Sa ne rugam pt Maria lui Irinel! (2)
Raspunsuri - Pagina 13
Laurina spune:
Irinel, ne rugam in continuare pentru luptatoarea noastra Mariuca. Sunt foarte bucuroasa cand citesc de progresele facute si ma rog din tot sufletul ca sa fie bine scumpica. Cu ceva intarziere(iertare), ma alatur si eu fetelor cu urarile de bine si LA MULTI ANI pentru cele 6 luni.
Sper ca si dieteticiana sa-ti dea vesti bune in curand, iar daca este mai dificila sa gasesti alta.
Danut este un scump si un frate bun, sa stii ca nici Mihnea nu prea vrea sa mai doarma la pranz:( si tot asa nervos este...
Cand mai poti asteptam vesti de la tine, va pup si va dorim tot binele din lume
DianaR spune:
Pupici multi Irinel si sa stii ca nu trece o zi fara sa na gandfim la voi!
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
Irinel spune:
Buna, sunt sora Irinei, si am nefericita sarcina sa va spun ca starea Mariei s-a inrautatit in ultimele zile, are unele probleme cu respiratia, nu reuseste sa pastreze nivelul de oxigen, iar medicii spun ca de vina sunt vasele care merg catre plamani, a caror ingustare e din pacate ireversibila
Fetele au fost in spital cateva zile, acum sunt iar acasa, ieri, de ziua Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril Maria a fost mai bine, s-a odihnit si s-a colorat putin
Irina va transmite toate cele bune
Cu simpatie, Doina
Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, mantuieste-ne pre noi!
Stapana, Stapana, primeste rugaciunea nevrednicilor robilor tai, si ne izbaveste pe noi de toata nevoia si necazul! Toata nadejdea noastra spre tine o punem, Maica lui Dumnezeu, pazeste-ne sub Acoperamantul tau!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)
asi spune:
Imi pare tare rau de vestile proaste.
Faptul ca s-a simtit mai bine ieri e un semn bun.
Doamne ajuta sa fie bine!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
bertha spune:
Irinel, curaj mamica draga! Cu totii ne rugam fierbinte pt micuta Maria, sunt sigura ca Dumnezeu o va intari si va avea grija de ea.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Irinusha spune:
Irinel, draga mea, suntem alturi de voi in continuare! Sunteti mereu in rugaciunile noastre ... si in gandurile noastre!
Eu cred in continuare ca Mariuca o sa treaca cu bine peste tot, pentru ca-i o luptatoare mica ... doar a dovedit-o de mult. Putere multa in continuare! Va imbratisam! Doamne ajuta!
Irinusha & Cris (03.05.04)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
laureta spune:
Mami Irinelu, mult curaj si putere pentru a merge inainte.
Va pupam pe toti
Doamne ajuta!
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Carmenbr spune:
Am vorbit acum cu Irinel. Din pacate Maria se simte rau. Sperantele sunt mici, dar sunt, iar eu ma rog fierbinte la Dumnezeu sa ii dea cea mai mica speranta Mariei, sa-i dea sansa sa isi faca parintii sa zambeasca.
Doamne ajut-o te implor pe Mariuca!
Prea sfanta Nascatoare de Dumnezeu,
Cea pururea fericita si prea nevinovata
Si Maica Dmnezeului Nostru,
Ceea ce esti mai cinstita decat heruvimii
Si mai marita fara de asemanare decat serafimii,
Care fara stricaciune pre Dumnezeu cuvantul ai nascut,
Pre tine cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu
Te marim!
P.S. Am editat pt ca mie mi-e frica si sa gandesc ca i s-ar putea intampla ceva Mariei, de teama sa nu atrag raul. Asa ca nu-mi ramane decat sa ma rog fierbinte la Dumnezeu pt Mariuca.
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
bertha spune:
Carmen, citesc mesajul tau, inteleg, dar nu accept sub nicio forma! Eu ma rog pt Mariuca noastra, chiar daca sperantele sunt mici, ele exista!
Doamne, ai grija de Maria, ajut-o sa lupte pt viata asa cum a luptat si pana acum! Ai mila de ingerasul scump si de parintii ei atat de incercati!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Nally spune:
Nu am cuvinte de tot ce se intampla...
Irinel ma rog pentru Mariuca scumpa! Voua va doresc multa putere si tarie pentru a fi alaturi de Mariuca, dar si de Danut!
Nu am cuvinte... doar rugaciuni!
In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.
Slava Tie, Dumnezeul nostru, slava Tie!
Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le implinesti, Vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si Te salasluieste in noi si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre.
Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi ...
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
Preasfanta Treime, miluieste-ne pe noi; Doamne, curateste pacatele noastre. Stapane, iarta faradelegile noastre. Sfinte, cerceteaza si vindeca neputintele noastre, pentru numele Tau.
Doamne miluieste! Doamne miluieste! Doamne miluieste!
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
Tatal nostru, Care esti in ceruri, sfinteasca-se numele Tau, vie imparatiaTa, faca-se voia Ta precum in cer asa si pe pamant. Painea noastra cea de toate zilele da-ne-o noua astazi. Si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri. Si nu ne duce pe noi in ispita, ci ne izbaveste de cel rau. Amin!
Atotputernice Doamne, Tamaduitor al sufletelor si trupurilor, care cobori pe oameni si tot Tu ii ridici, care pedepsesti si vindeci din nou, ai mila de Maria, pentru ca este bolnava.
Intinde-Ti bratul Tau tamaduitor, si vindeca pe ea, si ridic-o din patul de suferinta. Goneste duhul de slabiciune din ea si departeaza de la ea durerea, ranile, febra si slabiciunile. Daca are pacate si greseli, iarta-i-le, din dragostea Ta pentru oameni.
Dumnezeule ai mila de ceea ce a zidit mana Ta, intru Iisus Hristos, impreuna cu care esti binecuvantat si cu bunul si de viata datatorul Sfantul Duh, acum si in vecii vecilor.
Amin
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*