Sa ne rugam pt Maria lui Irinel! (2)
Raspunsuri - Pagina 4
monet spune:
draga irinel,
ma bucur si eu de vestile bune. mie imi pica tare bine sa mi se confirme ceea ce am dorit mereu de cind am aflat de problemutzele mariei: adica totul e bine, ea e un copil dornic de viata, iubitor, normal!
sigur tinem pumnii pentru 26, ziua tubuletzului. o sa fie bine. cit timp tre' sa-l tina acolo? ca banuiesc ca nu mult.... sa stii ca si maya imi regurgita (io ziceam tot laptele meu pe care cu greu i-l dadeam de la tzitza....) cu nemiluita si s-a potolit abia cam intre 6 si 7 luni. acuma nici nu-i mai trebuie babetzica, ca nu mai scuipa deloc. se regleaza ei, numa' tre' sa creasca un pic.
va pupicez pe toti patru. sa v-ajute Dumnezeu.
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Luna75 spune:
Va doresc si eu tot binele din lume si mai ales multa sanatate micutei Maria.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Anina_n spune:
Irina, ma bucur si eu de vestea ca Maria se dezvolta frumos !
Sa dea Bunul Dumnezeu sa ii mearga bine si in continuare !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn
bertha spune:
Irinel, n-am mai intra de multisor si sunt atat de bucuroasa ca Maria evolueaza bine, ca nici nu pot descrie! Tinem pumnii pt ziua tubuletului, desi sunt convinsa ca totul va fi fff bine. Il pup dulce pe Danut, i-auzi ce mandru e el in postura de frate mai mare! Pe tine te imbratisez strans-strans si te rog din nou sa ai grija de tine, copiii au nevoie de o mamica puternica si in forma.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Delfinas spune:
Irinel, ai doi bebici superbi, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi. O sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste toate astea, sunt sigura.
Sa ne tii la curent cu tot ce se intampla cu Maria.
Pozele mele
http://foto.neogen.ro/delfinas1/1
Iulia P. spune:
Irinel, ma bucur mult ca Mariuca este bine si ca totul sa mearga bine in continuare si sa gaseasca medicii solutia pentru ca fetita voastra scumpa sa aiba o viata lunga si frumoasa.
pentru Mariuca si Danut si mult curaj si putere tie si sotului tau!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (23+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Irinel spune:
Fete dragi, Mariuca e bine, putin racita (a luat-o de la frate-sau) da nu cu febra sau eu stiu ce, doar nasucul cam plin si stranutat). nu mai stiu ce sa mai incerc cu ea cu biberonul, n-are voie lapte simplu ca e posibil sa nu inghita corect si sa intre lichid in plamani asa ca trebuie ingrosat cu cereale, da contin fier si o constipa. Am gasit unele cu ceva mai putin fier da tot o constipa si plange saracuta. Da trebuie sa o incerc si cu sticluta sa nu uite sa manance. In rest, asteptam ziua de miercuri putin cam cu stres...
Danut de ceva timp e fascinat de muste ca le vede si pe urma zboara si el nu le mai vede si le cauta...si cand le vede iar e fericit "mamai, muca! mami, muca!..." Ieri a inceput iar "muca, muca..." ma uit dupa musca...gasise o furnica da el nu stia ce e aia :-) si ma omoara cu intrebari de genul "mami, unde-i tati?" "in cealalta camera" "cine?" "tati!" si o luam de la capat "mami, unde-i tati?"... uneori personajele variaza :-)
pupici la toate. rugati-va pentru Mariuca mea cand puteti, va multumesc ca sunteti langa noi tot timpul
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)
bertha spune:
Irinelu, pumnii stransi-stransi pt ziua de miercuri! Totul va fi bine, o sa vezi! Ma gan desc mereu la ghemotocul tau si sunt ff optimista.
Despre muste: si pe Darius il distreaza rau, rade in hohote cand le vede zburand prin casa. Intr-o zi mi-a spus "uite musca" si era o ditamai goanga!
Abia astept noi vesti despre Mariuca!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
anacami spune:
Doamne ajuta, sa se faca Mariuca bine!
Irinel, ma rog sa treceti foarte bine de ziua de astazi!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)