Sa ne rugam pt Maria lui Irinel! (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Irinel, ma bucur ca ai vesti bune. Multa sanatate Mariei, voua multa putere si lui Danut un de la Cristina!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Irinel,suntem in continuare alaturi de voi!Ne bucuram ca Maria e stabila........asteptam vesti dupa vizita la pediatru.
Pupici Mariei luptatoare si micului nazdravan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Irinel suntem alturi de familia voastra si de minunea mica Maria.Sa dea Dumnezeu sa primiti numai vesti bune.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Irinel, saru-mana ptr. vestile bune!!! Tot asa inainte! Pupici Mariucai si lui Danut, iar voua multa putere in continuare! Ai sa vezi ca totul o sa fie bine! Suntem in continuare alaturi de voi!Imbratisari calde!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Irinel, uite ca de cand nu am mai intrat pe forum nu am stiut ca s-a mutat subiectul aici si abia l-am gasit!!

Multumim de vesti si ne rugam sa fie bine !!!

Pupici multi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinel, comorilor tale. Multumim pentru vestile bune. Ma rog ca Maria sa prinda puteri si sa treceti cu bine peste aceste probleme.
Tie si lui George va doresc multa putere.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

multa, multa sanatate mariei si putere sa treceti peste toate greutatile!
atatea ganduri bune de la atatea persoane TREBUIE sa aiba si ele un efect.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

maria a avut cateva zile mai rele, a plans mult, chiar si noaptea cand de obicei doarme dusa. ieri am fost la pediatru, oricum trebuia sa ne ducem, a zis sa ii dam lactuloza sa aiba scaunul mai moale (ea cel mai rau plangea cand facea caca sau scotea gazute). eu nu i-am dat inca lactuloza si nici n-as prea vrea sa ii dau, am sunat la spital sa vad daca n-as putea sa opresc cerealele, ca ele o cam constipa si cred ca ii dau si gazute.
in rest, vesti bune, a luat in greutate, are 5.12 kg si pediatrul zice ca si in lungime a luat 1.5 de data trecuta, deci in 2 saptamani, insa la ei masuratoarea nu e chiar asa de precisa, la spital folosesc un suport special ca sa ii masoare. oricum, daca acum doua sapt a zis ca vrea sa ne vada saptamanal o perioada, sa se asigure ca ia fata in greutate si lungime, acum ne-a zis sa venim abia la controlul de 4 luni, cand trebuie sa faca si niste vaccine. eu cred ca asta inseamna ca pe moment e multumit de dezvoltarea ei.
acum avem alte emotii, ne-au chemat pe 26 sa ii puna tubuletul ala in stomacel si, desi ei zic ca fac tot timpul astfel de operatii si riscul nu e mare, mie tot mi-e teama. o sa fie sub anestezie generala, ceva usor, aproape cat sa o adoarma, da mie mi-e teama cu inimioara ei... o sa stea in spital cel putin 3 zile, in functie de cat de repede sa vendeca. dar dupa asta ar trebui sa fie totul mai bine, valva stomacului va sta inchisa, n- va mai deranja tubuletul de la nas, nu va mai fi pericol sa iasa tubuletul sa intre in alte parti.
acum ea e bine, ieri nu i-am dat deloc cereale si deja e mult mai linistita. da cred ca de cand cu plansul ala, a vazut ca e bine in brate... :-)
danut e bine, nu sta efectiv locului nici un moment si numai traznai gaseste de facut. mai nou a prins drag de oglinda, sta si se joaca langa ea si cu ea (da cu matura, cu masinile in ea, vrea sa ajunga la mami din oglinda sa mi-o arate si e suparat ca nu poate...).

va pup si va multumesc ca sunteti in continuare alaturi de noi cu gandul si rugaciunea

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_miruna spune:

Mult succes la spital, sa fie usor si sa stati linistiti. S-auzim numai vesti bune si Dumnezeu s-o aiba in paza pe micuta Maria. Va pupam, Mira, Miruna si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Irinel,iti doresc sa treceti cu bine peste operatie!
Haios rau Danutz cu oglinda!

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput