Sa ne rugam pt Maria lui Irinel! (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna Irinel!
Ce ma bucur ca Mariuca e bine.Imi era teama sa intreb la fete de voi daca mai stiu ceva, da am intrebat si DianaR nea dat lincul incoace, ca eu de cind nu prea cu net nu stiam unde sal gasesc si daca mai este.
Sa de bunul Dumnezeu sa treaca Mariuca cu tarie aceste clipe grele ale vietii si sa aiba o viata frumoasa.Voua sa va dea putere sa o sustineti.
Mariucai de la Natalita-Elena si de la mine.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Irinel pupici multi la printzesa ta draga, nu-l uit nici pe printzisorul Danut.
Ai grija de tine si multa sanatate Mariei.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Irinel multa sanatate si pupici dulci pentru ciresica ta..de fapt a noastra!! speram ca lucrurile sa mearga foarte bine in continuare!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fete dragi!

Ma coplesiti cu mesajele voastre frumoase pentru care va multumesc mult. Tare rau imi pare ca n-apuc sa va scriu mai des...

Joi, pe 28 am fost la cardiolog. Drept sa spun asteptam ziua asta cam stresata. Am observat ca MAria are mereu probleme cu respiratia cand incercam sa ii marim volumul de lapte si practioc mananca tot cama cat manca la 3 luni. Asa ca ma gandeam ca poate starea ei s-a inrautatit. Din fericire vestile sunt bune deocamdata. Cardiologul era multumit, chiar zambea, a zis ca e ok. Ne mai ducem abia in ianuarie la control, ceea ce inseamna ca nu e ingrijorat pe moment de starea ei. Pe de alta parte am doscutat si cu tanti care ne da sfaturi referitor la mancarica pe cale orala si am primit unda verde sa o incerc din nou cu biberonul cu lapte si chiar la san. Ea pana acum avea voie doar lapte ingrosat cu un gel special da nu prea ii dadeam ca vomita de cele mai multe ori, cred ca gelul ala nu ii cadea bine. Nu am crezut ca ma vor lasa sa o mai pun la san vreodata, sunt incantata si putin speriata. Am incercat azi da n-a vrut sanul, nu prea ii place ei sa stea in pozitia aia, plus ca probabil a uitat de 4 luni ce e aia san. Acum papa cartof dulce ceva mai bine si saptamana urmatoare o vom incerca iar cu cereale, care ii plac da o constipa si a trebuit sa le oprim o perioada.
Dieteticiana zicea ca poate in 5-7 luni reusim sa ii scoatem tubuletul, adica sa poata manca singurica. Mie imi pare un vis frumos si indepartat da sunt bucuroasa ca se pune problema asta.
Danut e scump si neastamparat, ii pune suzeta Mariei ii arata jucarii, da i le si ia cand ii vine damblaua, vrea in brate ca bebe. Ii place Scufita Rosie si spune ca lupul e rau si ii da cate o palma cand il vede in poze. E mortal cand ii spun povestea si el deviaza de la subiect imi spune ca vanatorul n-a inchis usa, sa o inchid. Si unde e piciorul vanatorului (nu se vede de o noptiera in poza) si alte asemenea...
Azi a spus o poezie ajutat de mine, nu e cine stie ce, alti copii spun de mult, da pentru noi e prima spusa de el...

Pupici dulci la toate si la copiii vostri scumpi

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Irinel, ma bucur ca ne dai vesti bune despre Maria. Multa sanatate si un pupic micutei luptatoare, iar voua multa putere!
Felicitari lui Danut pentru prima poezie!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze mai noi
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irinelu, ca intotdeauna sunt absolut incantata de mesajele tale. Povestesti atat de frumos despre puisorii tai, ca parca sunt acolo langa voi. Chiar s-a facut baiat mare Danut, auzi la cate se gandeste el...piciorul vanatorului, priza etc... au un dar sa vada detaliile...
Sper ca Maria sa se reobisnuiasca sa pape la san, ar fi un lucuru absolut minunat. Perioada de 5-7 luni pare lunga acum, dar, usor-usor, visul tau de a papa singura va deveni realitate. Important e ca vestile de la cardiologie sunt incurajatoare, dragostea tuturor o sustine pe Mariuca noastra (poate parea ciudat, dar eu chiar simt ca e "Mariuca noastra").

Va pup!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Irinel-esti o femeie tare curajoasa. Ce frumos povestesti de copiii tai... Se vede ca esti o mama extraordinara. Danut este un haios. Vorbeste mai bine de cat Maria mea din cate observ eu, iar Maria ta este o luptatoare.

Pupici multi Mariei si lui Danut, iar tie iti doaresc mult curaj!!

Doamne ajut-o pe Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Irinel,ce bine-mi pare de vestile bune!
Maria este o luptatoare,Dumnezeu va iubeste pe toti si cred c-o simtiti in fiecare zi.
Maria mica,iti doresc multa sanatate,sa-ti uimesti in continuare parintii,esti un dar de sus si Dumnezeu ti-a daruit o familie minunata in care sa cresti........o mama deosebita,un tata pe masura si un fratior grijuliu.
Irinel te iubimsi-ti daruiesc oflori virtualetie si MAriucai scumpe.

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Irinel,ce mai face Maria?Dar Danut?
Tu ai concediu de la serviciu sau ai renuntat?

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Irinel, n-am mai intrat de ceva timp pe aici , ma bucur insa, sa aflu ca Mariucai ii merge mai bine.
Esti o mamica extraordinara, cu o familie minunata. Te admir pt. puterea si linistea, ce razbat din randurile tale.
Va imbratisez si va pup cu tot dragul si astept numai vesti bune de la voi !
Doamne ajuta !

Tine aripioara asta, voinice !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput