Calcati rufele ?
Raspunsuri - Pagina 4
giulia71 spune:
Nu-mi place sa calc...
Si daca nu-mi place nu calc decat strictu necesar, atat.
Adik, camasi lui barbatu' mio , tricouri lui fii-mio si numai inainte sa ma imbrac cate ceva pentru mine...
Lenjerii, prosoape n-au vazut fieru' in viata lor!
Si nici pantalonii sotului ca nu stiu!
Scuzati sinceritatea
Sa auzim de bine ;)
Caroline spune:
Fetele cumparati-va masina de uscat. Le puneti la uscat, le scoateti calde din masina de uscat si le puneti pe umeras. Nu trebuiesc calcate.
oanaiasi spune:
Doar camasile si pantalonii la dunga! da' tot dupa ce le iau din dulap (nu dupa ce le iau de pe sarma). Am mai auzit eu de oameni care calca si chilotii da nu pot sa-i inteleg

Oana ![]()
Carolyne spune:
Pe mine nu ma deranjeaza sa calc, insa prefer sa ma joc cu fiica-mea, care la 1 an si 9 luni face tot felul de sotii. Iar eu sa pierd vremea calcand? No way! Calc foarte rar si numai daca este absoluta nevoie, iar sotul daca are nevoie de camasi sau tricou si le calca singur
.
Am auzit de persoane care apreteaza si calca pana si ultimul prosopel de bucatarie, dar cum spuneam viata-i prea scurta ca s-o petrec la calcat de prosoape si nu jucandu-ma cu fiica-mea, citind o carte sau urmarind un film.
Cum isi gestioneaza fiecare timpul, iar este o problema personala, din partea mea cine poate si ii place poate sa clace si ciucurii de la covor, serios.
Carolyne si bobocelul Veronica
riana spune:
Eu am noroc cu menajera
care calca suuuper. Apoi, eu si sotul avem fiecare dulapul lui, in care hainele stau pe umeras, nu mai fac cute. Asa ca, toata stima si multumirea menajerei
Nu-i dau sa calce: lenjeria de pat, haine de casa, prosoape etc
iulissa spune:
quote:
Originally posted by oanaiasi
Doar camasile si pantalonii la dunga! da' tot dupa ce le iau din dulap (nu dupa ce le iau de pe sarma). Am mai auzit eu de oameni care calca si chilotii da nu pot sa-i inteleg
Oana
Si eu am fost de-a dreptul uimita de astfel de "gospodine", pana cand nu am mai duportat curiozitatea si mi-am intrebat o prietena de ce isi calca chilotii?...raspunsul:
In felul asta, aburul fierbinte ii dezinfecteaza...si hainele copilului la fel...inainte de purtare le dezinfecteaza cu fierul la temperatura mare.
Logic, ilogic, eu tot nu o sa-mi calc chilotii niciodata..mai ales ca am foarte putini din bumbac 100%.
Floricica lu' Taticu'
sanziana72 spune:
Eu nu calc nimic. Eventual cate o camasa daca merg la vreun interviu dar cam atat. In rest primul lucru pe care il verific cand cumpar o haina este cat se sifoneaza. Daca se sifoneaza rau nici nu o cumpar. Oricum prefer hainele de bumbac cu elastan ca sunt mai comode, iar elastanul le si impiedica sa se sifoneze.
In schimb am invatat de la mama ca atunci cand le scot din masina de spalat sa le intind bine si sa le impachetez dupa care le las sa se odihneasca asa vreo ora-doua. In felul acesta se calca singure prin presare, fiind si ude sunt mai grele. Dupa aceea cand le pun la uscat am grija sa le intind bine pe sfoara si cand le strang sunt intinse si frumoase.
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
energy79 spune:
eu calc TOT!Rareori cand nu am chef,nu mai calc prosoape,lenjerii si chiloti!restul,vreau nu vreau trebuie sa le calc ca altfel nu ma simt eu linistita.si la mie e super incarcat sifonierul dar hainele mele nu se sifoneaza.pt ca nu le impachetez cu dunga pe mijloc!
in fine,imi place LA MAXIM sa fie totul la dunga si chilotii presati frumos(chiar dc nu sunt bumbac 100%,cum spunea cineva)!
Madutza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos
Adrianai spune:
Mie nu imi place sa calc. De aceea calc o data pe saptamana si bine.
Nu calc lenjerii de pat, prosoape si chiloti cum ar vrea soacra-mea.
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
mariana tache spune:
NU! 
Mi le calca mama! Traiasca mamicile, dragele de ele! Le calca, le impacheteaza, iar eu le asez in dulap
.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!