieri cand o dadeam cu calgel, am mai gasit un coltisor la celalalt incisiv lateral.Sper sa iasa toti mai repede,ca sa scapam odata de chin.
Copii vostri au facut diaree de la dintisori si cat dureaza?Cu ceilalti 2 dinti nu am avut in schimb nici o problema...
La capitolul performante:merge tinuta de manute si singurica la marginea patutului,se ridica in fundulet,se taraste...nu merge de-a busilea,zice ma-ma ta-ta,ga-ga,da-da,ba-ba si in rest canta pe limba ei.
alinam spune:
neata la pranz!
iar am de recuperat, pana atunci va invit sa vedeti poze de la munte si mare
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
b_irina_c spune:
Maddy smecta i-ai dat? Daca vrei iti zic cum i-am dat eu fortat medicamentele, ca de buna voie nu le papa Mie Calapod mi-a zis ceva de genul ca simtomele de iesit dinti nu se prea modifica de la un dinte la altul
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
miflore spune:
Buna zane de iulie!
Oare s-a scurtat ziua? ca eu nu mai am timp nici sa ma duc la wc ca omul...
Sa va spun chestie interesanta: fi-mea doarme maxim o ora toata ziua, uneori doar juma de ora; nu stiu ce sa fac; ce sa fac?
Ca nu pot recupera nimic si sunt la capitolul 125!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Carmi spune:
Codruta, bine ca sunteti ok cu totii, nu e de glumit cu treaba asta. Vara-mea a uitat cartofii pe foc (vb la telefon)si s-a trezit cu juma de bucatarie arsa, arsuri pe fata, maini, bine ca acum i-a trecut orice semn. De atunci, imi pun mobilul sa sune cand am ceva pe foc, asa de tare m-am speriat.
Era un reportaj pe la tv cu o familie care avea 10 baieti...de la al doilea in speranta ca va veni si o fetita...dupa 10 copii s-au hotarat sa se opreasca. Eu parca as mai vrea numai unul, daca s-o mai intampla, fie ce-o fi, sanatos sa fie.
Fetele care ati avut cezariana, voi mai simtiti ceva ciudat in zona taieturii? Sa fiu mai explicita, azi m-am apucat de facut abdomene, adica in premiera de cand am nascut, si cum ma chinuiam eu acolo (chin a fost, nu gluma), simteam ca ma deranjeaza ceva pe la burta, jos. Nu era o durere mare, da ceva sacaitor.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
ancris spune:
Gata fetelor..ieri am fost la dct..si BB e acolo..avem 5 saptamani. Binenteles ca o vom lua de la capat cu analize...ecografii..vitamine si ce e mai important...mancatul dimineata pe care in ultima vreme nu prea il agream.Acum BB ma obliga. Dct a fost foarte haioasa si mi-a zis ca la 1 cm cat are BB acum ea vede clar ca e fetita.
Cam atat cu stirile de azi ca trebuie sa si muncesc..
Ana Maria Radu-Cristian si BB