Piticodromul de sept-oct 2005 (129)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Alina, frumoase pozele. Mi-a placut diversificarea cu cartofi prajiti, la noi a fost cu doua bucati chipsuri. Tare draguti sunt piticii la mare, abia astept sa plecam si noi si sa-i fac multe poze lui Fabiano.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ralucuta, sper ca e rezolvata problema cu gipsul fetii, am citit ca dureaza vreo 3 saptamani si cum era jumatea lui iunie s-a cam facut suma; sanatate multa multa!!!
Anto si Vera, cu mare intarziere, felicitari pentru crestinare!!!
Si pupici multi c-am citit ca mi-ati dus dorul!!! Si eu voua! Kid si Simo74 si Carmi si si si!
Nanadana, ce mai face Antoine? Speram ca bine!!! Ana a fost fidea, ai vazut ca s-a jucat numai cu fetite si i-a dus dorul! Multi !

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

si de la noi azi. In primul rind "La multi ani!" copilasilor care azi mai implinesc o lunita! sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!

Aseara am fost putin tristi pentru necalificarea Portugaliei, asta e, ghinion! Oricum Alberto care a invatat sa si aplaude, i-a aplaudat si inainte si dupa meci. Si noi tot cu Italia tinem in finala!

Am citit ca ati scris despre sexul bebeilor, vai cind imi aduc aminte cu cita "disperare" voiam sa am baiat ma si bufneste risul acum. Sotul care dorea mai demult decit mine sa avem un bebe, nu se agita cu asta dar eu il innebuneam ca eu vreau doar baiat....Am pus si pariuri cu frate-miu si cumnata-mea eu spunindu-le ca simt ca e baiat si am cistigat. Acum privind retrospectiv ma distreaza toata povestea asta mai ales ca ma si documetasem serios despre cum sa ai baiat!

Sa aveti o zi buna in continuare si salutari de la noi,

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Codrutahai ca era sa faci o nefacuta. Si eu eram un mini-napoleon inainte de nastere, dar ma jur ca acum neuronul meu se zbate intre viata si moarte

Alinam de exceptie "puiul de morosan"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

MADDY imi pare rau ca nu s-a rezolvat cu kk...ai incercat sa ii dai calciu carbonic? Se pune in ceai sau in mancare cate un varf de lingurita dimineata si seara.
Eu i-am mai dat si smecta 1/2 plic dimineata , 1/2 seara si hidrasec 2 plic/zi. Laptele il preparam cu mucilagiu sau ceai de menta in loc de apa.
Sper sa ii treaca repede

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Codruta,bine ca au venit ai tai si totul e bine!

Irina,recunosc ca de ieri nu i-am mai dat smecta,nu a vrut sa-l mai bea,il puneam in ceai.Tu cum faci?N-am stiut faza asta cu dintii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Maddy, tinem pumnii sa va reveniti cu burtica.
Banana poti sa ii dai, ii strange burtica.
Felicitari ptr perfomanta.

Ancutei i-au iesit primii 2 dinti pe nesimtite as zice, si la astia de sus e durere mare. Nu prea mananca mancare si mai e si maraita.
Asa zice bona.
Mie mi-a mancat aseara un borcanel de 200g de la Nestle cu orez cu lapte si fructe.

Da, Ancutei ii place Nan-ul, multumim de intrebare.
M-am mai linistit si eu.

Ana Maria, ce frumoasa semnatura ai
Ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe2.

Codruta, bine ca a fost numai sperietura.

Sa va spun ca si eu am uitat o data ouale la fiert. Era Victor mai mic.
Si in bucatarie se auzea : 'bob-boc'.
Victor auzea ceva ciudat si imi spunea ca e vrajitoare la bucatarie. Eu ferm convinsa ca nu.

Bine ca intr-un final, am cedat si m-am dus sa vad daca e vrajitoarea sau nu, si asa am oprit aragazul.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Fetelor, ati promis ca sariti cu intrebari pentru dr Calapod. Azi la 18.30 ma duc cu fata la controlul de 9 luni, ca azi e ziua ei!!! Si nu stiu cum se face ca mereu ajungem pe 6 la control, de se mira si Calapod ce punctuali suntem!

Deci...ce intreb?
Eu facusem o lista: are voie smantana si unt (ea mi-a zis la 8 luni ca nu, poate acum ii da voie)
Mai fierb/sterilizez biberoanele (sau daca o fac la 3 zile e destul de ok, sau mai bine ma las de tot ca nu are importanta)
Mai bag Vigantol vara? (Ca mi-a zis farmacista din coltul strazii sa nu ii mai dau vara, dar nu am ascultat-o)
Are voie sa manance din oala noastra sau e prea sarat?
Ce medicamente sa ii iau cu mine in vacanta? Daca e rost de antibiotic ca imi face febra, de care sa iau?
Ii pun sau nu sandalutze cand merge prin casa sau in premergator?

Ufff, mai aveam, dar nu imi amintesc. Voi ce mai vreti sa intreb, in special Ioana ca ma ameninta ca pune si ea intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Codruta. Bine ca n-ati patit nimic!
Irina, eu am ramas setata pe biberon seara, pina nu-mi zice Calapod sa schimb, nu-i dau altceva. Cam 300 gr lapte cu 1 masura cereale, la ora 8.
Maddy, multumesc. Pune-i cite un praf de Biotics Baby in biberonul cu lapte, de 2 ori pe zi. Felicitari pentru !
Alina, v-am admirat in poze.
Zino, spor la recuperat!
Carmi, foarte rar simt ceva care ma maninca la cezariana (cel mult odata pe luna) si dureaza f putin.
Ana Maria, felicitari inca o data, sarcina usoara si bebe sanatos!
Cristina, faina povestea cu vrajitoarea.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Maddy eu am aplicat metoda dupa capul meu. Am dizolvat putin praf in cca 5 ml apa in care dizolvam si glucoza sa fie mai dulce si ii dadeam cu seringa. Il prindeam si tusti tot odata. Nu trebuie sa planga sa nu se inece. E cam dura treaba, dar macar l-am tratat (pana la urma se obisnuise mititelul, ca abia mai protesta simbolic)

Ioana am uitat sa zic la 10.30-11 baga un bibe de 230 (mai mult nu vrea) de lapte cu 1-2 masuri de cereala .

Carmi si pe mine ca pe Ioana, ocazional ma mananca operatia . Ma doare daca ma calca bb pe ea cand se catara pe mine. Nu am incercat sa fac sport .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput