Sa ne rugam pt Maria lui Irinel! (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Mariuta-ingeras scump si frumos! Dumnezeu sa-ti dea multa sanatate!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus22 spune:

Buna Irina eu sunt noua pe forum dar am citit despre Maria si m-a impresionat. Vreau sa ii urez multa sanatate Maicuta Domnului sa o aiba in paza si Ingerul ei pazitor sa o fereasca intotdeauna.Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna dragele mele!
Multumim din tot sufletul de urarile de Sfanta Maria. La multi ani si puilor vostri care poarta sfantul nume (Ciuf, Paloma, Ralu, scuzati daca am uitat pe cineva). Eu la calculator dupa cum v-am spus nu mai prind rand decat extrem de rar, de asta va dau vesti asa rar. Acum e 3 noaptea, m-am trezit sa pompez laptic si acum mananc putin, apoi fuga la nani ca pe la 5:30-6 misca printesa si trebuie hranita si in ultimul timp nu reusesc sa mai dorm cat ii dau sa manance (asta dureaza cam o ora), apoi incepe ziua...

Mariuca e bine, nu se mai chinuie asa rau cu mesele. I-am oprit unul din medicamentele pentru stomac si, paradoxal, e mai bine. I-am spus doctorului si a zis ca sunt oameni care au crampe de la medicamentul ala. Nu pricep de ce nu s-a gandit nimeni la asta cand ea saracuta se chinuia asa rau in timpul meselor, ca eu de spus le-am spus. Oricum, ma bucur ca e mai bine. Pe gurita ii dau inca foarte putin da sper sa scape de refluxul asta pacatos si sa fie mai bie. Are multe zile bune acum cand rade si gangureste o multime. A inceput sa apuce jucariile si sa incerce sa isi puna singurica suzete. Asistenta care vine sa ma ajute cu ea zice ca azi chiar si-a pus singurica suzeta da eu n-am vazut-o. Da stiu ca incearca frecvent. Ii place foarte mult afara, ii place de Danut si il adora pe tati...si el pe ea de altfel...
A mai luat in greutate. Doar ca azi si ieri a respirat iar cam greut si incerc sa o las mai usor cu mesele, am observat ca atunci cand accepta mai mult lapte incepe dupa 1-2 zile sa respire mai greu.
Danut e scump foc, vorbeste mult si stie multe, uneori chiar ne surprinde ca stie unele lucruri, da presupun ca asa e cu toti copiii la varsta asta, cred ca e o varsta tare frumoasa, chiar daca e si capos

Pupici ca s-a trezit printesa...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinel, multa putere in continuare si ma rog ca Maria sa scape cat mai repede de reflux. Felicititari si pentru progresele facute atat Maria cat si Danut.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Irinel, ma bucura vestile de la tine, mesajele tale sunt absolut deosebite. Ma rog pentru Maria sa fie bine in continuare, este pe un drum bun si bine ca ti-au dat seama de medicamentul ala.
Daniel este un scump, cand crezi ca ai timp poate vedem si ceva poze noi.
Va pupam pe toti patru si mult curaj in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Irinel-multumim de vesti.Pup-o pe Mariuca ta si pe Danutel cel vorbaret! Sa va dea Dumnezeu sanatate la toti patru!

Va pupam!

Daomne ajut-o pe Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Irinel, saru-mana ptr. vestile bune! Te imbratisez cu drag (ptr. multa putere in continuare) iar pe printesa si vorbaret ii pup de mii de ori - chiar daca-i doar virtual! Doamne ajuta in continuare! Suntem cu gandul la voi! Numai sanatate!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irinel, multumim Domnului pt vestile bune! Mii de imbratisari pt puisori si pt tine, mamica draga! Doamne ajuta!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Irinel , multi pupici de la Maya pentru Mariuca .Ne rugam si ne gandim la voi

ALIA si bb Maya

http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Irinel ,
Ma bucur atat de mult sa aflu vesti despre voi! Eu nu stiam de acest topic, si intrebam mereu la cirese de voi... Noroc cu DianaR, ca m-a trimis aici, ..., si aflu ca sunteti voinice!
Va si vad!!! e o dulce! Dumnezeu o iubeste! Poate doar va incerca...

Nu am incetat sa va pomenesc in rugaciunile mele! Chiat daca, uneori, pare greu de crezut, sunt sigura ca Mariuca ne va impresiona pe toti, infirmand previziunile medicilor!!!

Multa sanatate si putere, sa depasiti cu bine aceste momente!
pe toti! , si pe Danutz, si pe tatutz, ca e bun si intelegator cu noi, ne da vesti despre Mariuca si are grija de voi toti!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83962" target="_blank">Poveste Razvan - Stelian si Poze

Mergi la inceput