Sa ne rugam pt Maria lui Irinel! (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Buna Irinel, din pacate eu acum am citit subiectul si inca nu am parcurs toate mesajele. Imi pare rau ca fetita ta este in situatia asta, dar slava Domnului ca sunteti unde trebuie si ca a primit ingrijiri medicale bune. Nu stiu daca te-a mai sfatuit cineva, dar eu cand am nascut fetita mea a avut probleme si a fost in mare pericol. Preotul meu mi-a spus sa o botezam la spital, si pana la botez m-a sfatuit sa o inchin cu semnul Sf. Cruci- Maicii Domnului si sa spun: Ti-o inchin tie Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu care imi intelegi durerea caci ti-ai vazut fiul murind pe cruce. Ti-o inchin tie pe aceasta fiica a mea , aici spui numele, pe care Domnul mi-a daruit-o din nemarginita Lui bunatate. Si incepand de aici, sa te asiguri ca s-a facut toata slujba Botezului, nu doar formula scurta pentru situatii speciale si sa faci pomelnice la Sf. Liturghie pentru fetita. Daca poti, impartaseste fata si ai sa vezi ca Dumnezeu face minuni si vor reusi tratamentele. Ma rog si eu, ca Maicuta Domnului sa o protejeze pe Maria voastra si sa ii vindece toata boala si suferinta! Doamne ajuta!

Mary si Anna Maria- 08.04.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Toata admiratia... si numai ganduri bune.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Pupici multi Mariutei tale!!

Doamne ajut-o pe Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Irinel, te pupam n-ai mai scris de mult... Ce mai faceti? cum merge Mariuca cu lapticul de la tine? Suge (ar fi minunat!) Te pupam si asteptam vesti!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irinelu si eu te pu si ma gandesc f des la tine. Ce mai fac micutii?

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

MARIUCA, CIREASA DE MAMI IRINEL, ASTAZI IMPLINESTI 6LUNI!!LA MULTE LUNI INAINTE SA FII SANATOASA SE FERICITA!!!SA VINA MAMICUTA TA CURIND CU CELE MAI BUNE NOUTATI DESPRE TINE!LA MULTI ANI SCUMPO!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

La multi ani, Mariuca scumpa! Multa sanatate iti dorim, Doamne-Doamne sa aiba grija de tine si de parintii si fratiorul tau!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Maria, la cat mai multe lunitze. Dzeu sa te ocroteasca si sa iti dea multa sanatate.
Irina, mai asteptam vesti de la tine.
Va pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fete dragi, intru tot pe fuga. Stiu ca scriu rar da chiar n-am de ales, o tin tot intr-o fuga toata ziua.

Din pacate Maria nu mai e interesata de san si cred ca oricum nu ar putea sa suga, oboseste mult prea repede cand mananca. Am reusit sa ii dam lapte putin ingrosat pe un tubulet fin de tot introdus pe langa suzeta, cu biberoane nu o putem pacali, probabil inca le asociaza cu durerea datorata refluxului de cand era micuta. Incercam sa o convingem sa accepte si alte pozitii decat cea verticala (in brate), ea e foarte sensibila la orice schimbare de pozitie a corpului, plange suparata. A facut oarecum progrese, accepta sa stea o perioada in fundulet sau tinuta sezand cu spatele la noi. Are zile mai proaste datorita mancarii, tot incercam sa vedem ce ar merge si ea are gaze si se cam constipa. CAnd nu e suparata e foarte vesela, se joaca, vorbeste o multime cu jucariile, se uita la manute, si le mananca. Oricum ea va fi probabil mult timp sau totdeauna in urma cu dezvoltarea fizica pentru ca oboseste repede si nu accepta sa faca multe lucruri decat dupa multe incercari si pentru putin timp. Dar e tare dragalasa, vorbeste cu noi mult, rade. Vestea proasta e ca dieteticiana care a zis ca isi propune ca in 5-7 luni sa scape de tubulet, si-a luat vorba inapoi. Am avut de altfel ceva probleme cu ea. As fi crezut ca poate n-am inteles eu bine ce a zis dar asistenta care vine sa ma ajute cu Maria era de fata si am intrebat-o daca ea a auzit-o saptamana anterioara si bineinteles ca raspunsul a fost afirmativ. Acum vorbesc doar la telefon cu dieteticiana de la spital, cealalta mai mult ma incurca din pacate.

Danut e nzadravan, imi spune ca vrea sa se joace cu Maria, idolul lui e tati ca si al Mariei, eu vin pe planul doi. Seara daca il culc eu, imi spune sa ma duc si sa vina tati. NU prea mai vrea sa doarma la pranz, ceea ce nu e bine, ca atunci cand e obosit devine irascibil...

Lya sunt inca in concediu de maternitate dar nu cred ca la sfarsitul anului de concediu ma mai intorc la serviciu, Maria are nevoie de mine...

Multumim mult de urarile de 6 luni. Nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul...

Ciuf la multi ani si Evei pentru maine! Si la multi ani tuturor cireselelor de mai-iunie 2006, curand vor implini si ele(ei) matusalemica varsta de 6 luni, jumate de anisor... Imi pare rau ca timpul nu-mi permite sa scriu fiecareia in parte...

Bertha, Ioana, Paloma, Diana, Ralu, Doroti, Nina, Marilena, Lya
pupici dulci si multumim de gandurile frumoase. Rugati-va pentru fetita mea draga in continuare...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Irinel, nu fi suparata din cauza dieteticienei, e posibil ca in putin timp sa-si schimbe iarasi parerea. Nu poti sa gasesti o alta persoana sau e mai dificil? Mie nu mi se pare ca un bb de 6 luni e in urma cu dezv. fizica daca nu sta in fundulet. Sigur, imi dau seama ca Maria e un caz mai deosebit, cu atatea probleme, mititica, dar sunt absolut convinsa ca dragostea si devotamentul vostru, alaturi de rugaciunile tuturor o vor intari.
Pupa-l dulce pe Danut-Smecherut, e un baietel de toata isprava!

poze

Mergi la inceput