Sa ne rugam pt Maria lui Irinel! (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Doamne ajuta!

Carmen(28+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Tinem pumnii Mariei!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Doamne ajut-o pe Maria mica si scumpica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fete dragi, iertati-ma ca n-am apucat sa scriu nimic. A fost o zi tare obositoare, Maria doarme de aseara de la 8, am trezit-o doar sa ii dau si cu biberonul sa pape si s-a culcat la loc. Din pacate n-am timp acum sa va scriu in detaliu, incerc mai tarziu, daca nu, cel mai tarziu maine, promit :-))
In linii mari si esentiale, Maria e stabila deocamdata, ii scot o parte din medicatie si ii dau mai multa medicatie pentru stomacel caci are inca probleme din cauza refluxului. Vor sa ii puna tubulet in stomacel direct sa o hranim pe acolo, ceea ce mie nu prea imi place da ei au zis ca e mai sigur si nu e riscant. A luat in greutate, are 4.920, la lungime cica a crescut cam putin de la nastere da e proportionata si o sa vedem in continuare, am inteles ca ei urmaresc mai ales cresterea in lungime deocamdata.
Va pup cu drag si multumesc pentru rugaciunile si gandurile voastre bune

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Bravo!!!! Pupici Mariucai somnorici luptatore si puternica!!!! :)
Irinel, saru-mana de vesti. Stiu ca n-ai timp (mii de multumiri ca totusi iti rupi din timpul tau pretios), dar te rugam sa ne dai scurt de stire, de genul: "Mariuca e bine, creste si noi suntem fericiti!" ... sa nu ne mai facem griji! :)
Si ai sa vezi, totul o sa fie bine, Maria o sa creasca si in lungime sa-i multumeasca si pe doctori. Cred ca ptr. voi n-ar fi frumos tubuletul, dar poate stiu mai bine doctorii ... Mariuca trebuie sa creasca mare!!!! Va imbratisam tare, tare! Pupici si lui Danut! El ce mai face? Doamne ajuta in continuare! Suntem cu gandul la voi!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Pupam dulce pe Mariuca cea puternica si pe iubitii ei parinti! Irinel, ma bucur ca ingerasul e bine, stai linistita, Dumnezeu e alaturi de noi si o vegheaza pe micuta ta iubita.
Vorba Irinushei, din cand in cand daca scrii "suntem bine", o sa-ti multumim de un milion de ori si o sa fim mult mai linistite. Detalii dai cand poti, daca poti.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mami Irinel gandul meu bun este in continuare alaturi de voi si citesc ori de cate ori ne poti da vesti despre puiul nostru mic. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa faca o minune, asa cum numai El stie, si sa dea peste cap toate statisticile si toate previziunile medicilor, iar Mariuca noastra draga sa ajunga a ne scrie singura pe DC.
Va imbratisez cu drag!

Simona 11+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Irinel, mamica draga, sunt vesti bune... sa fie bine si de acum inainte!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Irinel, multumim pentru vestile bune. Pupam micuta luptatoare si pe voi toti. Multa putere si curaj in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fete dragi, scuze, am promis ca revin cu detalii, da chiar n-am timp. Dar dupa cum spuneti si voi, cel mai important lucru e ca Maria e stabila deocamdata. Saptamana asta trebuie sa fac programare la pediatru din nou, sa vedem daca a mai luat in greutate si lungime. Si dupa ce medicatia isi face efectul deplin sa incercam sa ii marim cantitatea de laptic. Ne cam luptam cu constipatia si colicile, da in rest, e tare cumintica, doarme bine noaptea.
Danut e fericit, vrea des in brate da in rest face numai tampenii. Insa ce e mai important, rade tot timpul, asa ca eu cred ca e fericit. Vrea sa ii dea el Mariei biberonul, suzeta, sa o ia in brate, sa o pupe...Vorbeste o multime acum si e tare dragalas cum le poceste.

Pupici la toate si la puii vostri scumpi

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput